AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-19-2008, 02:58   #41
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart GENCLİK NEREYE GİDİYOR.
Tren rayda, treni rayda tutan; arkadaki yolcuların vesayeti, desteği ... Destek biterse, ne ray kalır ne tren. Allah arkadakilerden etmesin.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 03:00   #42
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

gençlik,avrupanın sözüm ona eşsiz medeniyetinin bağrına doğru gidiyor...hayırlı yolculuklar...
sen gelmiyorsun galiba :D
sen gidersen bende gelirim.gidiyormusun?
evet gidiyorum...hep beraber gidiyoruz...biz hepimiz farklı görüşlerimizle, ideolojilerimizle, dilimizle, dinimizle hepimiz ama hepimiz bu ülkenin gençleriyiz....

yarın bu ülkeye hizmet veren, ürün veren,bu ülkeyi yöneten kademelerde olup yeni nesle örnek teşkil edeceğiz...

o bakımdan bu ülkede bir gençlik biryere gidiyorsa hepimiz gidiyoruz demektir...

şükür ki; 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' demiyorum...

şükür ki;'her koyun kendi bacağından asılır' hiç demiyorum!!!

o yüden sen gelsen de gelmesen de biri kolundan tutup gittiğimiz 'geleceğe' seni de götürecektir...

o bakımdan ben lokomotife geçip bu trene yön vermeyi tercih ederim...

sen veya bazı arkadaşlar gibi, son vagona geçip,arkamı dönüp 'ben sizle gelmiyorum' demem...
doğrudur şu anda biz arka vagonda siz lokomotifte bindik bi alamte gidiyoruz kıyamete.Allah sonumuzu hayır etsin.

biz arkadan bağırıyoruz,biraz yavaş diye,biraz güvenli yollardan diye... Allah tan dileğim şudur ki;inşAllah treni raydan çıkarmazsınız.tren raydan çıkarsa 70 milyon yolcunun iki eli yakanızda.

hadi hayırlı yolculuklar.....

tasalanma bu idrakte olduğumuz için lokomotifi, 70 milyon oy çokluğuyla bize verdi ;)

hayırlı yolculuklar....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 03:14   #43
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Tren rayda, treni rayda tutan; arkadaki yolcuların vesayeti, desteği ... Destek biterse, ne ray kalır ne tren. Allah arkadakilerden etmesin.
amin.hocam tren rayda ama kondüktörlerle aranız pek bi bozuk.makinisti istemiyorlar.dikkat edin,isyan ederler,allah muhafaza sizi de trenden aşağı atarlar.

ne diyim,allah yardımcınız olsun...
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 03:17   #44
Kullanıcı Adı
hakansükür
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

gençlik,avrupanın sözüm ona eşsiz medeniyetinin bağrına doğru gidiyor...hayırlı yolculuklar...
sen gelmiyorsun galiba :D
sen gidersen bende gelirim.gidiyormusun?
evet gidiyorum...hep beraber gidiyoruz...biz hepimiz farklı görüşlerimizle, ideolojilerimizle, dilimizle, dinimizle hepimiz ama hepimiz bu ülkenin gençleriyiz....

yarın bu ülkeye hizmet veren, ürün veren,bu ülkeyi yöneten kademelerde olup yeni nesle örnek teşkil edeceğiz...

o bakımdan bu ülkede bir gençlik biryere gidiyorsa hepimiz gidiyoruz demektir...

şükür ki; 'bana dokunmayan yılan bin yaşasın' demiyorum...

şükür ki;'her koyun kendi bacağından asılır' hiç demiyorum!!!

o yüden sen gelsen de gelmesen de biri kolundan tutup gittiğimiz 'geleceğe' seni de götürecektir...

o bakımdan ben lokomotife geçip bu trene yön vermeyi tercih ederim...

sen veya bazı arkadaşlar gibi, son vagona geçip,arkamı dönüp 'ben sizle gelmiyorum' demem...
doğrudur şu anda biz arka vagonda siz lokomotifte bindik bi alamte gidiyoruz kıyamete.Allah sonumuzu hayır etsin.

biz arkadan bağırıyoruz,biraz yavaş diye,biraz güvenli yollardan diye... Allah tan dileğim şudur ki;inşAllah treni raydan çıkarmazsınız.tren raydan çıkarsa 70 milyon yolcunun iki eli yakanızda.

hadi hayırlı yolculuklar.....

tasalanma bu idrakte olduğumuz için lokomotifi, 70 milyon oy çokluğuyla bize verdi ;)

hayırlı yolculuklar....
Kardeşim tamam oyunu verdi.70 halk trende güvenli yolculuk için bize 70 oy verdi.Biz ne yaparsak yaparız demek olmaz.Senin lafından bu çıkıyor.
Ecevit'e de verdi ne oldu kriz çıktı ...
Allah (cc) hayırlı bir şekilde bu yolu islam nuru ile tamamlamamızı nasip etsin... (amin)
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 03:23   #45
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
amin.hocam tren rayda ama kondüktörlerle aranız pek bi bozuk.makinisti istemiyorlar.dikkat edin,isyan ederler,Allah muhafaza sizi de trenden aşağı atarlar.

ne diyim,Allah yardımcınız olsun...

Korktuklarımız, emin olduklarımız, İnşaAllah.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 03:26   #46
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
hakansükür Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim tamam oyunu verdi.70 halk trende güvenli yolculuk için verdi bize 70 oy verdi.Biz ne yaparsak yaparız demek olmaz.Senin lafından bu çıkıyor.
Allah (cc) hayırlı bir şekilde bu yolu islam nuru ile tamamlamamızı nasip etsin... (amin)
hmm tebrik ediyorum..ilk yazımı zaten parti genelinde söylememiştim..genel anlamda gençlikten bahsediyordum arkadaş partiye indirdi cevap verdim..şimdi de sen söylemediğim birşeyle itham ediyorsun...

asla otoriter bir zihniyete sahip olmadım...halk bize sür bu treni dedi sürdük..ikinci kez dedi gene sürdük...biz gene talip oluruz halk (70 değil 70 milyon) veririse gene oradayız....evvelAllah kervan yürüyor....

konuyu daha geniş perspektifle,partiler üstü,gençlik sorunu olarak değerlendirirseniz sevinirim...
Alt 07-19-2008, 03:29   #47
Kullanıcı Adı
hakansükür
Alıntı:
Alıntı:
Kardeşim tamam oyunu verdi.70 halk trende güvenli yolculuk için verdi bize 70 oy verdi.Biz ne yaparsak yaparız demek olmaz.Senin lafından bu çıkıyor.
hmm tebrik ediyorum..ilk yazımı zaten parti genelinde söylememiştim..genel anlamda gençlikten bahsediyordum arkadaş partiye indirdi cevap verdim..şimdi de sen söylemediğim birşeyle itham ediyorsun...

asla otoriter bir zihniyete sahip olmadım.....ikinci kez dedi gene sürdük...biz gene talip oluruz halk (70 değil 70 milyon) veririse gene oradayız....evvelAllah kervan yürüyor....

konuyu daha geniş perspektifle,partiler üstü,gençlik sorunu olarak değerlendirirseniz sevinirim...
Birincisi
Bende yürümüyor demiyorumki zaten.sizin yazınız bana göre yanlıştı ondan eleştirdim
İkincisi
halk bize sür bu treni dedi sürdük değil sürüyoruz olacak :-*
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 03:34   #48
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

asla otoriter bir zihniyete sahip olmadım.....ikinci kez dedi gene sürdük...biz gene talip oluruz halk (70 değil 70 milyon) veririse gene oradayız....evvelAllah kervan yürüyor....

Birincisi
Bende yürümüyor demiyorumki zaten.sizin yazınız bana göre yanlıştı ondan eleştirdim
İkincisi
halk bize sür bu treni dedi sürdük değil sürüyoruz olacak :-*

anlıyorum seni...
Alt 07-19-2008, 11:18   #49
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Önce Ahlak ve Maneviyat Projesinin etkin olması gerek
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-19-2008, 14:07   #50
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı
Önce Ahlak ve Maneviyat Projesinin etkin olması gerek
Bu slogan bana nereden tanidik geliyor

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)