![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar 2023 de İNŞALLAH osmanlı çizgileri taşıyan, müslüman türk birliği nin olduğu, ekonomide dünyada ilk 10 içerisinde olduğumuz , ve terörün olmadığı bir TÜRKİYE olmasını temenni ediyorum ki İNŞALLAH olur..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 2023. çok var yahu benim hayallerim ve isteklerim okadar uzun vadeli olmuyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Niye 2023 senesi? 13 sene var yaşarsak. yapılacaklar 2023 e beklemeden, acele yapılmalı.
uçağımızı mı? helikopterimizimi? arabamızımı? Ağır sanayimizi mi? kuracağız, üretime başlayacağız 2023 ü beklemek niye? hemen başlayalım 5 yıl rahat yeterli zaman. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() dostum cidden merak ettim ironimi yaptin yoksa ciddimi yazdin yani cumhuriyetin 100. yilinda osmanli ruhunun tekrar hakim olmasini nasil izah edebiliriz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Türkiye ne olur bilmiyorum ama sağlam ideallerim var.
Umarım allah bizleride hak yolda bir küheylan gibi koşanlardan, ve mevlana hazretlerinin deyimiyle gittiği yeri gül kokutanlardan eyler. 2023 tam hedeflerime felan denk geliyor. ![]() Ortalığı kavururuz inşallah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Gök mavi dal yeşil tarla sarı olsun..
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun C. Sıtkı Tarancı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ironimi !! kesinlikle aksi değil ben bir ruh dan bahsettim hayallerim doğrultusunda milletçe bütünce ayırmaksızın ve bu ruhun bizde var olduğunu biliyorsunuz hocam soyut ve somut farketmez atalarımıza , bu vatana hizmet eden geçmişten geleceğe herkese bir sonuç bir hayalin bir yerde son bulması demiyorum tatmin olucu bir yapıya ulaşana kadar çaba sarfeden herkese gönülden bağımlı kalmalıyız ki osmanlıdan cumhuriyete ölen şehitlerimizin vatansever insanların kemikleri sızlamasın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 2013 ü bi görelimde
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |