![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() İstiyorum bölümden sorumlu kişilerinde özenle seçilmesi gerektiğini düşünüyorum .
|
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Malzemeler: 4 Su bardağı un 1 Çay bardağı yoğurt 2 Yumurta 1 Paket kabartma tozu 250 Gr. Margarin 1 Çay bardağı sıvı yağ 1 - 2 Fiske tuz Yapılışı: Unu eleyin ve ortasını havuz gibi açın. Yağ, yumurta, kabartma tozu ve 1 fiske tuzu ekleyerek hamur yapın. Hazırladığınız hamuru 20 adet beze yapın. 15 dakika bekletin. Margarini eritin ve soğutun. Bezeleri merdane ile açın. Açtığınız yufkayı yağlanmış tepsiye yayın; üzerini yağladıktan sonra diğer yufkayı üstüne koyun. 3 bolca yağladıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra pudra şekeri serperek dilimlere keserek servis yapın. ![]() Kürt Böreğini çok severim. Olsa da yesek. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() Niyetimizin ne olduğu anlaşıldı gerisi forum yöneticilerine kalmıştır.Herşeyin hayırlısı olsun bakalım. Konu onurcan tarafından (09-03-2015 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Asıl ben böyle bir girişimde bulunduğun için teşekkür ederim abim.Tekrar hakkını helal et kusurumuza bakma bu konuyu direk benim açmamın sebebi bir an önce yanlış anlaşılmalara son vermekti.
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Güncelleme....
Forum yöneticileri ses çıkarırsa seviniriz. |
|
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Daha evvel fikrimi belirtmiştim..
Ama bu gibi kararlar bütün forum yönetimi ile beraber alındığı için genel bir yorumda bulunmak doğru değil.. Konuyu yönetimdeki arkadaşlara açıp alınan kararı en kısa sürede sizinle paylaşıcağız.. Hayırlısı olsun inşaAllah arkadaşlar.. |
|
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|