![]() |
#31 |
![]() Herif dün akaşm sülaleme saydırırken seviye düşmüyodu ya mavera efendi...
|
|
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Işte yasa karar federasyonun diyor federasyon olduğu gibi devam eder diyor... O zaman hukuga güven... |
||
![]() |
#33 |
![]() aslinda arife, tarif gerekmez.. son zamanlarda forumda herkesle didiserek, burayi futbol forumuna cevirerek, bel alti göndermeler yaparak, argo söylemlerde bulunarak resmen seviyeyi düsürüyorsun..
bak burada diger fenerbahceli arkadaslarda var onlarin hepsiyle tartisabiliyoruz, ortak noktada bulusabiliyoruz, takilabiliyoruz, sakalasabiliyoruz ama senin seviyen malesef buna elvermiyor! |
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
|
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
Ya hep tribünlere oynuyorsun, adam değilsin demem bundan... Dün akşam takımdaşın sülalemi katarken tartışmanın içine nerdeydin, bana bundan bahset... Tamam ben terbiyesiz adi adamın tekiyim, dün akşam nerdeydin... |
||
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
bu arada madem güvenmiyorsun neden oy verdiniz deme bu federasyon baskanini tek veto eden klüp Trabzonspordur.. |
||
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
hadi hiper terbiyesiz cekdi gitti, hadi blurda senin gibi fanatigin önde gideni ama benim gibi futbola olabildigince objektif bakan birine bile seviyesizce, bel alti yazan birisin.. sunu kabul et seviyen ve terbiyen cok düsük evet bizde ara sira seviyeyi düsürüyoruz, agir konusuyoruz ama bu forumda en agzi bozuk üyelerden birisin! bu arada ben bluru savunmuyorum o konuda kilitlenmistir!.. |
||
![]() |
![]() |
#38 |
![]() ben seviyesizlesmiyorum demiyorum ki, sende ayni sekil ama tadinda birakiyoruz kardes, olayi kan davasina götürmüyoruz..
ama cevherin istisnasiz bütün tartisma konulari kavgayla bitiyor, küfürlesmeye varan durumlar oluyor.. bir degil, iki degil bu konuda bile alakasiz sekilde benim adamligimi sorguluyor Allah askina konuyla alakasi nedir neden tikandigi zaman hakarete basvuruyor ben bunu anlamiyorum.. |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
Yoksa merak etme bende bu ülkenin adalet sistemine güvenmiyorum |
||
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Sülalame sallıyor, konu kilitlenince konu halloluyor... Çok boş adamsın, daha ne kadar tribünlere oynayacaksın çok merak ediyorum... Çıkar belaltı mesajlarımı, çıkar seviye düşürülmeden seviye düşürdüğümü, ağız bozulmadan ağız bozduğumu... Bulacaksın mavera... Bana terbiyesiz diyemezsin mavera, senin memleketinin tümünde olmayan terbiyeyi verdi bana babam, sen müdahale etmezsen ben cevap veririm; bunun adı terbiyesizlik değil nefsi müdafadır... Seni sanalda tanırlar beni reelde, bilmem anlatabildimmi... |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|