08-31-2007, 21:01 | #1 |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Buyrun arkadaşlar...Katı tabirleriyle sağcıyım solcuyumdan ziyade sizin sağdan anladıklarınız ve soldan anladıklarınızı ve bu doğrultuda kendinizi hangisine daha yakın hissettiğinizi öğrenebilir miyiz??
Not: Partiler üzerinden düşünmeyin lütfen bu kavramları...Yani CHP solcudur o zaman ben sağcıyım gibi bir yaklaşım bu anket için sağlıklı bir yaklaşım değildir! Saygılar...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-31-2007, 21:24 | #2 |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Öncelikle AkTunahan arkadaşımıza bu anketinden ötürü teşekkür ediyorum.
Sağ-Sol kavramlarından kasıtla ne anladığıma gelince ben açıkcası pek birşey anlamıyorum. Yıllar yılı bu memlekette sağcılık ve solculuk kavramlarına öylesine gerçeğinden uzak anlamlar yüklenmiş ki bende kendimi bu yanılgıdan alıkoyamıyorum. Bu memlekette sağcı dedin mi faşist aynı zamanda dindar aynı zamanda birazck şeriatçı azcık irticacı azcık cahil azcık azcık... velhasıl bunun gibi birçok şey. Solculukta azcık inançsız azcık komunist azcık özgürlükçü(?) azcık (değil cuma namazına hiç gitmez) azcık devletin bekçisi azcık lumpen azcık Atatürk'ün çocuğu(ne demekse artık yorumu sizin) vs vs. Kıssadan hisse hal böyleyken ben ne desem yalan olur. Ben bu memlekette ne solcuyum ne sağcı nede tipik bir ortayolcu... Olsa olsa akşama karnını nasıl doyuracağını düşünmekten başka, geleceğiyle alakalı herhangi bir plan yapamayan bir üniversite öğrensiyim... Muhabbetle... |
|
08-31-2007, 21:28 | #3 |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Yorumların takdire şayan gerçekten ev arkadaşım..AKtunaHAN arkadaşım filan diyerek de resmi bir havaya bürümüşsün durumu;ama sen benim düpedüz ev arkadaşımsın...Rahat ol topraammm...
Foruma daha fazla katılmanı dört gözle bekliyorum..Emin ol bu forumun sana ihtiyacı var...senin de bu foruma ihtiyacın var.. ilk beğenin benden... |
|
08-31-2007, 21:32 | #4 |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
ALLAH Sağ görüşten ayırmasın..
|
|
08-31-2007, 21:35 | #5 | |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Alıntı:
|
||
08-31-2007, 22:19 | #6 | |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Alıntı:
(fatura demişken gariban bir üniversite öğrencisi olduğumuzu özellikle vurgu yapmak istedim zira cümlemden faturaları ödeyemediğimiz anlaşılmakta :P) Muhabbetle... |
||
08-31-2007, 22:48 | #7 | |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Alıntı:
|
||
09-01-2007, 13:56 | #8 |
SAĞ-SOL-ORTA YOL
Eyvallah onlybullet...;)
|
|
09-02-2007, 00:18 | #9 |