06-07-2009, 21:32 | #31 |
............
Konu Fasl-ı Gül tarafından (06-07-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forumda türkçe yazılır ve hakaret içeren mesajlar silinir... |
|
06-07-2009, 21:55 | #32 | |
[quote=ahmetermiş;632017]
Alıntı:
kusura bakma ben seni taha ciddi biliyordu bunların hepsini cevabı verıldi verilirde kırık plak |
||
06-07-2009, 21:58 | #33 | |
Alıntı:
Konu Fasl-ı Gül tarafından (06-07-2009 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. |
||
06-07-2009, 22:11 | #34 |
.....
Konu Fasl-ı Gül tarafından (06-07-2009 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forum kurallarına aykırı mesaj.. |
|
06-07-2009, 22:28 | #35 |
türkçe konuşmasını bile beceremiyorsun, ufaklık
Konu Fasl-ı Gül tarafından (06-07-2009 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
06-07-2009, 22:33 | #36 |
.......
Konu Fasl-ı Gül tarafından (06-07-2009 Saat 22:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Forumda Türkçe konuşulur, yazılır. Nezaket ile konu tartışılır.. |
|
06-08-2009, 00:55 | #37 |
[quote=kararlı;632510]sen verecek cevap bulamayınca kırık plak diye hakaret etmeğe başladın..haddini aşma..kendini zorlama..verecek cevabın vardır..sende normal tartışır ve cevap yazarsın..kimsenın ak parti formunda ak partili bırine ak partiyi savunduğu için,ve dahi erbakanın imam hatip atrka bahçemizdir demediğinide açık yureklilikle söyleyen bi ak partili ve refah partisi kurucusunu ve ıktidar yapan bi büyüğüne kırık plak diyemez..haddini.ağzını bozma lütfen...ben yınede gençliğine veriyorum..normal fıkırlerıni söylersin,tartışırsın ve konuyu kapatırsın..burada illa senin dediğin olacaktır diye kural yoktur.benım dediğimde olacaktır diye kural yoktur.ancak saygılı olacaksan bu sitede kal..yoksa kendi sitene gidebilir ve orada bize ve ak partiye istediğin hakareti yap..ama burada değil..
|
|
06-08-2009, 00:58 | #38 |
Alıntı:
EBRULİ Nickli Üyeden Alıntı Merwe Kawakchi2nın savunulacak bir tarafı mı varmış. Kadın terbiyesizcce ve ne cür'etle meclise türbanla girer. Bu ner terbiyesizlikktir Ama layıogını aldı kuyrugunu kıstırıp defolup gıttı. Fadime Sahın mıs yahu bır laf vardır. Bızım kız bızden kacar ele gıder bır tarafını acarm ısalı o olay. Belkıde okunmak uflenmek ıstıyordu? Erbakan zamanında bu ulke en buyuk utanclarından bırını yasamıs ve kaddafı denılen col faresının maymunu olmustur.. Bu en buyuk rezaletlerden bırıdır ıkıncısı ıse erbakan donemıonde memlekette ne kadar seyh şıjhım dıye gecınen herııfler takımı varas makama dolusmustur. bubnlar erbakan doınemının utanc taplolarından bır kacıdır yanlızca. Neden edemesın soyler mısın Eger o bassbakan laık cumhurıyete golge dusuruyorsa dah fazlasını da yapar o subay. bu sitede sen haddini çok aşmışın..senki atatürkede,erbakanada,merve kavakçıyada kurban ol..sen onların tırnağı dahi olamazsın..sözlerinde hep hakaret var..sen atatürkçü falan değilsin..olsan olsan atatürk düşmanısındır...atatürkü kullanıpta onun ağzından ne merve kavakçıya ne erbakana ne ak partiye nede ak partililere hakaret edemezsin..kurban ol atatürke.. |
|
06-08-2009, 09:00 | #39 | ||||||
Alıntı:
Alıntı:
Ben sizin yukardaki yazınıza bu yazıyı yazdım. Ve burda fasa fiso lafıyla ilgili size bir sözüm var mı? Ben burda bu mum söndü lafınızla ilgili cevap vermişim. İyi okuyun. Okumanız varsa okuyun, yoksa birilerini okutun. Ama siz tuttunuz bana tekrar şu yazıyı yazdınız: Alıntı:
Benim verdiğim cevabın nickimin yabancı olmasıyla felan ne alakası var? Seni ne ilgilendirir benim nickim? sana ne? Sen yazdığın yazılara sahip çık, verebiliyorsan sana yazdığım yazıya cevap ver. demogoji yapma. Bak tekrar ediyorum: Alıntı:
Ben de iddia ediyorum ki ERBAKAN HOCA SUSURLUK İÇİN FASO FİSO DEMEMİŞTİR. Bunu sadece sen dinlemedin, bende dinledim, erbakan hocanın konuşmalarını sadece sen değil bende takip ediyorum,dinliyorum. Kesinlikle susurluk olayı fasa fisodur demedi. Hoca düşmanı medya bunu çarpıttı. İşlerini geldiği gibi aktarmaya kalktılar. Yukarda izah ettim. Şevket kazan da asla ve asla MUM SÖNDÜ tabirini kullanmamıştır, onu da yinekendi ağzından, yazdığı kitaptan aktararak bu iddiayı yalanlıyorum. Şevket kazanın kullandığı kelimeler, cümleler yukarda, Allahdankorkun, burda alevilerle alay etmek nerede? ne alakaası alevilerle vs.? Varsa cevabın ciddi olarak ver. Benim nickimle felan uğraşma, bu konu seni aşar. Ben DIŞARDAN BAKTIM, YEŞİL BİR TÜRBE, İÇİNE GİRDİM TÖVBELER TÖVBE gibi olanlardan değilim. Nickime değil yazdıklarıma bak. İki de bir de büyüğüm felan diye yazıp durma. Sen kısa donla gezerken belki ben siyasetin içindeymişimdir, mspnin gençlik teşkilatında çalışıyormuşumdur, bi araştır istersen. Konu redyellow tarafından (06-08-2009 Saat 09:02 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
06-08-2009, 09:03 | #40 |
Eğer benim yazıma gene BİR ABİNİZ, NİCKİN NİYE YABANCI vs. diyerek yazarsan senin yazını görmezden geleceğim.
Çünkü içinde fikir ve düşünce olmayan yazılar görülmeye değmez! |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|