AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-21-2011, 21:47   #12
Kullanıcı Adı
nesrin dn
Unhappy eş durumu mağduru
2009 eylül ayında sözleşmeli mardine atandım son sözleşmeli alım denmişken 10 gün sonra 10000 alım yapıldı benden düşük puanlar evimin yanına atandı. eş durumu yok dediler kadro aldım siirt te geçtim eşim Ankara da ,eş durumu affı getirildi. khk ile sözleşmeliler kadroya geçti. şimdi eşimden 2 çocukla 3 yıl ayrı kalmış olacağım soruyorum size buna nasıl dayanacağım sorunlarımıza çözüme kavuşturmak için uğraşmıyacaksanız bu forumun amacı nedir ?
nesrin dn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi