AK Gençliğin Buluşma Noktası
Ay'ın Enleri ve Ak Üyeleri Her Ay'ın Enlerini ve en başarılı AK üyelerini seçiyoruz.



Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-31-2012, 01:26   #111
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Ahmet Yasin: Olaylara karşı tutumu ve yorumu imrenilecek cinsten gerçekten. Çok güzel yorumları ve paylaşımları oluyor. Ayrıca sorunları yaşayarak görmüş bir abimiz. Bu yüzden düşüncelerine çok önem veriyorum. Forumda takip ettiğim güzel insanlardan biri.

AKıncı 34: Eğitim ve Öğretime ölene kadar devam edecek çünkü o bir vakıf gönüllüsü. Asabiyetten ve Irkçılıktan kendisini muaf tutmuş kara Türklerden Hayata karşı sürekli kendini geliştiren her alanda düşünce sahibi olmaya çalışan ve tartıştıkça bilgisi arttıran samimi bir insan. Ahlakını ve edebini değişen dünya düzeninin her türlü saldırılarına karşı muhafaza eden ve en az tavizle bu saldırıları atlatmaya çalışan tevhidi bir müslüman. İstanbula geldikçe görüşmek istiyorum. Allah ondan razı olsun.

Ammar : Namı diğer Vango veya Molla Döner bıçağıyla beklediğimiz fakat gerçekten insan canlısı bir vatandaş gelmişti buluşmaya. Maverayı boşuna korkuttuk sanırım. Hizbullahidir. Gerçi herkes hizbullahidir ama kimisi bunu gösterir . Tevhid bilincini yetiştiği çevrede almış vakıf gönüllüsü çevresine faydalı müslüman bir aktivisttir. Forumda gerçekten heyecanlı tartışmalarda fikir üretimine geçen cemaatini can siperane savunandır. Yaptığı hayırlı çalışmalardan dolayı Allah ondan razı olsundur.

Blur: Tam tipik bir karadenizli. Sanırım yetiştirilme tarzına bianen milliyetçi bir anlayışı var. Öncelikle trabzon milliyetçisi. Trabzonspor şampiyon olamayınca hükümete sarmasına acayip gülmüştüm. Futbol fanatizminin mantık dairesi çerçevesinde düşünmeyi engellediğini orada daha iyi anlamıştım. Ama o aptal milliyetçilerden değil buna eminim. Bazen baya kızsamda forumda bence yeri var çünkü düşüncesinin Türkiye'de karşılığı var

.
Azap: Bu adam kim bilmiyorum gerçekten bilmiyorum . İlk başta beylerbeyi dediler sonra sevban dediler akıncı dediler en son oklar bana yöneltildi benim olduğumu zannettiler. Dedim bu tarantuladır ama geçen fatihte akıncıyı gördüğünü söylediğine göre tarantula olamazdı çünkü o erzurumda. Kimsin nesin bilmiyorum ama fikirlerini sevdim hacı. Analizleri ve olaylara bakış açısı ilgi çekici .


Beylerbeyi: Edebiyat öğretmeni olması sebebiyle yazdığı yorumlar akıcı ve okunası. Cemaatler hakkında yaptığı tesbitler bence çok önemli. Bölge insanı olduğu için Kürt sorunu hakkında yaptığı tesbitleri ilgiyle takip ediyorum. Çok sıcakkanlı samimi bir abimiz. Ayrıca tevhidi bir duruşu var ve hakkı batıldan ayırma konusunda bence oldukça başarılı.

Hüdaverdi: Öncelikle sınırları çok aşıyor alenen sövüyor küfrediyor küfürlü başlıklar açıyor ama kızamıyoruz çünkü adam acayip samimi yani yüzlerce kilometre öteden internet başında bunu hissedebiliyorum. Yalnız onun bu sövmeleri bazen hududu çok fena aşıyor ve mazallah küfre kadar götürebilecek sövmeleri oluyor Allah muhafaza. Ayrıca pratik zekası iyi. Tam bir partizan ve ak partiye aşık adam. Chpye ve bdpye aşırı derecede kıl . Forumda olmazsa acayip özlerim yani. Biraz daha az söverse çok daha iyi olur diye düşünüyorum.


serdary: İstanbulda forum iftarında yakından tanıma imkanı buldum. Ben serdarı ufak tefek sanıyordum adamı öyle görünce dilim tutuldu resmen. Çok sessiz sakin kendi işine bakan düzenli bir hayatı seven bir insan olarak görünüyor tabi iç dünyasını ben bilemem. Gelecekte serdarı ben önemli bir makamda görüyorum çünkü bu yükü kaldırabilecek hem cüssesi hem kapasitesi var. Ki okuduğu üniversitedende bunu belli ediyor. Yıldız teknikte müslüman hareketlere takılırsa biraz daha kendini geliştirme imkanı bulabilir. Forumda da gayet sessiz sakin kendi halinde takılan öyle kavga gürültüyle işi olmayan hani herkesin istediği hayırlı evlat denilebilecek tarzda bir insan. Allah başarılarını daim kılsın.


cartman: foruma arada bir gelip yorumlarıyla konuya dalan kendi fikriyatına göre düşüncelerini beyan eden bir üyemiz. Sağolsun varolsun gelip yorumlarını bizden esirgemiyor . Yorumlarında dozajı iyi ayarlıyor ne fazla veriyor ilacı ne az veriyor. Bu yönüyle dengeli bir yorumcu .


El Emin: Halil Sezai isyağğğğnnnnn diyor ya el eminde halil sezaiyle düet yapıyor sanki. Hay mübarek bu ne isyan bu ne stres başbakan senden az düşünüyordur. Cemaatin keçisi diyeceğim ben ona çünkü keçi sürünün içindedir ama asla koyun olmaz özgürdür . Ayrıca kızdımı fena kızıyor sevdimi iyi seviyor. Zaten bu da samimiyetin göstergesidir bana göre. Hele o küstüm lan oynamıyorumları yok mu adamı öldürür la. İcra müdürü olsada kurtulsak mı desem bilmem ki yok yau hukuk okusun savcı olsun muhafazakar mafyaya kök söktürsün hadi bakalım Allahın izniyle her şey olacak. Forumada bu sene çok nadir uğruyor sebebide internet sansürü . Sansüre hayır el emine özgürlük diyorum !


Mavera : Ezelin kürtsün olum işte suçlamaları karşısında forumda bu ara fazla gözükmeyen kayıplara karışan en yapacağım deyip haftalardır hayranlarını bekleten saçı uzun aklıda uzun konuşmaları dinlenesi kürt görünümlü karadeniz uşağı. En beğenilen yönü forumda üsttekine beğeni ver yarışmalarını başlatması. Herkes nasibini alıyor kenara çekiliyor sevaplarda maveraya gidiyor. Duble kazançlı çıkıyor bu işten Bazen faşistler gibi yazıyor ama insan hakları ihlalleri oldukça yumuşuyor yumuşuyor bir bakıyoruz insaflı bir özgürlükçüye dönüşmüş. Şehitler gelince milliyetçi oluyor faili meçhuller ortaya çıkınca özgürlükçü oluyor. Bu özelliğini zaman okumasınamı bağlasam bilmem ki :p Ama yinede en sevdiklerimden. Arada sırada beni bile seviyor o derece yani . Kendisiyle Sultanahmet camiinde sabah namazı kılıp muhabbet etmişliğimiz vardır. Nasipse bu yaz tekrarlayacağız. Daha çok yazardımda diğer vatandaşlara ayıp olmasın :=) kestik stop .



Ukbâ: Apoletli Yalçın Karaca’nın sivilleşmiş hali. Üniformayı kendine yakıştıramayan demokrat aydın abimiz sivilleşme yolunda büyük bir adım atarak buradan bizlere sesleniyor. Forumda en çok bire bir hasbihal ettiğim vatandaştır. Bu vatandaşla konuşunca cemaate karşı acayip sempatim artıyor sonra foruma gelip benhuru görüyorum ayarlar sıfırlanıyor Ayrıca bu abimiz tam bir tevhidi Müslüman. Belli ki Allah rızası için halka hizmet etsin diye Allah korkusu içine yerleştirilerek yetiştirilmiş ve halis bir Müslüman olması için iyi bir eğitim verilmiş. Allah yetiştirenlerden yetiştirilmesine katkı sağlayanlardan razı olsun. Artık fikirsel anlamda üretime geçmesini beklediğim bir abim. Çünkü onda kesinlikle büyük bir hazine var. Ayrıca Cemaatin hep iyi taraflarını bünyesine almış bir isim . Karadenizli olmasına rağmen sıfır milliyetçilik var. Kürtlerin çoğundan daha iyi bir şekilde Kürt sorununu okuyabiliyor. Ülke sorunlarına dair mantıklı görüşleri oluyor . Dikkat edilesi okunası görüşler. Bizim bir çok kez yaptığımız kalp kırma işlemini o yapmamak için elinden geleni yapıyor. Ve İslami hassasiyetlerinden kesinlikle taviz vermemeye çalışıyor. Vel hasıl bu insanın özünde sevgi var.


BeldeiTayyibe: Gurbetçi bir vatandaşımız. Eskiden gurbetçilik epey zordu derler şimdi internet sayesinde bu zorluk biraz aşılmış görünüyor. Gurbetten memleket çok hoş görünebilir ama olayların ayrıntısına inmek gerekir. Çünkü gerçek ayrıntılarda gizlidir. Aşırı uç milliyetçi fikirleri yok kendisinin. Forumda konularda farklı yorumları ve bakış açıları oluyor bazen bu dikkatimi çekiyor. Güzel özlü sözler bile çıkartıyorum bazen yorumlarından. ruhunda bir muhafazakarlık taşıyor. Forumda olması gerekenlerden.


Cihannur: İhl sözlükte beraber yazıyorduk bir ara seçim dönemiydi sanırım. Resmen sözlük kullanıcılarını salya sümük ağlatacaktı. Cihan abiye troll demeye başladılar resmen sözlükte efsane oldu adı hala oradadır. Kesinlikle herhangi bir konuda münazara etmem etmeye bile yeltenmem kendisiyle korktuğumdan değil yanlış anlaşılmasın yazdıklarını okuyamadığımdan. Valla hiç sevimli değil yazdıkları çünkü sanki resmi gazete forumda yazıyor Allah tartışanlara sabırlar versin.


Epivates: Forumun dinamitlerinden İbrahim abi kendisi hemşerim olur ama forumda fazla gözükmez oldu galiba o daha çok twitterlarda falan takılıyor ha twitter takipçileride azımsanacak ölçüde değil epey takipçisi var. Yeniliklere ayak uyduruyor ama siyasi ve sosyal konularda yorumlarını pek göremiyoruz. Arada bana kızıp konuya girip fırçalıyor o kadar Yorumlarını bizden esirgemese iyi olur .



Objektif: Mükemmel harika esprileriyle beni benden alan 2-3 sene önce beraber facebookta özgürlükçü çalışmalar yaparak gruplar açtığımız bana grafik resim logo konusunda yardımları olan forumdan bir ara kopan sonra geri gelen forumda olması gereken sevdiğimiz bir vatandaş



Eşref: Valla eşref abiyi bu ara hiç göremiyoruz. Atatürkçü bir ak partili olması beni oldukça şaşırtmıştı. Hiç öyle olur mu la demiştim . Oluyormuş valla bunu bize gösterdi. Tarih konularından kendisi gibi düşünmediğim öğretmen bir hocamız. Zaten ben tarih konularında hiç öğretmenlerimle aynı fikirde olmamıştım. Bu yüzden bu durum gayet normal. Valla varlığından yokluğundan şüphe etmeye başladım bir ses verse iyi olur


bur-AK : Birine kıl kaptımı adamı öldürene kadar vurması huyunu galiba mavera abisinden almış :p Bence üyeler konusunda hiç adil davranmıyor. Zırt pırt konu mesaj silmesiyle ünlenmiş durumda. Kendisiyle baya uğraştım çünkü benimde huyumdur haksızlık gördüğümde düşmanıma yapılsın illa müdahale etmek zorunda hissederim yoksa çatlarım. Bu yüzden kendisiyle papaz oluyoruz arada . İleride yüksek bir mevkiye geleceğinden zerre şüphem yok çünkü bu tür vatandaşları devlet çok sever. Bazı konularda özgürlükçü yaklaşımları hoşuma gitmiyor değil. Vel hasıl devletçi şakirt muhafazakar çok az milliyetçi bir vatandaş.


Tarantula_: Journalist . Adam resmen evrim geçirdi arkadaş. İslamcı militan devrimci anti kapitalist bir mücahit oldu. Tamda yerine gönderdik erzuruma üşüyormuş ama keyfi tıkır. Anadoluya gelseydi bu haliyle kesin sinir krizi geçirirdi hayır eski haliyle gelse hayran olurdu . Yaşadığı çevre bu değişimi nasıl karşılıyor bilmiyorum ama ben baya sevindim. Süreçte bir ara cemaatçiliğe doğru kayıyordu ki Allah korudu hanif bir Müslüman kul kıldı kendisine. Kendisiyle doktorlar caddesinde şehid tahtındayı şehadet çağrısını söylediğimiz olmuştur bunu herkesle yapmam ama tarantulayla yapmışımdır. Ama bu aralar gözükmüyor sebebi finallerin AA olmasından belli oluyor gerçi  Tatile girdik artık aramıza dönsün.



Ertuğrul Özgül: Fazla tanımıyorum ama hafız olduğunu biliyorum . Sanırım öğretmenlik okuyor kendisi. Foruma arada gelip canlılık kazandırıp bol bol haber konusu açıyor. Hatta bir ara forumun dinamosuydu. Ama bu sene ara ara gitti geldi. Forumda olması gereken bir abimiz.


unnamed : Vay arkadaş herkes en sinirli üye diyor ben pek bir sinirli halini görmedim yani biraz yanlış itham var sanırım bekir abime. Sıcakkanlı samimi bir abimiz kendisi teşkilatlarda da görev almış bir partili. Çok iyi geyik yapıyor işinde gücünde teklonoji işinde usta samsungsever . Forumun reyizlerinden. Dinamolarından. Benhuru hiç sevmiyor gerçi benhuru pek kimse sevmiyor Seviyoruz bekir abiyi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.


onurcan: Onurcan abi bence olmazsa olmazlardan biri. Forumun denge unsuru . Teşkilatın içinde teşkilatı tanıyor ve aktif siyaset yapıyor. Forumda yazmayı seviyor. Siyasi sosyal konularda fazla yorumlarını göremiyoruz. Onurcan abi biraz daha denetleyicilik yapıyor.


CeVHeR: Forumun reyizlerinden. Cuk diye lafı otutturur adamı halk dilinde mors eder valla. İyi tartışır iyi tuş eder. Geçmişte daha fazla aktifti forumun içini dışını iyi bilir. En eskilerdendir ve lafını esirgemez. Sanırım bu konuda biraz Nusret abiye çekmişim. Karakteri ve duruşuyla sevdiğim bir abimdir.


Terennüm : Bazen çok güzel yazıyor öyle güzel yazıyor ki bir an şakirt olasım geliyor yani o derece güzel yazıyor. Olaylara yaklaşımı gerçekten mükemmel. Fakat bazende öyle yazıyor ki diyorum yav ne yaptılar Adem abiye  Hizbullaha karşı oldukça tutucu buluyorum mesela Kürt sorununda ise mükemmel tespitleri ve güzel fikirleri var. Seviyorum.


Bluemoon: Kendisi çalışma hayatında olduğu için sanırım fazla foruma uğrayamıyor ama kendisiyle forum iftarı vesilesiyle buluşmuştuk oldukça sessiz sakin yerini konuşmasını bilen çok iyi bir insan olarak hafızamda kalmış. Keza forumda yorumlarıda oldukça yapıcı. Yalnız ciddi manada muhafazakar ve trakyadan bu denli muhafazakar çıkması beni hayretler içinde bırakıyor. Tarikatlar konusunda anlaşamıyoruz diğer konularda pek bir problem yok.


Ottoman: Forumun teknik donanımı çok iyi olan bir müdavimi . Dost canlısı hoş muhabbetli bir vatandaş. Sultanahmette beraber sabahlamıştık. Erzurumlu ama erzurumda çok üşüyor belli . Forumda öyle siyasi sosyal ekonomik konularda yorumlarını pek göremezsiniz. Ama fikirleri ve düşüncelerini birebirde öğrenebilirsiniz. Onun işi daha çok teknik işlerdedir. Ama bu ülkenin böyle cevherlerede ihtiyacı vardır.

Konu Özgür Çağrı tarafından (01-31-2012 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 01-31-2012, 01:28   #112
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
unuttuklarım varsa maveranın suçudur çünkü onun sırasına göre yaptım
 
Alt 01-31-2012, 01:29   #113
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
hadi furkan yine iyisin götürdün mali :D..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2012, 01:43   #114
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
Ahmet Yasin: Bi AKıncı 34 değil...

AKıncı 34: Bi AKıncı 34

Blur: Bi AKıncı 34 değil...
.
Azap:Bi AKıncı 34 değil...

Beylerbeyi: Bi AKıncı 34 değil

Hüdaverdi:Bi AKıncı 34 değil

serdary: Bi AKıncı 34 değil..

cartman: Bi AKıncı 34 değil...

El Emin: Bi AKıncı 34 değil...

Mavera :Bi AKıncı 34 olmadığı gibi üstüne üstlük kürt

Ukbâ: Bi AKıncı 34 değil

BeldeiTayyibe: Bi AKıncı 34 değil

Cihannur: Bi AKıncı 34 değil

Epivates: Bi AKıncı 34 değil

Objektif: Bi AKıncı 34 değil

Eşref: Bi AKıncı 34 değil

bur-AK : Bi AKıncı 34 değil

Tarantula_: Bi AKıncı 34 değil

Ertuğrul Özgül: Bi AKıncı 34 değil

unnamed : Bi AKıncı 34 değil

onurcan: Bi AKıncı 34 değil

CeVHeR: Bi AKıncı 34 değil

Terennüm : Bi AKıncı 34 değil

Bluemoon: Bi AKıncı 34 değil

Ottoman:
Bi AKıncı 34 değil
 
Alt 01-31-2012, 01:46   #115
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
evet EZEL arkadsimizin o önemli analimizden sonra yaptigim arastirmada dedemin, dedesinin, dedesi zamaninda diyarbakirdan trabzona göcmüs yani ben aslinda kürtmüsüm bu nedenle anadilimi ögrenme calismalarina basladim
mesela biji serok tayyib :D
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2012, 01:59   #116
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ahmet Yasin: Bi AKıncı 34 değil...

AKıncı 34: Bi AKıncı 34

Blur: Bi AKıncı 34 değil...
.
Azap:Bi AKıncı 34 değil...

Beylerbeyi: Bi AKıncı 34 değil

Hüdaverdi:Bi AKıncı 34 değil

serdary: Bi AKıncı 34 değil..

cartman: Bi AKıncı 34 değil...

El Emin: Bi AKıncı 34 değil...

Mavera :Bi AKıncı 34 olmadığı gibi üstüne üstlük kürt

Ukbâ: Bi AKıncı 34 değil

BeldeiTayyibe: Bi AKıncı 34 değil

Cihannur: Bi AKıncı 34 değil

Epivates: Bi AKıncı 34 değil

Objektif: Bi AKıncı 34 değil

Eşref: Bi AKıncı 34 değil

bur-AK : Bi AKıncı 34 değil

Tarantula_: Bi AKıncı 34 değil

Ertuğrul Özgül: Bi AKıncı 34 değil

unnamed : Bi AKıncı 34 değil

onurcan: Bi AKıncı 34 değil

CeVHeR: Bi AKıncı 34 değil

Terennüm : Bi AKıncı 34 değil

Bluemoon: Bi AKıncı 34 değil

Ottoman:
Bi AKıncı 34 değil
Kızlar mı akıncı la yoksa

ak sevda bir akıncı
nun bir akıncı
göülden bir akıncı
merve bir akıncı
akıncı bir akıncı
 
Alt 01-31-2012, 02:00   #117
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
kızları kategori dışı bıraktım
ama hüdaverdi araya sıkışmış tüh diyeceğim hoş olmayacak
 
Alt 01-31-2012, 02:00   #118
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[B][COLOR="Black"]



Ammar : Namı diğer Vango veya Molla Döner bıçağıyla beklediğimiz fakat gerçekten insan canlısı bir vatandaş gelmişti buluşmaya. Maverayı boşuna korkuttuk sanırım. Hizbullahidir. Gerçi herkes hizbullahidir ama kimisi bunu gösterir . Tevhid bilincini yetiştiği çevrede almış vakıf gönüllüsü çevresine faydalı müslüman bir aktivisttir. Forumda gerçekten heyecanlı tartışmalarda fikir üretimine geçen cemaatini can siperane savunandır. Yaptığı hayırlı çalışmalardan dolayı Allah ondan razı olsundur.

Allah cümlemizden razı olsun.

capris'e gelirseniz yine buluşuruz ama bu sefer imam ben olmam o center camimiydi neydi onu bize bırakmazlar yaw orası elit kesim galiba
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2012, 02:03   #119
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Standart
++++
Furkan
Belki kural uygulayıcılığı yönünden katıyım ama çifte standar konusunda sana katılmıyorum.

-------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Ahmet abi senin sistem iyi tuttu.Eski sisteme rağbet yok artık
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-31-2012, 02:03   #120
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kızları kategori dışı bıraktım
ama hüdaverdi araya sıkışmış tüh diyeceğim hoş olmayacak

bu arkadas sifresini objektife kaptirmis, alin bunu
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta