o zaman kuyruk acıtmıcan kardeş hele müslüman kuyruğu hiç acıtmican. bilmem anlatabildim mi ? boşuna yarası olan göcünür demiyorum. acıttığınızı kabul ediyorsunuz oda güzel. akıncının dediği gibi kanal7 nin ne oldu belli olmadığı için onu katmıyorum ama diğer islami kanalların daha doğrusu islami olduğunu idaa edenler belirli çevre ve cemaat tvleridir sadece STV değil. ama ne yazık stv izleyen biri stv geçmişi bilmezse islami olduğuna inanmayacak bile ki çoğu artık cemaat fertleri dahi kardeşim onlar islami değil sadece muhafazakar demeye başladılar cünkü savunulacak yeri yok.
Stv nin yaptığı programlar sayesinde namaza başlayan,İslam a kalbi ısınan, Allah için gözyaşı döken birçok insan tanıyorum ki bunlar İzmir gibi biryerde gerçekleşiyor hamdolsun.
yani bu kir heryerde tutmaz..kin,nefret,kıskançlık ile şunun bunun müslumanlığını islami olup olmadığını sorguluyorsunuz.o mühür sizde değil SAHİBİN de.
Stv nin yaptığı programlar sayesinde namaza başlayan,İslam a kalbi ısınan, Allah için gözyaşı döken birçok insan tanıyorum ki bunlar İzmir gibi biryerde gerçekleşiyor hamdolsun.
yani bu kir heryerde tutmaz..kin,nefret,kıskançlık ile şunun bunun müslumanlığını islami olup olmadığını sorguluyorsunuz.o mühür sizde değil SAHİBİN de.
o mühür bizde değil bize mühür vuranlar da canım kardeşim. yanlışlar göz önünde. islam zahire bakar...