![]() |
#51 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() kannatimce de insnların hassasiyetlerinin umulmadık tv kanallarınca inceltilmesi hiçde savunulur bir tarafı olamaz..bu kadar reklam dünyası içinde elbette daha makul reklam bulunabilir diye düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
![]() Alıntı:
tamam üstüme alınıyorum. baştan söyliyim sırf cemaatini savunmak için günahları normalleştirme bir müslümana yakışmamaktadır. kim olursa olsun yanlış yanlıştır dillenmelidir. düzeltilmelidir. gelelim bizim konuya . sizin ilk mesajınıza katıldığı söyledim zaten bir müslüman küfür içeren herşeyden arınmalıdır. uzaklaşmalıdır. içinde zorunluluk olsa dahi içinden kurtulmak için çabalamalıdır. yani kalben tahamul sıfır olmalıdır. ikincisi. bir günah diğer günahları meşrulaştırmaz. diyelim ki dişarı çııktım yazın herkesin malumudur. dışarda yarı çıplaklardan dolayı günaha girdim. ( burda zorunluluktan bahsediyoruz.) madem günaha girdim o zaman keyfim nasıl isterse öyle yapacam diye birşey yok. sizin ilk mesajda verdiğiniz mesaj bundan başka birşey değil. resmen diyorsunuz ki günahınız varsa o zaman başka hiç bir yanlışı dillendimeyin. işleyen işlesin. üçüncüsü: günahların tekrarlanması. bahsettiğimiz konu çok vahim bir konudur. her 40-45 dk da bir tekrarlanan bir günahtır bunu daha vahim kılan 10 binlerce müslümanın evinde tekrarlanmasıdır. ( burda da bir tehlike var bunu gören ailelerden olumsuz etkileyenler mutlaka mardır çok güvendiği cemaat televizyonu bunu yayınlıyorsa demek ki bir mahsuru yok. dördüncüsü fertlerin günahı ile alimlerin gunahi bir tutlamaz. bir cemaat ferdinin yanlışı ile bir cemaatin yanlışı çok büyük farklar içerir. en önemlisi fert yanlış yapınca sadece kendisi yanlış yapar ama cemaat veya alim veya cemaat lideri bir yanlış yapınca onu takip eden bir cemaat tehlikededir. onlarında. bu yanlışı yapması olasıdır. beşincisi; ben konu açarken eğer okuduysanız konu geneldir bir çok islami tv ve muhafazakar kesim dedim özel bir isim kullanmadım. paylaştığım resimde de tv logosunu sildim. ki konu şuan olduğu gibi sadece bir yere kaymasın. küçük bir fıkra. bir gencin babası ölür oda imama girde babasının durmunu sorar. - baban namaz kılar mıydı ? - kılmazdı ama cuma öldü ! -peki içki içermiydi - evet içerdi ama cuma öldü -peki başka nesi vardı ? -valla her bişeyi vardı ama cuma öldü imam = cumartesi gelmiyecek misin sanıyor cumartesi günü melekler cumayı gösterecekler ona ...... yani cemaat haftalık ders yapıyor haftalık islami program yapıyor. ama saatlik hatta yarım satte bir islamla çelişen reklamlar yayınlıyor. bu ne iş arkadaş. ben ne anladım o reklam aralarında islamla çelişen reklamların verildiği islamı programı Konu Ammar tarafından (07-01-2011 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() zaten tartışmada buradan başlıyor..sizlerin kötü gördüklerinizn amacında rizaı ilahiyeyi kovalama vardır.yani uslub farkından kaynaklanıyor..Türkçe olimpiyatlarını eşleştirebilirsiniz ama ne yararı var gibi söylemlere girdiğiniz andan itibaren bende size ister anlayın ister anlamayın yararlarını dilimin döndüğünce izah etmeye çalışırım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Grevs iş başındaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() siteye girişte pano asılmalı..bu sitede grevs var
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Eliyle mücahede bu ülkede mümkün değil... Lakin Diliyle ve Kalbiylede buğz edemesse İmanından şüphe edilir... Bu itibarla Hak sözü söylemek icab eder... Yalnız Geniş Dairede yapılan iyi ve güzel işleride ''Kin'' olmaksızın söylemekde o hakikattir... Lakin iyi şeylerin örtülüp düşmanların stratejilerine bina olmayacaksa eksik ve hatalı kısımların onarılmasına yönelik samimi açıklamalar daha faydalıdır...
Savunma psikolojisi yerine Empati'yi sağlam deliller ile yapma cehdine de girmek lazım gelir ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|