AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-20-2011, 22:34   #11
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam şunu bunu demiyorum direk söylüyorum, malları üzerindeki tedbir kaldırılmayacaktı.

şimdide sen sakın bana şunu bunu deme.
tamam şunu bunu demiyorum...
soruyorum neden ?
parasız eğitim isteyen (!) öğrenciler tutuklandığı için mi ?
Alt 10-20-2011, 22:45   #12
Kullanıcı Adı
depare
Zahit Akman uzaktan bir akrabamızın kocası olur umarım bir suç işlememiştir ve bu olayların sonun da alnının akıyla çıkar..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 00:15   #13
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Suçlu oldukları daha kanıtlanmayan insanlar içeri atılıp nasıl özgürlükleri kısıtlanıyorsa bunlarında herşeyi kısıtlanacaktı.
Parasız eğitim istiyoruz diyen gençler içeri atıldı be kardeşim sen daha neyi savunuyorsun hala.
Parasız ğeğitim isteyen lavuklar sadece 1 pankarttan mı dolayı içeri tıkıldı yoksa başka suçlamalar var mıydı ? Madem takipçisin bunuda iyi bilmelisin.
Alt 10-21-2011, 18:21   #14
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zahit Akman uzaktan bir akrabamızın kocası olur umarım bir suç işlememiştir ve bu olayların sonun da alnının akıyla çıkar..
Hadi gözüna aydın Deniz Feneri davasıyla ilgilenen savcılar önce görevden alındı şimdide Zahit Akman dahil 6 kişi serbest bırakıldı.
rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 18:48   #15
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Suçlu oldukları daha kanıtlanmayan insanlar içeri atılıp nasıl özgürlükleri kısıtlanıyorsa bunlarında herşeyi kısıtlanacaktı.
Parasız eğitim istiyoruz diyen gençler içeri atıldı be kardeşim sen daha neyi savunuyorsun hala.
Kardeşim yanlışın var.
Bahsettiğin kişiler pankart açtığı için değil
''Silahlı terör örgütüne (DHKP/C) üye olmak, terör örgütü (DHKP/C) propagandası yapmak suçlamalarından dolayı" yargılanmışlardır.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 18:53   #16
Kullanıcı Adı
depare
Alıntı:
Hadi gözüna aydın Deniz Feneri davasıyla ilgilenen savcılar önce görevden alındı şimdide Zahit Akman dahil 6 kişi serbest bırakıldı.
Aradım bugün zor yırttık torpil,morpil şimdilik işi götürüyoruz sağolsun büyüklerimiz arkamız da dedi

Sanki ben suçu olduğunu biliyorum da arkasın da duruyorum

Suçu varsa kimseye acımam cezasını sonuna kadar çeksin ama sizin bu paranoyak teorileriniz ile bir sonuca malesef gidilemiyor...

depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 19:02   #17
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aradım bugün zor yırttık torpil,morpil şimdilik işi götürüyoruz sağolsun büyüklerimiz arkamız da dedi

Sanki ben suçu olduğunu biliyorum da arkasın da duruyorum

Suçu varsa kimseye acımam cezasını sonuna kadar çeksin ama sizin bu paranoyak teorileriniz ile bir sonuca malesef gidilemiyor...

Suçu varsa kimse kimseye acımaz zaten.
Ergenekon'dan içeride yatanların suçları sabitlendimi ? hayır ama içerideler .
Bunlar neden salınıyor kardeşim o zaman, tamam normali tutuksuz yargılanmaları zaten ama Ergenekon'dan yatanlar salınmıyor o zaman.
Adaletsizlik diz boyu ...
Alt 10-21-2011, 19:05   #18
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Suçu varsa kimse kimseye acımaz zaten.
Ergenekon'dan içeride yatanların suçları sabitlendimi ? hayır ama içerideler .
Bunlar neden salınıyor kardeşim o zaman, tamam normali tutuksuz yargılanmaları zaten ama Ergenekon'dan yatanlar salınmıyor o zaman.
Adaletsizlik diz boyu ...
Kardeşim bir örgüt dolandırıcılıkla suçlanıyor
Diğer örgüt ise Türkiye Cumhuriyet'ini ortadan kaldırmak için kurulan silahlı terör örgütü olmakla suçlanıyor...
Sence yeterince fark yokmu?
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2011, 19:31   #19
Kullanıcı Adı
rikopasa
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim bir örgüt dolandırıcılıkla suçlanıyor
Diğer örgüt ise Türkiye Cumhuriyet'ini ortadan kaldırmak için kurulan silahlı terör örgütü olmakla suçlanıyor...
Sence yeterince fark yokmu?
Yahu illaki aralarında fark var.
Ben onu demiyorum, ikiside suçlanıyorlar daha ve birisi salınıyor diğeri içeride tutuluyor.

Ya zaten şu dönemde bu işin yapılması bile yeter be kardeşim, başka zamanmı yoktuda gündem bu kadar acıyla doluyken, gündem bu kadar yoğunken bunu yaptın. Ya vallahi billahi yazık be kardeşim Bu kadarda olmaz.
Yahu salacaksan bile dersinki arkadaşlar tamam suçsuzsunuz ve salınacaksınız ama bazı kesimler bunu yanlış anlayabilir, fırsatçılık yapıldığını zannedebilir, o insanlarıda düşünmek lazım bir iki hafta daha bekleyelim, sonra salaınıverilirsiniz. Yok ama kendinden olmayanların hiçbir önemi yok bunlar için.

Yapılan doğrudur, tutuksuz yargılanmalıdırlar ama ya içeri almayacaktın yada böyle şaibeli şekilde salmayacaktın. Bu iş baştan aşağı şaibeli.

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)