AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2011, 02:22   #31
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Herif dün akaşm sülaleme saydırırken seviye düşmüyodu ya mavera efendi...

Alt 07-13-2011, 02:22   #32
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hukukdan az, cok anlarsin hukukda hic bir zaman islem geriye dönmez yani nisan 2011 öncesine kadar tck da sike ve tesvikin sucu yokdu sadece tff idari ceza veriyordu ama o tarihden sonra artik sike ve tesvik ceza kapsamina girdi..
yani ondan öncesini arastirsak, ortaya cikarsakda bir islem yapamiyoruz buna yasalar elvermiyor peki ya bundan sonrasini neden yapmayalim..
peki simdi bu sikeden birsey cikmazsa seneye parayi veren düdügü calir mantigi olmaz mi nede olsa ceza verilmiyor diye!
Işte söylemek istediğim bu sen en başta düzeni adil kıl yoksa hukukta açık bulmak zor değil
Işte yasa karar federasyonun diyor federasyon olduğu gibi devam eder diyor...
O zaman hukuga güven...

Alt 07-13-2011, 02:22   #33
Kullanıcı Adı
Mavera
aslinda arife, tarif gerekmez.. son zamanlarda forumda herkesle didiserek, burayi futbol forumuna cevirerek, bel alti göndermeler yaparak, argo söylemlerde bulunarak resmen seviyeyi düsürüyorsun..
bak burada diger fenerbahceli arkadaslarda var onlarin hepsiyle tartisabiliyoruz, ortak noktada bulusabiliyoruz, takilabiliyoruz, sakalasabiliyoruz ama senin seviyen malesef buna elvermiyor!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-13-2011, 02:24   #34
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
artik ne kadar seviyeyi düsürdügünü anla..
Ulan kendi seviyesizliklerinizi hiç görmüyormusunuz siz...

Alt 07-13-2011, 02:24   #35
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
aslinda arife, tarif gerekmez.. son zamanlarda forumda herkesle didiserek, burayi futbol forumuna cevirerek, bel alti göndermeler yaparak, argo söylemlerde bulunarak resmen seviyeyi düsürüyorsun..
bak burada diger fenerbahceli arkadaslarda var onlarin hepsiyle tartisabiliyoruz, ortak noktada bulusabiliyoruz, takilabiliyoruz, sakalasabiliyoruz ama senin seviyen malesef buna elvermiyor!

Ya hep tribünlere oynuyorsun, adam değilsin demem bundan...
Dün akşam takımdaşın sülalemi katarken tartışmanın içine nerdeydin, bana bundan bahset...
Tamam ben terbiyesiz adi adamın tekiyim, dün akşam nerdeydin...

Alt 07-13-2011, 02:24   #36
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Işte söylemek istediğim bu sen en başta düzeni adil kıl yoksa hukukta açık bulmak zor değil
Işte yasa karar federasyonun diyor federasyon olduğu gibi devam eder diyor...
O zaman hukuga güven...
Allah askina o federasyon baskani iki hastadan birini ziyaret ediyor, digerini es geciyorsa tv kanallarinda aziz yildirim benim baskanim diyorsa ben nasil güveneyim..
bu arada madem güvenmiyorsun neden oy verdiniz deme bu federasyon baskanini tek veto eden klüp Trabzonspordur..
Alt 07-13-2011, 02:27   #37
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya hep tribünlere oynuyorsun, adam değilsin demem bundan...
Dün akşam takımdaşın sülalemi katarken tartışmanın içine nerdeydin, bana bundan bahset...
Tamam ben terbiyesiz adi adamın tekiyim, dün akşam nerdeydin...
sen bunu ilk defa yapmiyorsun ki.. kavga etmedigin yönetici, bel alti konusm,adigin insan kalmadi nerdeyse..
hadi hiper terbiyesiz cekdi gitti, hadi blurda senin gibi fanatigin önde gideni ama benim gibi futbola olabildigince objektif bakan birine bile seviyesizce, bel alti yazan birisin..
sunu kabul et seviyen ve terbiyen cok düsük evet bizde ara sira seviyeyi düsürüyoruz, agir konusuyoruz ama bu forumda en agzi bozuk üyelerden birisin!
bu arada ben bluru savunmuyorum o konuda kilitlenmistir!..
Alt 07-13-2011, 02:30   #38
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ulan kendi seviyesizliklerinizi hiç görmüyormusunuz siz...
ben seviyesizlesmiyorum demiyorum ki, sende ayni sekil ama tadinda birakiyoruz kardes, olayi kan davasina götürmüyoruz..
ama cevherin istisnasiz bütün tartisma konulari kavgayla bitiyor, küfürlesmeye varan durumlar oluyor..
bir degil, iki degil bu konuda bile alakasiz sekilde benim adamligimi sorguluyor Allah askina konuyla alakasi nedir neden tikandigi zaman hakarete basvuruyor ben bunu anlamiyorum..
Alt 07-13-2011, 02:31   #39
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Allah askina o federasyon baskani iki hastadan birini ziyaret ediyor, digerini es geciyorsa tv kanallarinda aziz yildirim benim baskanim diyorsa ben nasil güveneyim..
bu arada madem güvenmiyorsun neden oy verdiniz deme bu federasyon baskanini tek veto eden klüp Trabzonspordur..
Hukuk konuşuyorsun senin güvenip güvenmemen birşey değiştirmiyor
Yoksa merak etme bende bu ülkenin adalet sistemine güvenmiyorum

Alt 07-13-2011, 02:32   #40
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
sen bunu ilk defa yapmiyorsun ki.. kavga etmedigin yönetici, bel alti konusm,adigin insan kalmadi nerdeyse..
hadi hiper terbiyesiz cekdi gitti, hadi blurda senin gibi fanatigin önde gideni ama benim gibi futbola olabildigince objektif bakan birine bile seviyesizce, bel alti yazan birisin..
sunu kabul et seviyen ve terbiyen cok düsük evet bizde ara sira seviyeyi düsürüyoruz, agir konusuyoruz ama bu forumda en agzi bozuk üyelerden birisin!
bu arada ben bluru savunmuyorum o konuda kilitlenmistir!..

Sülalame sallıyor, konu kilitlenince konu halloluyor...

Çok boş adamsın, daha ne kadar tribünlere oynayacaksın çok merak ediyorum...

Çıkar belaltı mesajlarımı, çıkar seviye düşürülmeden seviye düşürdüğümü, ağız bozulmadan ağız bozduğumu... Bulacaksın mavera...

Bana terbiyesiz diyemezsin mavera, senin memleketinin tümünde olmayan terbiyeyi verdi bana babam, sen müdahale etmezsen ben cevap veririm; bunun adı terbiyesizlik değil nefsi müdafadır...

Seni sanalda tanırlar beni reelde, bilmem anlatabildimmi...

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)