AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 02-04-2012, 03:26   #1
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet arkadaşlar bu yorum vesilesiyle başlığın gereksiz olduğu, yetkililere haksızlık edildiği anlaşılmıştır.

eski üyeler uslu durun, aazınıza acı biber sürerim haa.

ben deniz eski üye olarak lafınızı üstüme alındım. haksızlık yapıyorsunuz. şuan yetkililerden hangisinin daha önce foruma üye olduğunu bilmiyorum, inanın merak da etmiyorum ve bunun benim gözümde zerre kadar değeri de yok.

başlığa uygun tek yorumu Nun yapmıştı, beni bi o anladı sonra bulandırdık başlığı bana göre.
sizin görüşünüze saygı duymadığımı katılmadığımı ifade eden bir cümle yok,
alıntıladığınızda benim şahsi düşüncem,
herhangi bir tartışmada sunulan görüşler bu şekilde dalga vari yorumlanmamalı diye dşünüyorum,
sadece genelleme yapmam yanlış olmuş kabul ediyorum,
'bazı eski arkadaşlar' olarakta değiştiriyorum....

_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-04-2012, 03:35   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadece genelleme yapmam yanlış olmuş kabul ediyorum,
'bazı eski arkadaşlar' olarakta değiştiriyorum....
biraz daha özele inseniz. mesela hangi eski üye hangi yeni yetkiliyi (sırf yeni olduğu için) kabullenmiyor ? örnek verebilir misiniz?

ben 4 ,5 yıldır forum üyesiyim, daha birkaç hafta önce üye bilgilerinde kişilerin foruma üye oldukları tarihin de yazıldığını öğrendim.

yetkililerin zırt pırt mesaj silip, konu kapatması sizi rahatsız etmiyor olabilir ve bu forumda sizin gibi düşünen insanlar da olabilir. bu yüzden anket yapılsın. üyeler mesajlarının silinmesinden bıktı. konu tartışamaz olduk. velhasılı kelam dışındaki bölümlerde 20 mesajın üstünde yorum yapılamaz oldu. bazı yetkililer olaylara objektif bakacağına kendi ideolojilerinin sesine kulak verip o şekilde davranıyor. en demokratik en hakkaniyetli olanı anket yapmaktır bence.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 03:45   #3
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
biraz daha özele inseniz. mesela hangi eski üye hangi yeni yetkiliyi (sırf yeni olduğu için) kabullenmiyor ? örnek verebilir misiniz?

ben 4 ,5 yıldır forum üyesiyim, daha birkaç hafta önce üye bilgilerinde kişilerin foruma üye oldukları tarihin de yazıldığını öğrendim.

yetkililerin zırt pırt mesaj silip, konu kapatması sizi rahatsız etmiyor olabilir ve bu forumda sizin gibi düşünen insanlar da olabilir. bu yüzden anket yapılsın. üyeler mesajlarının silinmesinden bıktı. konu tartışamaz olduk. velhasılı kelam dışındaki bölümlerde 20 mesajın üstünde yorum yapılamaz oldu. bazı yetkililer olaylara objektif bakacağına kendi ideolojilerinin sesine kulak verip o şekilde davranıyor. en demokratik en hakkaniyetli olanı anket yapmaktır bence.

şuan benim düşüncemi özgür ve açık bir şekilde ifade ettiğimde dalga geçilmesiyle, sizin konularınızın kapatılması yada msjlarınızın silinmesi arasındaki farkı bana söyliyebilirmisiniz?
tartışmaya açtığınız konuda ben özgürce düşüncemi ifade etmemde bir hilaf varsa nasıl özgür bir tartışma ortamı umabiliyorsunuz?
genele yaptığım bir eleştiriyi dahi kabul edemezken sormak istiyorum size nasıl aksine muamele bekliyebiliyorsunuz?

ben size hak vermiyor değilim sakın yanlış anlamayın fakat herkesinde burda özeleştiri yapmasından yanayım sadece
onun için olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim.
sadece mesele yönetimle bitmediğini ve durumun psikolojik yanı olduğunuda söyledim.
eğer bunda rahatsız edici bir durum söz konusu ise msj silinebilir kesinlikle alınmam ...
Alt 02-04-2012, 03:52   #4
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan benim düşüncemi özgür ve açık bir şekilde ifade ettiğimde dalga geçilmesiyle, sizin konularınızın kapatılması yada msjlarınızın silinmesi arasındaki farkı bana söyliyebilirmisiniz?
tartışmaya açtığınız konuda ben özgürce düşüncemi ifade etmemde bir hilaf varsa nasıl özgür bir tartışma ortamı umabiliyorsunuz?
genele yaptığım bir eleştiriyi dahi kabul edemezken sormak istiyorum size nasıl aksine muamele bekliyebiliyorsunuz?

ben size hak vermiyor değilim sakın yanlış anlamayın fakat herkesinde burda özeleştiri yapmasından yanayım sadece
onun için olaya farklı bir bakış açısı getirmek istedim.
sadece mesele yönetimle bitmediğini ve durumun psikolojik yanı olduğunuda söyledim.
eğer bunda rahatsız edici bir durum söz konusu ise msj silinebilir kesinlikle alınmam ...
galiba yanlış anlaşılıyoruz karşılıklı olarak. siz eski üyelerin yeni yetkilileri çekemediğini söyleyerek haksızlık ettiniz ben de yorumunuzla dalga geçtim. özür dilerim.

bahsettiğiniz şeyleri inanın en az sizin kadar istiyorum. açtığım başlığa da dikkat ederseniz bunu dillendirmeye çalıştım. yani herkes eleştiri yapabilsin, farklı bakış açıları getirebilsin konulara. öylesine demokrat olsun ki forum yetkililer üye oylarıyla yetkilerinden olsun dedim.

en son cümlenizde "mesaj silinebilir" demişsiniz. üyeler bu şekilde düşünmeden rahat bir şekilde yorum yapabilsinler, yeri gelince üyeleri seviyeli bir şekilde eleştirelim ("aman be murat sanki sen bu söylediklerini yapıyorsun da gelmiş bize anlatıyorsun" dediğinizi duyar gibiyim (: )

neyse ben bir görüş belirttim sadece. gördüğüm kadarıyla yerine gelmeyecek. hevesti geçti diyeyim
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-04-2012, 04:00   #5
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
galiba yanlış anlaşılıyoruz karşılıklı olarak. siz eski üyelerin yeni yetkilileri çekemediğini söyleyerek haksızlık ettiniz ben de yorumunuzla dalga geçtim.
ben kesinlikle çekememe gibi bir ifade kullanmadım,
çekememek ayrı birşey, estağfurllah kimseye böyle birşey addetmedim.
sadece otorite kabul edilemiyor gibi bir ifade kullandım bunuda o manada anlamamak gerek.
sadece bunu açıklama gereği duydum.
görüşlerinize fikirlerinize saygı duyuyorum.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)