Ak parti gülencilerin partisimi ? Ak partinin gülen cemaatinin sözcülerine pek itibar edeceğini sanmıyorum. Valla bizim öyle pragmatist bir vicdan anlayışımız yok maalesef sevdiğimiz için destekliyoruz yanlış politikaları eleştiriyoruz güzel yönetmezse desteklemeyiz. Bunu çıkar için yapmıyoruz. bize kanunlar bir hak vermiş onu kullanıyoruz. Örgütlenip bunu menfaate falan dökme derdimiz yok. Potansiyeli koltuk sayısı olarak görme derdimiz yok. Ak parti kötü yöneten bir parti olursa basarız tekmeyi.
Zamana ve çıkara göre değişen bir siyasi anlayışımız olmadı olmazda.
Furkan zaten sana bir gün söylemek istediğim kelimeyi direk anlatabilsem amuda kalkıp tebessümler saçacağım.
Ben o sorularımda sadece ak partinin bu kadar yanlışına rağmen ne diye desteklediğimizi sorguladım.
Her fırsatta cemaatin cola reklamını vitrine çıkaracak kadar hak hakikat aşığı biri ak parti kurmaylarının mal ve mülkünü görüpte desteklemesi çok ama çok muhteşem derecede zıt iki tablo oluyor.Ve ben sadece gülüyorum.Gülüyorum..
Sadece o bile yeter..Trajikomik ve bir o kadar ironik tabloyu gösteremeye..
Senin o desteklediğin başbakan kalkıpta "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir " diyor.
Ne diye destekliyorsun.ALLAHIN HAKKINI İHLAL EDİYOR EY MÜSLÜMAN.
ALLAH'ın hakkını tasarrufunu yok sayıyor.
Madem bu kadar kalıpçı ve dış görünüş meraklısıyız.
Nasıl böyle bir parti liderini destekleriz?
Bir otorite dedi diye -ki gerçek manzarayı söyledi- diye birini kafir zındık ilan edip recmettik.Böyle bir parti liderine kemerbeste ubudiyet içinde durmamız ne mantık?
Furkan zaten sana bir gün söylemek istediğim kelimeyi direk anlatabilsem amuda kalkıp tebessümler saçacağım.
Ben o sorularımda sadece ak partinin bu kadar yanlışına rağmen ne diye desteklediğimizi sorguladım.
Her fırsatta cemaatin cola reklamını vitrine çıkaracak kadar hak hakikat aşığı biri ak parti kurmaylarının mal ve mülkünü görüpte desteklemesi çok ama çok muhteşem derecede zıt iki tablo oluyor.Ve ben sadece gülüyorum.Gülüyorum..
Sadece o bile yeter..Trajikomik ve bir o kadar ironik tabloyu gösteremeye..
Senin o desteklediğin başbakan kalkıpta "egemenlik kayıtsız şartsız milletindir " diyor.
Ne diye destekliyorsun.ALLAHIN HAKKINI İHLAL EDİYOR EY MÜSLÜMAN.
ALLAH'ın hakkını tasarrufunu yok sayıyor.
Madem bu kadar kalıpçı ve dış görünüş meraklısıyız.
Nasıl böyle bir parti liderini destekleriz?
Bir otorite dedi diye -ki gerçek manzarayı söyledi- diye birini kafir zındık ilan edip recmettik.Böyle bir parti liderine kemerbeste ubudiyet içinde durmamız ne mantık?
Başbakanın takiyye yaptığını adım gibi bildiğim için özünü bildiğim için nasıl nerelerde yetiştiğini mayasının sağlam olduğunu bildiğim için ulu önder atatürk desede takiyye yaptığını biliyorum.
Valla biz israili otorite olarak görmediğimizi söyledik ve bunu fiiliyata döküp gösterdik dünya ayağa kalktı bak bugün islam dünyası uyanıyor o gemide vurulanlardan sonra 100 ülkede protesto gösterileri düzenlendi ümmetteki filistin bilinci açıldı.
Yani bunlar olduktan sonra pensilvanyadaki hoca israili otoritemi kabul eder can ciğermi kabul eder çokta önemli değil. Zaten biz alıştık artık benimsedik ve artık normal görüyoruz.