|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() Ayrıca bütün nurcular zengin değildir ama herkesin yapısı şakirt olmaya müsait değildir. Ama tabi iş garantisi vardır ayrıca sizi evlendirirler ev bark sahibi yaparlar ![]() ![]()
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Baka bu açıklama iyi oldu yoksa zengin düşmanı olarak ilan edip osmanelinde afiş astıracaktım sağa sola. İhale için ak partili olsan ne olmasan ne ihaleleri hep iller bankası düzenlediği için pek önemli değil belli fiyatların altındaki işleri sadece belediyeler yandaşlarına verir o kadar da olsun . Ak parti ne kadar zengini oluşturursa o kadar iyi takmayın bunları kafanıza nurculara iş garantisi nerde cemaatcidir diye dışlanıyorlar bir çok özel sektör veya devlet kurumlarına alınmıyorlar . Eskiden solcu olmanın büyük nimetleri olurdu şimdi olmayan cemaat nimetleri için onları taşlıyoruz ulan solcu gözüken ak partilmmisiniz siz kimden yanasınız. Geç kaldım sohbete gidiyorum ben ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Abi ya... Biz cemaat düşmanı değiliz ki... eğer cemaatcilere iş bulupta ben evde yatıyorsam haram zıkkım olsun hakkım... He bulmuyoruz diyorlarsa sorun yok... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|