yaw Allah aşkına yıllarca 79 de beri adamları rejim ihraç edecek diye düşman belledik kitaplarımızda bile işliyorduk hatta 4 sınıfta bile bize düşman sayarken iran doğudaki düşmanımızdı. adamlara karşı kendi topraklarımızda batılıları koruyacak kalkan kuruyoruz. siz kara yılana takılıyorsunuz. demekki iran sizi birinci düşman bile ilan etse sizinkinin yanında az kalır. ayyıptır yaw iranı ikide bir saçma sapan hayali kavramlar üzerinden düşman bellemek. düşman kabul edilcek başka devlet yok mu ?
Düşman kabul ettiğimizi söyledik mi abi ? İran'da yeri geldiğinde değişen dengeler çerçevesinde çıkarlar çerçevesinde adam tanımıyor diyorum işin özü..
Düşman kabul ettiğimizi söyledik mi abi ? İran'da yeri geldiğinde değişen dengeler çerçevesinde çıkarlar çerçevesinde adam tanımıyor diyorum işin özü..
senin için demiyorum sen devlet için söylüyorsun bende devletin tutumunu söylüyorum. Sanki türkiye çıkarları için takla atmıyor gibi konuşuyor yıllardır hatta ak parti dönemi dahil israiller her türlü ilişki kuran kim ??
senin için demiyorum sen devlet için söylüyorsun bende devletin tutumunu söylüyorum. Sanki türkiye çıkarları için takla atmıyor gibi konuşuyor yıllardır hatta ak parti dönemi dahil israiller her türlü ilişki kuran kim ??
Tamam işte güzel abim aynı payda da birleşiyoruz bak çıkarları için takla atmayan kim var ? (İşgal altında olan ve cihad edenler hariç)