|
![]() |
#1 |
![]() Benzin şu anda 4,37 den veriliyor 4 liradan değil...
Yani vatandaş 5 litre fazla benzin alıyor diye sevinecek mi ? Aradan 10 sene geçti 10... Sizler öyle bi anlatıyorsunuz ki görende sanacak arada dağlar kadar fark var...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
İlk yaptığım yoruma bakarsan güllük gülistanlık bir olay gibi bahsetmiyorum sadece acımasız eleştirilerinize bir dur diyorum. Biliyorum sen bunları bilmiyordun şuan kendi kendi düşünmekte olduğunuda biliyorum lakin durum ortada asgari ücretler daha yüksek olmalı diyebilirsin fakat Ak Parti'yle asgari ücretler lafını ağzına alacaksan durum ortada ezilen bir asgari ücret yok ortada bilakis bütün kalem mallarda vatandaş asgari ücretle daha fazla mal almakta... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Vatandaş fazla mal almakta ama dış borç artıyor...
Her gün binlerce kişinin evine haciz geliyor... İşsizlik artıyor... Her gün zam üstüne zam geliyor... Ondan sonra başbakan " Porsche " a binmeyin diyor.. Bu eleştiriyi bu adam haketmiyorda kim ediyor ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Battık da haberimiz yok yani öyle mi ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
cebinde 10 lira para varken 5 lirası borç sonra cebinde 50 lira para oluyor fakat borcun 10 lira oluyor.... Sen şimdi borcu %100 arttı diyeceksin fakat genel tabloya baktığımızda sıkıntı yok. Biraz daha ilgilenelim lütfen facebook'ta yapılan paylaşımlardan 10 dk lık videolardan etkilenmeyelim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|