![]() |
#81 |
![]() sen su anda durumu izah ediyorsun bende sana diyorum ki sapla, samani nasil ayirt edecegiz yani cözüm önerisi nedir?
yani pkk ve bdp yle mücadele nasil olacak, idam gelince is bitecek mi 30 yildir bu ülkede idam vardi peki bitti mi? apo idama mahkum edildi ki en milliyetci parti tarafindan ipten alindi, ne konusuyoruz ki! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]() abi şu yukarıda ki eylemleri yapanlar sapmıdır samanmı allah aşkına bu adamları ayırtetmek çok mu zorr....
Türkiye'de artık Türk'üm demek suç sayılacak neredeyse... Ben Türk'üm dediğimde faşist oluyorum kendi vatanımda sürgünde gibi yaşatılıyorum... Özgürlük ayağına tavizler veriliyor bu adamlar haklı gibi gösteriliyor ondan sonra AB AB AB... Ben eski hükümetleri övmüyorum onlarında bu konuda dik bir duruşu olabildimi ? Hayır... Hepsi aynı yolun yolcusu öylede olmaya devam edecek... Batı ne isterse yapmak zorundamıyız hiç bir duruşumuz olmayacak mı bizim... İran istediği gibi adam sallandırıyor ya... Yeni Anayasa çıkaracağız... Bu yeni Anayasa'ya sert yaptırımlar uygulayacak maddeler koyulamaz mı ? " Terörist başını öven , terör propogandası yapan , pkk yandaşlığı yapan kişiler hakkında ....... " diye bir yasa çıkartılamaz mı ? Polise tokat atan , molotof atana.... vs bunları ayarlamak kolaydır... Ama Avrupa'ya kötü gözükmeyeceğiz ya... İnsan hakları ya... Benim şehidimin gazimin hiç hakkı yoktu ya... 20 Yaşında ki adam dağda -30 derecede çatışıyor onun hiç hakkı yokmudur acaba... Okuluna giderken şerefsizlerin düzenlediği eylemin arasında kalıp sakat kalan çocuğun hiç hakkı yokmudur ? Hep bu haklar özgürlükler bu ülkenin düşmanlarının mı olacak... Yeter da.. Yeter... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() abi şu yukarıda ki eylemleri yapanlar sapmıdır samanmı allah aşkına bu adamları ayırtetmek çok mu zorr....
Türkiye'de artık Türk'üm demek suç sayılacak neredeyse... Ben Türk'üm dediğimde faşist oluyorum kendi vatanımda sürgünde gibi yaşatılıyorum... Özgürlük ayağına tavizler veriliyor bu adamlar haklı gibi gösteriliyor ondan sonra AB AB AB... Ben eski hükümetleri övmüyorum onlarında bu konuda dik bir duruşu olabildimi ? Hayır... Hepsi aynı yolun yolcusu öylede olmaya devam edecek... Batı ne isterse yapmak zorundamıyız hiç bir duruşumuz olmayacak mı bizim... İran istediği gibi adam sallandırıyor ya... Yeni Anayasa çıkaracağız... Bu yeni Anayasa'ya sert yaptırımlar uygulayacak maddeler koyulamaz mı ? " Terörist başını öven , terör propogandası yapan , pkk yandaşlığı yapan kişiler hakkında ....... " diye bir yasa çıkartılamaz mı ? Polise tokat atan , molotof atana.... vs bunları ayarlamak kolaydır... Ama Avrupa'ya kötü gözükmeyeceğiz ya... İnsan hakları ya... Benim şehidimin gazimin hiç hakkı yoktu ya... 20 Yaşında ki adam dağda -30 derecede çatışıyor onun hiç hakkı yokmudur acaba... Okuluna giderken şerefsizlerin düzenlediği eylemin arasında kalıp sakat kalan çocuğun hiç hakkı yokmudur ? Hep bu haklar özgürlükler bu ülkenin düşmanlarının mı olacak... Yeter da.. Yeter... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() La koyma mübarek gecede şu iti kopuğu ağzımı bozucam şu gece
![]() |
|
![]() |
![]() |
#85 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() çekilin açık blurun önünü kürdlerin "topluluk olamamış"ların kökünü kazıtsın !
blur seb ve senin gibiler erkekseniz laf salatası yapmıyorsanız klavye vatancısı değilseniz gel senle bir anlaşma yapalım. hani diyorsun ya kürdistan benim topağım vatanım sen benim yerime köyümde yaşa ben türkiyeyide kürdiyeyi de tek edecem ! bakalım ne kadar senin vatanın ! ERKEKlİĞİNİZİ GÖREYİM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() tamam her şeyi geride bırakıp geliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() o zaman ucuz kahramanlıklar yapma. Türkiyeyi terk etsin deme Türklerin yaşadığı yer nasıl kürdler için vatan olmuyorsa kürtlerin yaşadığı yerde sizin vatan olamaz.
hala ısrarcıysan ya orta asyaya moğollara selam verin yada anlaşmayı kabul et ben gidiyi he ee :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() ........
Konu Garibüzzaman tarafından (02-04-2012 Saat 13:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Bir Kürt'e her gün okulda "Ne mutlu Türk'üm Diyene" dedirtemessin.
Hergün okulda "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" dedirtemessin.Millet burayı genelde atlıyor.Aslında en ağır yerdir... Bir Kürt'e sende Türk'sün!!! Kürt'lük yok diye bişey diyemessin. Birde Gelin Türk'lük altında birleşelim çağrılarıda Atatürk'ün çökmüş milliyetçiliğini canlandırma çabalarından başka birşey değil. Herkesin ırkı kendine göre güzeldir...burada bir ırkı yüceltmek için diğerini batırmak gerekmez.Irkının yüceliğinden eminsen zaten yücedir ne tartışmaya gerek var nede diğer ırkı aşağılamaya... Hepimiz müslüman değilmiyiz? Hala diğer tarafa gittiğimizde soruların içerisinde "Kürt müsün yoksa Türkmüsün?" diye bir soru olmadığını öğrenemedik mi? Konu Yıldırım tarafından (02-04-2012 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|