|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Müslüman türk toplumu için çalışmıştır güldürme beni Hilafeti kaldırdı istiklal mahkemeleri kurdu Katledilen onbinlerce mazlum Müslüman insanları inançlarından uzaklaştırmak için herşeyi yaptı doğru
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Takmışsınız İstiklal mahkemelerine vatan ve din hainleri öldürüldü daha ne istiyorsunuz. Artık Hocaların Deil halkın seçtigi insanların sözü geçmeye başladıgı için bazılarının zoruna gitti. Hilafeti kaldırdı evet çok istiyorsa Başka bi devlet kullansın. Hem unutma Örgütlemeseydı İstanbul gitmişti Anamızı Ağlatacaklardıda O askere ve komutana dua edin. Size ölmeyi emrediyorum dediginde herkez Öldü Tayyip size ölmeyi emredıyorum dese siz dahil kimse ölmez bundanda eminim. Hatta sen ölsene dersiniz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.kuran-ikerim.org/index.php al güzel sitedir öneririm... |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sen nasıl bi mahluksun 2 sayfa önce hocaları astın din iyicene zıvanadan çıkmıştı zaten anlayan yoktıkı dini islam ile bizi ayrı kefeye koyup kendin ayrı bi yerde duruyodun şimdi Amin eder oldun sen nesin söle bi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |