![]() |
#21 |
![]() Bu kitap eğer o malum medya kuruluşuna aitse, ben de ne yazık ki katılamayacağım.
Tarihsever hatırlattığın iyi olmuş.. (en azından benim açımdan böyle). Aslında bana göre bu sabit fikirlilik değil. Okunacak kitap mı yok ki sanki. Gidipte o midemi bulandıran gruba destek sağlayayım. O malum medyaya en ufak bir katkı sağlamayı bile düşünmüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Tarihsever, ben de bugün kitabımı aldım.. Ankara'dan.. Kızılay'dan.. Ama elimdeki kitap "metis" yayınlarından çıkmakta.. Kitap tanıtımına koyduğum kapakta "metis" yayınevinin.. Elimdeki kitapta aynı o şekilde.. Kitap hem metis hem doğan yayınlarından çıkıyor.. Dileyen kardeşimiz dilediği yayınevini tercih edebilir.. Okumaya da devam edebiliriz böylece ![]() Kitabı hangi kitapçıdan sordunuz bilmiyorum ama "Kurtuba'da" metis yayınlarının yayınladığı "Pinhan" eserini bulabilirsiniz.. Benim daimi uğrak yerim olan "Birleşik" kitabevinde de metis yayınlarının olacağını düşünüyorum ama sormadım, emin değilim, yanlış yönlendirmek istemem.. Bununla beraber yine de yokum derseniz, sözümüz yoktur elbette.. Başka satırlarda buluşabiliriz.. selam ile.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() verdiğim sözden dolayı nerden çıkarsa çıksın okuyacağım.bu da benim fikrim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ben de meraklandım şimdi.okusammı acaba?küçük bir ilçedeyim.bulabilirmiyim ki?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Aman Allah'ım... O kadar baktım yoktu
![]() Akçağ, Dost, o kadar yere baktımdı ![]() Yok okurum o zaman, yarın tekrar araştıracağım inşaAllah... Özür dilerim tekrar, bunu sözden dönmek olarak değerlendirmeyin lütfen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() zifiri bir halka idi toprak,
yıldızlara sığınırdı bazen... vira bismillah diyerek başlamış bulunmaktayım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Ben de kitabımı aldım ve okumaya başladım dün..
Kitaptaki betimlemeler çok hoş.. Konu da güzel.. Kitaba dair düşüncelerimi ve kitaptan satırları da yakın zamanda eklemeye başlayacağım inşaallah.. Konumuzu yetim bırakmayan, kelimelerin başını okşayan kıymetli üyelerimize selam ve şükranlar.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Aldım ben de bugün
![]() Metis Yayınevinden olanı, gıcığım demi ![]() Ben de başlayacağım okumaya, eklerim düşüncelerimi inşaAllah... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() elif şafak'ı çok seviyorum ''aşk'' isimli kitabını bi solukta okudum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Foruma girebildiğimiz sürece beraber okuruz inşaAllah =)
Ya bu kadar sitem edeyim n'olur, içimde kalırdı yoksa ![]() Gene bir sabah rüyalarında kovaladığı maceraları düşünerek ve kanatlarının olmayışına hayıflanarak, dalgın dalgın, sıkıntılı sıkıntılı, ortalıkta dolanmaktaydı. Kanatları olsaydı, rüyalarındaki gibi gece gündüz uçar; denizlerin, dağların, köylerin, şihirlerin üzerinden süzülerek kimselere görünmeden, herkesi; herşeyi görmeyi başarabilirdi. Kanatları, hem hercai renkleriyle tavuskuşunun tüylerine benzemeli, hem fırtınalara dayanacak kadar sağlam, hem de bir buluttan başka bir buluta değecek kadar uzun olmalıydı. Süper... Rüya değil de hayal dersek o kelimelerin yerine, çocukluğumu buldum diyebilirim =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|