![]() |
#1 |
![]() ![]() Seçim otobüsleri ile STAR gazetesi matbaası önüne gelen MHP’li grup, binaya taş ve sopalarla saldırdı. Camları kırdıktan sonra güvenlik noktasındaki eşyaları parçalayan grup, Ülkü Ocakları çelengi bıraktı. STAR Gazetesi’nin İkitelli Basın Ekspers yolundaki matbaa binasının önüne gelen bir grup MHP’li binayı taş yağmuruna tuttu. Saldırgan grup, binanın camlarını kırdıktan sonra içeri girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerinin müdahalesine rağmen grup X-Ray cihazı ile güvenlik noktasındaki eşyalara da zarar verdi. Saldırganlar bina önüne MHP’ye ait otobüslerle geldi. Saldırı öncesinde gazetecilerin cep telefonlarına Ülkü Ocakları İstanbul Bölge Başkanı Gökhan Yiğit imzalı mesajlar gönderildi. Buna rağmen MHP’li grup olayı takip eden sgazetecilere de saldırdı. Ülkü Ocakları organize etti Saldırgan grubun Ülkü Ocakları flamaları ile MHP bayrakları taşıması dikkat çekti. Binanın önüne de üzerinde İstanbul Ülkü Ocakları ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yazılı çelenkler bırakıldı. İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Kantar, grubu MHP’nin seçim otobüsünden yaptığı anonslarla yönlendirdi. Saldırgan gruba seslenen Kantar, “Biz iftiraların hesabını 12 Haziran sonrası MHP’nin iktidarında bu iftira sahiplerine soracağız’’ diyerek tehditler savurdu. Gökmen Kantar taşkınlığın ardından gruptan dağılmasını istedi ancak bazı MHP’liler slogan atarak, STAR binasının önünde kalmaya devam etti. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekipleri, uyarılara rağmen binanın önünden ayrılmayan 6 kişiyi gözaltına aldı. Tahrip edilen binada incelemelerde bulunan STAR gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, saldırıyı kınadı. Karaalioğlu, “Bu siyasi tavırla açıklanamayacak, demokrasilerde asla kabul edilemeyecek bir durum. Sorumluların takipçisi olacağız” dedi.
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (05-29-2011 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mevzu var dediler geldik reyiz cCc
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() az bile yapmışlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hav Hav ne la ? Kurtla köpeği karıştırdın ..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() furkanca bakamayış senin gibileri gördükce bu ülke için ne kadar gerekli olduğumuzu bir kez daha anladım.bu ülkenin Milliyetci hareket partisine ne kadar ihtiyacı olduğunu daha iyi anladım . senin gibilerin rahatsızlandığını gördükce daha çok MHP li oluyorum bilader.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Furkanca bakamayışı kurt ısırmış o da karanlıkta köpek zannetmiş ya gece körü ya da korkudan ne olduğunu anlamamış.karıştırıp duruyo garibim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bazı MHP'lilerin Star gazetesine yapmış oldukları saldırı tasvip edilecek bir olay değildir; ama Ergun Babahan'ın makalesi de provokatif olmuş. Ergun Babahan'ın yazısındaki, "Doğrudan Devlet Bahçeli’yi hedef alan bu kasetlerde değişik türde ilişki görüntüleri olduğu iddiası da var." sözlerinden benim edindiğim izlenim, Devlet Bahçeli'nin eşcinsel ilişkisi olduğu iddiasının ima edilmiş olmasıdır. Elde delil olmadan, hem de Türkiye gibi muhafazakâr bir ülkede böyle bir iddianın imasını yapmak, insanları provoke etmek olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Birde gece körü ne la? İlk defa senden duydum ha.. ![]() E hadi anladık onu kurt mudur köpek midir her ne ise haşaratın biri ısırmış diyelim; Seni ne ısırmışta böyle yerinde duramıyon... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|