AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 10-30-2009, 22:21   #1
Kullanıcı Adı
matematikci_35
Standart Erbakan Hocayı Protesto Ediyorum
BİR ZAMANLAR SIKI ERBAKANCIYDIK AİLE OLARAK. GÜN GELDİ HAREKET ERBAKAN HOCANIN HATALARI YÜZÜNDEN İKİYE BÖLÜNDÜ. ŞİMDİ ERBAKAN HOCA KALKMIŞ HER YERDE SAYIN BAŞBAKANA SALDIRIYOR. ÖVÜNMESİ GEREKİR TALEBESİ HOCASINI GEÇTİ. AMA NE GEZER. AYRICA SAYIN ERBAKAN ERGENEKON ÇETESİ HAKKINDA NİYE TEK KELİME ETMEZ ACABA. BEN KENDİSİNİ PROTESTO EDİYORUM

matematikci_35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-30-2009, 22:59   #2
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
matematikci_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BİR ZAMANLAR SIKI ERBAKANCIYDIK AİLE OLARAK. GÜN GELDİ HAREKET ERBAKAN HOCANIN HATALARI YÜZÜNDEN İKİYE BÖLÜNDÜ. ŞİMDİ ERBAKAN HOCA KALKMIŞ HER YERDE SAYIN BAŞBAKANA SALDIRIYOR. ÖVÜNMESİ GEREKİR TALEBESİ HOCASINI GEÇTİ. AMA NE GEZER. AYRICA SAYIN ERBAKAN ERGENEKON ÇETESİ HAKKINDA NİYE TEK KELİME ETMEZ ACABA. BEN KENDİSİNİ PROTESTO EDİYORUM
Hareketten kastınız Milli Görüş Hareketi ise ikiye bölündüğü yok. Biz Milli Görüş Gömleğini çıkardık diyerek Akpartiyi kurdu kuranlar. Hocamız milli görüş hareketinin lideridir ve milli görüşün tek temsilcisi siyasi partide saadet partisidir.

Hocamızın kimseye saldırdığı falan yok. iktidarda bir başka hükümet olsaydı bu eleştirileri yapacaktı yine. doğru bulmadığı icraatları tabiki eleştirecek. size doğru gelebilir ancak biz doğru bulmuyorsak eleştirmek en doğal hakkımız.
misalle açıklarsak, Hocamız 70 li yıllarda IMF le anlaşma yapanları eleştirdi, kendi iktidarında Imf ile anlaşmadı ve halen IMF ile anlaşma yapılmasına karşıyız. Şimdi iktidarda Akparti var diye bildiği doğrulardan mı vazgeçecek. buna saldırmak denmez.
her icraatınıza destek veren günün şartlarına göre bir o tarafa bir bu tarafa kayanların sözlerine önem verdiğiniz kadar, yıllarca bildiği doğruları ne pahasına olursa olsun söylemekten vazgeçmeyen ve milletimizin ve iktidarımızın iyiliği için kendilerini uyaran Hocamızın fikirlerinede önem verin.

en azından bu uyarıları ülkesini seven bir liderin uyarıları olarak görün ki gerçekte budur. Dost acı söyler, gerçek dost doğru -yanlış herşeyinizin arkasında duran değil yanlışlarınızı söyleyendir.

ergenekon konusunda imalı sözleriniz hiç hoş değil. bu yapılanmaların icraatları en çok milli görüş hareketine zarar vermiş ve hocamız en ağır bedeli ödemiştir. susurluk davası sürecinde bu örgütleri araştıran m.vekilimiz şüpheli bir kazada hayatını kaybetmiştir.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-31-2009, 00:14   #3
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
matematikci_35 böyle şeyler olması muhtemel şeylerdir her zaman önemli olan bizim kendime bakmamız.. Kendisine Saygısızlık yapılmasını istemem.. Unutulmamalıdır ki Biraz da onun sayesinde oluşmuştur Ak Parti..
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-31-2009, 01:33   #4
Kullanıcı Adı
matematikci_35
kardeşim seçim öncesinde saadet yetkilileri ergenekoncu kanalların göz bebeği olmadı mı. sırf ak partinin oylarını düşürmek için din düşmanı uğur dündarın kanalında TAYYİP BEYE SALDIRMADI MI. BİZİ BİZANSIN ÇOCUKLARINA BENZETMEDİ Mİ. HER FIRSATTA AK PARTİYİ AŞŞAĞILIYOR. AK PARTİYE PASLI TENEKE DEDİ. AK PARTİYİ OLUŞTURAN BAŞBAKANINDA DEDİĞİ GİBİ MİLLETTİR. BEN NECMETTİN BEYİ ÇOK KIRICI BULUYORUM.
matematikci_35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-31-2009, 13:55   #5
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
matematikci_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim seçim öncesinde saadet yetkilileri ergenekoncu kanalların göz bebeği olmadı mı. sırf ak partinin oylarını düşürmek için din düşmanı uğur dündarın kanalında TAYYİP BEYE SALDIRMADI MI. BİZİ BİZANSIN ÇOCUKLARINA BENZETMEDİ Mİ. HER FIRSATTA AK PARTİYİ AŞŞAĞILIYOR. AK PARTİYE PASLI TENEKE DEDİ. AK PARTİYİ OLUŞTURAN BAŞBAKANINDA DEDİĞİ GİBİ MİLLETTİR. BEN NECMETTİN BEYİ ÇOK KIRICI BULUYORUM.
saadet partisi imkan bulduğu heryerde kendisini anlatmaya devam edecektir. önemli olan gittiği yere göre konuşmamasıdır. bildiği doğruları taviz vermeden anlatıyor ne var bunda. bu arada kendisine kazandırdığı yeni oylarda hiç akla gelmedik çevrelerden oluşuyorsa bunda az önce yazdıklarımında etkisi var.

akpartinin oylarını düşürmek gibi bir hedef söz konusu bile olamaz. bizim hedefimiz yeni bir türkiye ve yeni bir dünya kurmaktır, herhangi bir bir partiye göre strateji belirlemeyiz , küçük hedefler peşinde koşmayız. ilk yorumumdada yazdığım gibi iktidarda akparti var diye gördüğümüz yanlışlara sessiz kalamayız. bizansın çocuklarına sizi Erbakan Hoca benzetmedi o bir başkasıydı(jacgues chirac) Hocamızda bu söz karşısında yetkililerin sessizliğini eleştirdi.( katılırsınız katılmazsınız o sizin bileceğiniz iş ama doğruları saptırmayınız.)

Alt 10-31-2009, 14:00   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kaç kez uyardım,rica ettim,şu kısırdöngü çekişmelere girmeyiniz diye!Ya bırakın Erbakan istediğini söylesin,söylediklerinin latife olarak göremez misiniz?Neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamadım.Fikir ve düşüncelerini bu minvalde harcayanlara açıkçası acıyorum!Çünkü haddinden fazla gereksiz bir konu.Faydasız konularla zamanınızı boşuna harcamayınız..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-31-2009, 14:09   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Aynen İshak Yılmaz'a katılıyorum. Bu konuları yeterince tartıştık konuştuk. Herkes kendi yolunda yürümeye devam ediyor. Didişip durmak, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp getirmek fuzuli yere enerji kaybından başka birşey değil. Hoca bunları 2001'den beri söylüyor, söylüyor da ne oluyur.. Bırakın söylemeye devam etsin Onun tarzı bu, bu yaştan sonra değişmez. Talebelerine karşı kendisinde bu hakkı görüyor demek ki; biz de kendisini rakip olarak görmediğimiz için cevap verme anlamında muhattap olmuyoruz. Erbakan konusunda Başbakan ve partimizin yönetim kademesinin tavrını takınmaya devam ediyoruz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-31-2009, 14:17   #8
Kullanıcı Adı
mücahid55
size kimseyi zorla ciddiye alın demiyoruz. ancak bu tavırlarla hafife almak ve sonrada kısır tartışmadan şikayetçi olmak çelişkidir. yazdıklarımda hakaretvari bir ifade asla olmaz. Hocamızın sözlerinin kastediyorsanız onları alıntılayan ben değilim.
yorumumun silinmesi çiftestandarttır,bunuda size çok gömüyorum.
Alt 10-31-2009, 14:38   #9
Kullanıcı Adı
birisi01
erbakanın bir misyonu vardı. aynı misyonu son seçimde gerçekleştirmeye çalıştı başaramadı herhalde o zoruna gidiyor.bu misyon nedir diye merak edenler geçmişte iktidara geldiğinde seçim sonuçlarını iyi inceleyip analiz ederlerse(özellikle ecevitin 70li yıllarda iktidar olduğu seçimi) çok iyi anlarlar...tabi seçim öncesinde ve sonrasında gelişen olaylarıda...erbakanın MİSYONU bitti artık.. köşesine çekilip kendini muhasebeye çekse ve yaptığı hatalardan tövbe etse herhalde kendi cıkarına olur...
birisi01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 10-31-2009, 23:14   #10
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Erbakan hakkında yazılan yazıları kasıtlı buluyorum, erbakan'ı öven yazıları da kasıtlı buluyorum bunun bir paradoks haline getirilip ak partili olmadıklarını söyledikleri halde ak partili gibi davranıp sonrasında her yazıda erbakandan bahseden insanların söylemlerini ak parti forum sayfasında görmekten rahatsızlık duyuyorum.saygılar
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)