AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 03-10-2008, 17:18   #131
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
Abdullah KAÇ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Benim sürüm yok merak etme benim için endişede etme beni başkalarının yalnız bırakması diye birşey söz konusu değil. Benim gibiler tarihten silinmez endişe etme 4000 yıldır dünyanın hiçbir gücünün bizi silmeye kudreti yetmedi. Şimdi konunun merkezine dönelim ben diyorum ki bu Ülkede azınlıklara hak tanımanın önü alınmaz burası TÜRKİYE Cumhuriyeti bu bayrağın altında yaşıyorsanız kurallarına uyacaksınız daha fazla özgürlük demokrasi vs. isteyen kendisine bu hakları verebilecek bir başka Ülke zümre vs. bulabilirse oraya gitsin benim açımdan bir problem yok ya bu ülkenin tüm unsurları dinamikleri tavizsiz bir şekilde Vatanına mutlak itaat edecek hayal peşinde koşmayacak yada bunun dışındakiler bedel ödeyecekler bu Millet ne kadar Vatansever çıkardıysa bir o kadar da hain çıkardı bünyesinden tarihi aç oku 29. kürt aşiret isyanının temeli bağımsızlık istenmesinden kaynaklanmıştır sonuçta ne elde edebildiler hiç bir şey dağdan gelip toprak alamazlar toprak alma amaçlarıda yok zaten sadece Ülkeyi zayıflatmak amaç. 300 milyonluk TÜRK dünyası kürt politikası güttüğünü zanneden pkk lı mahlukların verdiği yarayla yıkılmaz öncelikli olarak ya itaat edeceksiniz yada gideceksiniz.
Arkadaşımız Türk olduğunu her defasında vurguluyor. Bunu Profilinde nereden kısmına da TANRIDAĞI yazışından bile anlayabiliyoruz.

Siz Türksünüz. Bizde Türküz. Peki neden forumdaki bunda kişi sizi anlayamıyor? Hak veremiyor?

Yani siz Türkmüşsünüzde başkası Türk değilmiş gibi bir durum var ortada.( Başkan bazılarına TÜRK lüğü şırıngayla enjekte etsen bünyesi kaldırmaz kabul etmez.)

Nedir bunun sebebi? İşte bende bu konuda yorum yapmak istedim...

Siz 4000 yıldan bahsediyorsunuz. Evet 4000 yıl kısmı doğru fakat bir yönüyle yanlış. Sizi anlayamamızın sebebi Türklerin islamiyeti kabul etmesi tarihi ile başlıyor. (İslamiyetin bayraktarlığını TÜRK ler yapmıştır yaygınlaşmasındaki en büyük pay TÜRK lerindir bunu kimse inkar edemez.)

Türkler 4000 yıllık köklü bir ırk. Fakat Türkler islamiyetten önce ve islamiyetten sonra Türkler olarak ikiye ayrılabilir. Biz bunu genelde pek ayırmıyoruz ve gerekte duymuyoruz fakat sizin tutumunuz noktasında bu ayrımın farkkında olmak gerekiyor. ( Ben İlah-i kelimetullah için Turan için üzerime düşen herşeyi yapmaya hazır bir bireyim TÜRK lük yönüm yanlış anlamara yol açıyor olabilir bu benim hatam değil.)

Görüşleriniz tutumunuz tavrınız. İslamiyetten önce Türkler ile birebir uyuşuyor.

Fakat Türkler İslamiyete girdiklerinde. İslam dinine inandıklarında. Değişen çokşey oldu. (Gayri müslim TÜRK mü müslüman gayri TÜRK mü derseniz müslüman gayri - TÜRK derim fakat kan bağıda bir o kadar önemli.)

İslamiyet sevgiyi hoşgörüyü getirmiştir bizlere. Anlayışı ve abiliği öğretmiştir. Korumayı gözetmeyi öğretmiştir. Lider olmayı ve insana saygıyı getirmiştir. Ki nitekim Ecdadımız bu yönüyle hala kendisinden bahsettirmektedir. Osmanlıyı inceleyebiliriz bu konuda...

Bu tespiti yaptıktan sonra. Tutumunuzun islamiyetten önceki Türkler sınıfına girdiğini yenilemeliyim. Osmanlıyı inceleyip örnek alınız. Ecdadımızın amacı hedefi ne idi? Kültürü ne idi? İnsana bakışı ne idi? Farklılıklara bakışı ne idi? Bunlar ıiyi irdelemek gerekiyor. Tabiki Türküz. Fakat o islamiyete geçiş noktasında Türklerin çok kazanımları olmuştur. Ve biz Türküz derken İslamiyetten sonraki Türklerdeniz. Öncesinede saygımız var. Fakat sınıf olarak biz onlardanız. Sizde kendinizi analiz ediniz. Ve eğer İslamiyetten önceki türklerden iseniz. Bu konuda diyecek sözümüz yok. Fakat bunu bildirmelisiniz.(Ben tarihimi mirasımı yanlışı doğrusuyla kabullenmiş Atalarımın emanetlerine her daim bağlı biriyim burda birbirimizi anlamamız gerekiyor ben burda kimsenin kutsalına ters birşey söylemiyorum bir kutsallık mukaddesat varsa emin olun benimde mukaddesimdir.)

Yok sizde İslamiyetten sonraki Türklerden iseniz. Okumanız öğrenmeniz gereken çok şey var. Eğer bu kefedeiseniz. Biliniz ki etrafınızdakiler arkadaşlarınız dostlarınız veya okuduğunuz kitaplar size Türklük diye islamiyetten önceki Türklüğü anlatmışlardır.

İnşallah faydalı olmuşumdur.

Benim buradaki yazılarımın temelinde ne bölücülerin evrim yada teorileri nin nede yaptıklarının karşılığını verme niyetim yok onlar için bu kadar yorum yapmam. Konunun temelinde onlarca kez belirtmeme rağmen burdaki bir üyenin büyük puntoyla yazıyorum TÜRK askerlerinin ve PKK askerlerinin Diyerek cümleye başlamasından kaynaklanmaktadır. Kimse kimsenin kutsalına laf söyleyemez Mehmedlerle dağ çakallarını aynı kefeye kim nerde aynı kefeye koyarsa benim söyleyecek çok lafım bulunur bunlardan bir kısmınıda dile getirdim fakat diğer arkadaşlar pkk sempatizanı yazılardan ders çıkarmamış (büyük ihtimalle okumamışlardır bile) benim TÜRK lüğümle ilgili yorumlar yapmışlar yarası olan arkadaşlarında TÜRK kelimesinden bu kadar korkmalarını anlayabiliyorum bu yüzden herhangi bir şey söylemiyorum.

SELAMETLE.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2008, 14:42   #132
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
[b]Hala daha akıllanmayıp faşist faşist konuşmaya devam ederseniz. Dünya'nın en güçlü Ordularından birine de sahip olsanız Pkk bir 25 sene daha dağda kalır.
İnsan hakları dinimizce kutsaldır. İnsan hakları devletlerden de bayraklardan da Türk Askerinden de Pkk Askerinden de üstündür. İnsan hakları keyfiyet kaldırmaz.
Hak ve özgürlükler kimsenin keyfine göre şekillendirilemez. Hak ve Özgürlükler kimsenin keyfine göre yasaklanamaz. Hak ve Özgürlüklerin önündeki engeller kimsenin keyfine göre sürdürülemez.


Erkeklik bizde kalsın, açıklamaya çalışalım yine de..
'Türk Askeri' tabirini Türk milliyetçiliği tarafından bakarak, 'Pkk Askeri' tabirini Kürt milliyetçiliği tarafından bakarak söyledim.
Ama bunu dahi inkar ediyor sizin zihniyet. Dtp'ye destek ve oy veren dolayısıyla Pkk sempatizanı olan 2 milyon vatandaş yok mu bu ülkede? Kılıçtan mı geçirelim 2 Milyonu. Ya da onlar Pkk'ya sempati duyuyor diye görmezden mi gelelim... Bunu, neden Pkk Askeri' dediğimi belitmek için söylüyorum.


Önce anlamaya çalışacağız, bakacağız ve göreceğiz sonra da hazmedeceğiz. Sorunu kabul edip, teşhisine ve tedavisine yöneleceğiz.

Sizin sorununuz bu gerçekleri anlamak istemeyerek, görmek istemeyerek, Yaşasın Türklük! diye haykırıp egonuzu, gururunuzu tatmin etmek.

Ve kimsenin karşısına dikilip tehdit emeyeceğiz, bizim gibi düşünmüyor diye canına okumaya kalkışmayacağız. Siz bu vatanı hiçkimseden daha çok sevemezsiniz. "Vatanı en çok ben severim" çığırtkanlığını çöpe atacaksınız. Diğer insanlar da vatanı benim kadar sevebilir ve farklı düşünmeye de hakları var diyeceksiniz.

Bölücü mantık diyor bana, ya sen nesin birleştirici mantık(!).. Saman milliyetçiliği yapıyorsunuz ve memlekete zarar veriyorsunuz.

Kürt kardeşlerimizin haklarını heba etmenize izin vermeyeceğiz.


Laikçi Faşizme geçit vermeyen bu AK GENÇLİK, milliyetçi faşizme de pabuç bırakmayacaktır!... Bu Böyle Biline


Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2008, 16:26   #133
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Bugün yaşadığımız sorun nedir? Başbakan bir Kürt sorunundan bahsetti. Zaten PKK da yıllardır aynı Kürt sorunundan, aynı ifadelerle bahsediyordu. PKK eylemlerinin durduğu bir dört yıllık dönem de oldu. Kürt sorununu çözmek için devlet, eğitim, kültür, yayın gibi pek çok hak tanıdı. Ama tüm bu “demokratikleşme” adımlarına karşın, bugün sorun, dünden, yani PKK’nın açık silahlı savaşından kat kat büyümüş durumda. O halde sorunu açıklamak için terörün ve demokratikleşmenin dışında bazı kavramlara ihtiyacımız var demektir. O kavramları ise ancak tarih ve sosyolojide bulabiliriz.

Kürt sorunu demek, bir etnik kimlikten doğan sorun demektir. Çünkü sorun Kürt’le alakalıdır. O halde Kürt nedir? Eğer Kürt, Türklerden ayrı bir etnik grup ya da millet ise, Kürt sorunu dediğimiz sorun, etnik ya da milli bir sorun demektir.

Tarih boyunca insan toplulukları, çeşitli “ırk”lardan, çeşitli etnik kökenlerden gelirler, ama bu tür “ırki” ve etnik kimlikler birbiri ile etkileşerek, birbirini eriterek, birbirini yok ederek, birbiriyle birleşerek daha büyük halk topluluklarına dönüşür ki, çağdaş milletler böyle meydana gelir. Millet aşaması, etnik, “ırki”, kökenlerin tarihsel olarak silindiği bir aşamadır. O nedenle çağdaş milletler bir bütün oluşturur, milletin bütünlüğü ya da tekliği kavramı da buradan türer.

Türkiye açısından baktığımızda ise, binlerce yıldır Türkiye coğrafyasında biraraya gelen çeşitli etnik kavimler, binlerce yıl içinde birleşerek, birbirinin içinde eriyerek tek bir millet oluşturmuştur ki, bunun da adı Türk milletidir. Türk, bir etnik ya da “ırki” kavram değil, bu yörede yaşayan milletin adıdır. Bu ad, binlerce yıldır kullanılmaktadır ve binlerce yıldır da aynı anlama gelmektedir.

TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2008, 16:26   #134
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Ancak Kürt meselesini de aynı etnik mesele içine sokmaya çalışırsanız işler değişir. Çünkü Kürtler, azınlık hakkı değil başka bir şey istemektedir. Kürtler, Türk milletinden ayrı bir millet olduklarını, bu nedenle de ikinci milli unsur olarak kabul edilmeyi istemektedirler. Bu, tam da bugünkü Irak’a dayatılandır. Yani hem bir Kürt federe bölgesi, hem de Türkiye Cumhuriyeti üzerinde mutlak bir güç.

Eğer gerçekten de Kürtler, Türklerden ayrı bir millet ise, olayın tarihsel ve sosyolojik iki çözümü olabilir. Birincisi, Türkler ve Kürtlerin, bugünkü Irak gibi, federatif bir devlet içinde birleşmeleri ya da ikincisi Kürtlerin tamamıyla bağımsız bir devlet kurması. Kürtler bugün, her ikisini de istemektedirler.

Peki Kürtlere bu hak, tanınmamazlık edilebilir mi? Eğer Kürtlerin Türklerden ayrı bir millet olduğunu kabul ediyorsak, bu hakkı tanımak zorundayız. Çünkü her milletin kendi iradesini belirleme ve isterse ayrı devlet kurma hakkı vardır. Bu hak, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nden de alınmaz, tarihsel bir haktır. Hiç kimse de bu tür bir milli isteğin önünde duramaz.

İşte Başbakan’ın Türkiye’yi getirdiği nokta burasıdır. O halde sorunun kaynağı, teröre, PKK’ya, demokratikleşmeye indirgenemez. Sorunun kaynağı tanımlamadadır. Siz, bir kısım vatandaşa ayrı bir milli kimlik tanırsanız, onlar da bu milli kimliği hakkıyla kullanırlar. Bu nedenle sorun, Kürdü kabul eden çağdışı, bilimden, tarih bilincinden yoksun kafadadır.

Oysa çok basit bir şekilde ifade etmek gerekirse Kürt varsa sorun vardır, sorunun çözümü ise PKK’nın bitirilmesi değil, Türk milletinden bağımsız bir Kürt kimliğinin bitirilmesidir. Hem ayrı bir Kürt kabul etmek, hem de bundan doğan sorunları çözmek, Türk devletinin kendi başına açtığı bir iştir
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2008, 16:27   #135
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Son yirmi yıldır Türkiye’de bir Kürt örgütlenmesi yapılmaktadır. Kürtler, tek bir temelde örgütlenmektedir: Kürtsen bizdensin. Yani, siyasal inanışlar, toplumsal özlemler değil, etnik aidiyet Kürtleri birleştiren noktadır. Böyle böyle, bir “bizden” kimliği yaratılmıştır. Bu ise artık önü alınamaz bir Kürtlüktür. Bu Kürtlük şimdi gemi azıya almıştır.

Türkiye’nin hemen hemen her ilinde, PKK ve Apo posterleri ile sokağa çıkan binlerce “iyi Kürt” bulunmaktadır. Türkiye’nin her yerinde eline taşı alıp Türk polisine, Türk karokollarına saldıran “iyi Kürt” bulunmaktadır. Bu tür toplumsal eylemlere, bir kışkırtma denilerek geçilemez. Kışkırtmanın bir zemini vardır. O zemin, yaratılan milli kimliktir.

Bugün yaratılan Kürt milli kimliğinin en önemli özelliği ise Türk düşmanlığıdır. Türk karakolu, Türk askeri ya da polisi saldırı altındadır, ancak bunların saldırıya uğramasının temel nedeni Türk olmalarıdır. Karakol, asker, polis, Türk egemenliğinin simgesi olduğu için saldırıya uğramaktadır.

Bu ülkede bir etnik çatışmadan ve kışkırtmadan bahsedeceksek, bu etnik kin tohumlarını ekeni görmemiz gerekir. Türkiye’de Türkler, değil herhangi birine karşı etnik kin beslemeyi, “Ben Türküm” bile demezler.

Ama ısrarla “Ben Kürdüm” diyenler, bir süre sonra “Ben Türk devletini istemiyorum” demektedir. Böyle bir ortamda, bu devleti istemeyen Kürdün, bu devleti isteyen Türkle karşı karşıya gelmesi kaçınılmaz olur.

Bugün böyle bir karşıtlık olmadığı söylense de gelişmeleri iyi okumak gerekir. PKK, tüm yurtta “serhıldan” çağrısı yapmıştır. Serhıldan, halk ayaklanması demektir. Yani eli ayağı tutan her Kürt, eline bayrağı, afişi alıp sokağa çıkıp eylem yapacaktır. Bu tür küçük gösteriler, büyük ayaklanmanın hazırlığıdır. Önce halk devletle karşı karşıya gelmeye alıştırılacaktır.

Son dönemde Batman’da, Van’da, Diyarbakır’da, Adana’da, Mersin’de bir türlü durdurulamayan küçük ayaklanmalar bu çerçevede ele alınmalıdır. Bu, yanlış bir ifade ile PKK’nın Türkiye’yi Filistinleştirme politikasıdır. Eline taş alan her Filistinli çocuk nasıl ki İsrail hedeflerine -sivil, asker!- saldırıyorsa, Kürt çocuk da aynısını yapacaktır.

Devletin en tepelerinde bu sözlerin sarfedilmesi PKK propagandasına alet olmaktır. Türkiye’yi İsrail konumuna sokan yönetici, İsrail’de devletin kendisini savunduğunu, bu işi vatandaşa havale etmediğini de bilmelidir!

PKK’nın etnik kışkırtması kendi zeminini bulmuştur. Etnik milliyetçilikle beslenen Kürtler bugün Türk devletine savaş açmıştır. Ancak buna karşı Türk devletinin bir tutunma zemini yoktur
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2008, 16:28   #136
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Başbakan PKK’yı durdurmak için Türklüğü gömüp Türkiyeliliğe geçmeyi önermektedir. Bir kısım saf aydınımızsa ısrarla Türk-Kürt kardeşliği mavalı okumaktadır. Oysa eğer iki kimlik varsa ve biz bunların gerçekten kardeşliğini istiyorsak, kardeşimize seçme hürriyeti tanımamız gerekir. Yani Türk-Kürt kardeşliği diyenler, Kürt kardeşlerine seçme hakkı tanımalıdır. O zaman Kürt kardeşiniz, teröre başvurmadan, iyi niyetle biz ayrılalım diyorsa ona ne cevap vereceksiniz!

Görüldüğü gibi Türk-Kürt kardeşliği teorisi, aslında Türk’ten ayrı bir Kürt kimliği oluşturmanın teorisidir. Günümüzde PKK bölücülüğünden bile güçlü olan teori de budur.

Bugün Türk-Kürt kardeşliği diyenler, güçlenen Kürt milliyetçiliğine karşı, Türklerin birleşmesine ve uyanmasına engel olmak istemektedirler. Dikkat edilirse bu grup, ısrarla Türklere hitap etmekte ve Türkleri sessiz olmaya çağırmaktadır. Oyun açıktır, PKK etnik Kürt milliyetçiliğini yaratırken, bunlar da Türk milli uyanışını engelleyecektir. Görüldüğü gibi Türk halkı, hem PKK tarafından dıştan, hem de bu tür gruplar tarafından “içten” bombalanmaktadır.

Bu tür teorilerin üretim merkezini iyi deşifre etmek gerekir. Bunlar günümüzün Taşnak-Hoybun’udur. Bu grubun lideri Erzincanlı bir Ermeni, sözcüsü ise Tuncelili bir Kürttür. Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı Ermeni-Kürt ittifakının tarihsel devamıdırlar. PKK’dan tek farkları, kitle tabanları olmaması ve bu nedenle de PKK’ya taşeronluk yapmalarıdır!

Bu Ermeni-Kürt çetesinin peşinden gidenlere şunu hatırlatmak gerekir. Neden ısrarla Türk-Kürt kardeşliği diyorsunuz? Türkler bugüne kadar kimsenin hakkını mı yediler, kimseye kötü bir davranışta mı bulundurlar? Ya da daha açık soralım, siz Kürtlerin Türkler tarafından asimile edildiğini, baskı altına alındığını mı düşünüyorzsunuz: Çıkarın ağzınızdaki baklayı!

Türkiye’de zaten yirmi yıldır fiilen Türk-Kürt kardeşliği politikası uygulanmıyor mu? Özal’ın teorilerini devrimci sosuna bulayıp Türk’e yutturabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Türk-Kürt kardeşliği denilen 20 yılda bir Kürt milleti yarattınız ve bir milleti susturdunuz, sindirdiniz. Bu 20 yılda tek bir Kürde bir gram zarar mı geldi? Gelmedi ama neden Kürtler hep bölücüleşiyor, hep daha da azıyor?

Türk’ün susturulduğu yerde Kürtçülük hortlar, Türkiye’de olanın özeti budur.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-12-2008, 16:29   #137
Kullanıcı Adı
TÜRK IRKI
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Elbette Türkler -tarihin gördüğü en barışsever, hakbilir, sabırlı millet- oynanan oyunun farkında. Yüzlerce otobüslük PKK’lı sürüsünün bu ülkede eli kolu serbest dolaşabilme özgürlüğü olduğunu bu millet görüyor. Türk’e şehit cenazesi kaldırmanın bile provokasyon görüldüğü yerde, Kürdün Türkiye’yi istila ettiğini görüyor. Binlerce yıllık yurdunun, şehrinin, mahallesinin, içten işgal edildiğini görüyor.

Her şeyi gören Türk’e şimdi sus diyorlar. Provokasyona gelme, kıştkırtmalara kapılma!

Türk biliyor, bunca yıldır susa susa bu ülkede Kürtçülük güçlendi. Türk’ün susturulduğu yerde elbet barış olur. Ama nasıl bir barış? Türkiye Cumhuriyeti’nin bölündüğü, hem de sessiz sedasız, provokasyona gelinmeden bölündüğü bir barış!

Ne dersiniz Yunan işgalinden daha mı onurlu? O zaman da işgale karşı direnişin adı provokasyondu çünkü. Padişah efendimiz o zaman da Türklere kışkırtmalara gelmeyin diyordu.

Ama sabır bir yere kadardır.

Her millet bir yere kadar susar, bir yerde patlar.

Bir bakmışsınız bir Hasan Tahsin çıkmış ve ilk kurşunu atmış. İlk kurşunu atacak da, bu savaşa katılacak da her zaman çıkar. Bu tabiatın yasasıdır. O nedenle Bozüyük’te olanlara şaşırmamak gerekir. PKK’nın sokağa indiği yerde Türk de sokağa inecektir doğal olarak. Bu işin bir Bozüyük’le kalmayacağını, iki, üç daha fazla Bozüyük olacağını öngörmek içinse müneccim olmak gerekmez. Bunun arkasında bir provokasyon arayan kafa, ipi dışarda kafadır. Bunlar sanırlar ki, halk da kendileri gibi dışardan yönetiliyor. O nedenle halkın her davranışının arkasında bir provokatör ararlar.
TÜRK IRKI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2008, 02:21   #138
Kullanıcı Adı
Ahlak
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
Bu olmamalı dilimiz türkçedir..
Ahlak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-14-2008, 19:42   #139
Kullanıcı Adı
HaKaNia
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
ben de doğru bulmuyorum devlet resmi dilinden taviz veremez anayasamızda resmi dilimiz türkçe denilmişse buna uyulmalıdır.
HaKaNia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 00:24   #140
Kullanıcı Adı
kemal40
Standart Tartışıyorum..TRT'nin Bir Kanalı Kürtçe Yayına Açılacak
kesinlikle katılıyorum parabolun dediğine. TC devleti içinde böyle bi uygulama asla olmamalı. bu gibi konşmalar sadece kürt-türk çatışması yaratmaya yarıyo. çünkü çoğunun işine geliyo!!! arkadaşımız da kürt olmasına rağmen buna karşı çünkü bu milletle beraber yaşıyo burası türkiye o da bi türk. bu devletin sınırları içinde yaşayan herkes te türk tür. din dil ne olursa olsun hiç farketmez önemli olan ATATÜRK ün miras bıraktığı bu topraklara basmak, bu havayı solumak. başbakanımızın bu gibi birçok söylemle ne yapmaya çalıştığı gerçekten merak konusu acaba gerçekten Atatürk ün emanetine sahip mi çıkıyo yoksa tam tersi mi??
kemal40 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi