![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
üretim araçlarının ortak mülkiyetinden bahsediyorsun bende üretimimi baltalamasındab bahsediyorum yanlış olan ne ? ben neden tek yürütebileceğim birşeyde başkasıyla ortak olayım ? prim sistemi kapitalizmde de uygulanıyor bu sosyalizmin bir artısımı ? ayrıca sosyalist bir ülkede üretilen gömlekte büyük ihtimal 1 ayda yırtılır gider... rekabet yok olmayınca standart tabiki düşük ha ha ha ![]() he biliyoruz sosyalizmde işçinin nasıl işini sahiplendiğini,bizim halkçı fabrikalar örnektir... nasılsa devlet sübvanse ediyor diye yattılar durdular iyi biliyoruz ![]() o kadar sahiplenirki insanlar işlerini amerikan jeanini gördükleri an yıktılar sosyalist devleti ![]() klimalı makam odasında oturan devlet başkanına gideceğini ve kendisine ait hiç birşeyi olmayacağını bilen işçi gayet sahiplenir gerçekten işini ![]() soyalizm bir ütopyadır gerçekliği,uygulaması başarılı olamadı,olamayacak ![]() ya sovyetler birliği gibi dağılırsın ya kübadaki gibi karın,kızın fahişe olur ya da çindeki gibi ismen sosyalist cismen karma ekonomi uygularsın ![]() |
||
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|