|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
bu arada son secimlerde ak parti yüzde 40 in üzerinde oy almistir ama malesef bazi firsatcilar facebook ta bdp nin yüzde 95 oy aldigi yaygarasi yaparak resmen kara propaganda yapiyor..
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Van Erçişte % 47 ile AK Parti birinci % 43 de bağımsızların oyu var VAN genelinde AK Parti % 40 bağımsızlar % 49 Kürtlere yardım edilip edilmemesi olarak bakmıyorum ben ben BDP lilerin yardımlardan faydalanmasın faydalanma olasılığı yüzünden yardım etmek istemeyen vatandaşlara ırkçı şucu bucu diyerek saldırmak da neyin nesi bu gün her şeyin sorumlusu BDP saldırılacak tek adreste BDP dir . Konu EZEL tarafından (10-25-2011 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
peki bunu nasil ayirt edecegiz.. yoksa o egitimli köpeklere bdp lilerin kokusunu ögretip, enkaz altindaki bdp liyse es mi gececegiz yada sizin mantiginizla kurunun yaninda yasda yanar mantigimi güdecegiz.. israil bir askeri icin 1027 filistinli esiri serbest birakiyor eger o enkaz altinda bir can varsa bile kurtarilmalidir bunun daha ötesi yok.. kaldiki bdp ye oy verenlerin hepside gönül rahatligiylami verdi bunuda iyi algilamak gerekir..kimisi can derdi, kimisi mahalle baskisi, kimisinin köyü basilma derdi diye uzar gider.. bir diger noktada sormadan edemeyecegim seni isiran köpege karsi tepkin nasil oluyor? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne günlere kaldik yaRabbim...
Insanligimizi oy oranlari belirler oldu. Merhamet duygumuzu yitirme Allah'im. Düsmanim dahi olsa insanligimi muhafaza etmeyi nasib eyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Başta da söylediğim gibi; bu konuda ırkçılık yapanları LANETLİYORUM. Tıpkı her an pkk'yı lanetlediğim gibi.
Nasıl yaratıklarsınız siz? İnsansınız demiyorum, çünkü değilsiniz. İnsan olanın vicdanı olur, merhameti olur. Bugün o depremde herkes pkk'lı herkes hain diyen zavallılar; 14 günlük azra bebekte mi haindi? 10,11 yaşındaki çocuklar veya bir adım dahi atamayacak kadar yaşlı başlı insanlarda mı teröristi? Evde ailesine, kocasına yemek yapmaktan, temizlik yapmaktan başka bir şey yapmayan kadınlarda mı teröristti? Bugün başınızı yastıga koydugunuz zaman dua edin ki; yukarıdaki tavan başınıza düşmesin. Hani bu kadar kendinize güveniyorsunuz ya, emin olun bugun bu sekilde pişkin pişkin konusan herkesin ya da çok sevdiklerinin başına bu veya buna benzer daha büyük acılar gelecektir. Bundan kurtuluşunuz yok. Ama elhamdulillah sizin gibi yaratıkların sayısı pek az. Dün stv de 65 trilyona yakın para toplandı. Bugün de iki kanalda böyle bir organizasyon olacak. Ordan da inşAllah yüklü bir miktar toplanacak. Söylenecek aslında çoook şey var da biliyorum kolumu yormaya değmezsiniz. Konu ALmi´ tarafından (10-26-2011 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
ÖZDAL ÜÇER 51.357 AYSEL TUĞLUK 49.339 NAZMİ GÜR 41.212 oy verilen kahpeler bunlar.. verenlerin yatacak yerleri yok ki görüyoruzda... Diğer tüm vatandaşlarımıza Allah yardım etsin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ergenekoncuya,darbeciye,faşiste oy verenlerin yatacağı yere yatıcaklar kesin emin olabilirsin...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|