![]() |
#51 |
![]() işin içine akif girdiyse zaten..
tamam savcı direk serbest bırakır ![]() o adam bu zülme dayanamaz...D |
|
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Son Dakika...
"Yargının etkilenmesine müsade etmeyiz...!" Yobazkondu terör örgütünün ortaya çıkarılmasıyla sarsılan akpartiforum, davanın yeni dalgalarıyla şok yaşamaya devam ediyor. Bugün forumun çeşitli bölümlerinde gösteri yapan örgüt yandaşları şeriat elden gidiyor sloganlarıyla soruşturmayı yürüten görevlilere tepki gösterdi. Ayrıca bugün sabaha karşı siyaset bölümüne yapılan şok baskınlarla yeni belgeler elegeçirildiği bilgisi alındı, teknik ekip 'den forum yedeğinin bir kopyasını alan ekipler tutuklularla birlikte yönetim bölümüne gittiler. Yapılan olağan üstü toplantı sonrası, yönetim sözcüsü olan tarantula_ basın mensuplarına bir dizi açıklamalarda bulundu. "Yargıyı etki altına alacak her türlü eylemin sert bir şekilde bastıralacağı mesajı veren tarantula, otoritenin önemini vurgularken tekrar ve tekrar birlik-beraberlik mesajı verdi ayrıca tarantula'nın sert önlemler ve otorite mesajı üzerine Sayın Forum Başkanı Yalçın Karaca'nın hoşgörülü ve diyalog yanlısı bir yaklaşıma sahip olduğunu ve yönetimin kendiyle çelişip çelişmediği sorusuna ise sayın sözcü kısa ve net bir cevap verdi: " İstikrarın ve huzurun altına dinamit döşeyen kimseye tölerans gösteremeyiz bu konuda tüm yönetim aynı görüşte." dedi. Ayrıntılar geliyor... Yönetim Medyası |
|
![]() |
![]() |
#53 |
![]() istanbul caglayan, izmir tandogdu ve ankara caglayan da "yobazkondu" operasyonunu protesto eden örgüt yandaslari protesto gösterisinde bulundu..
Polisin uyarilarina aldiris etmeyen bir cok yandasa banlama cezasi verildi. Örgüt yandaslari protestoda asagidaki sloganlari attilar.. Hepimiz Yobaziz Türkiye Yobazdir, yobaz kalacak.. Yobazlar burada, cemaat nerede.. Yobazlara uzanan klavyeler, kirilsin.. Görmemis görevli olmus, tutmus yobazlari banlamis.. Siz bizi banlayamazsiniz, biz kendimiz gideriz.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Metriste koğuş ağası mı oldum ne benle ilgili çıt yok basında.. Arada bir tehdit etmek yarıyormuş kardeşlik. Seni benim koğuşa aldıracam. Koğuşu beş yıldızlı birşey yaptım görenin aklı şaşar. Tankeri de aldırdım. Aziz başkan da var. Tosun bir çay yapıyor sorma gitsin..
|
|
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#56 |
![]() sok sok sok chp forum yobazkondu operasyonunda gözaltina alinan basyobaz kodlu akinci34, hewal kodlu firat ve pampis kodlu epivatesi yönetici yapip onlari gözaltindan kurtarmak istiyor..
alinan bilgilere göre akinci34 e forumun masal bölümündeki "chp nin dine hizmetleri" basliginda, epivatese nostalji bölümündeki "deniz baykali özledik" basliginda hewale de atis serbest bölümünde ki "cözerse terörü chp cözer basliginda" görev verip, onlari kurtarmak istiyorlar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Saki lazım kardeşlik
![]() Bide saz çalan biri lazım saz bağlama olmadan çekilmez... Böyle o bağlama çalacak biz omzumuzda ceket yere bakarak kafamızı sağa sola sallayacagiz... Sen bu heyecanlı astları takma ben yalçın karacayi ikna eder serbest bıraktırırım bizi... Soruşturmanın savcısı ile sahilde sarılarak çekilmiş resmi pozları var onu tehdit olarak koyarız önüne ![]() Olmadı bizim hıfzıya söyleriz kaybeder bizi kimse bulamaz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 |
![]() bende zaten fotomontaj resimlerinin ve kasetlerimin piyasaya sürülmesini bekliyordum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#60 |