![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Oysa bir şaheser bu Kaynakça falan var mı biraz derinlemesine gidelim Bodoslama olmasın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mehmet Akif'in bir kitabında falan bulunuyor mu ? Şiirin kaynağı olursa harbiden daha sağlam olucak : )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Kafadan BEST SELLER olur yani |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Heheee bende biri bana kaynak gösterir diye umud etmiştim ama olmadı..
![]() Yok ben facebookta buldum bu güzelim eseri başka bir bilgim yok ne yazık ki.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Google'a falan yazıncada hemen çıkıyor ama nedense bende hiç kaynağa rastlamadım keşke Safahat'ta falan geçse
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu şiir Safahat'da geçiyo zaten.
Ama bildiğim kadarıyla Atatürk'e yazılmış değil. Said Kürdi'ye diye atıfta bulunanlar var ama onunda doğru olduğunu sanmıyorum. Safahatta Fatih Kürsüsünde bölümünde, Vaiz Kürsüsü kısmından bir alıntı bu sadece. Neredeyse 50 sayfalık olan şiirden üç beş mısra alıp şu kişiye yazmış demek zoraki gibi gelmekte bana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Said-i Nursi'ye böyle bir şiir yazacağını zannetmiyorum olsa olsa Şeyh Sait'tir belki.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şiirin safahatta yer aldıgı doğrudur,az önce baktım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ben sadece internette dönen söylemleri söyledim. Atatürk'e de Said Nursi'ye de yazıldığını sanmıyorum. Birisi bir kuyuya taş atmış millette çıkartmaya çalışıyo. Fatih Kürsüsünde 1914 senesinde yazılmaya başlanmış. Seneler sonra Sürgün(!)e gitti Mehmet Akif. Yani haber baştan aşağı safsata.. Konu Ruh-i zar tarafından (08-13-2011 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|