![]() |
#101 |
![]() Senin askerine teröristleri abluka altına aldığı zaman ateş etme emri verilmiyorsa dağdaki sıçanlarla bile baş edemezsin...
Ordunun,askerin gücü yerin de lakin ordunun tepesin de bu terörü bitirmek istemeyenler var onların üzerine gitmek gerekiyor.. Ayrıca bu bir gerilla savaşı tıpkı Vietnam gibi kimin nerden çıkacağı belli değil ama bitirmek istendikten sonra bitirilir istenmiyor işte !.. Antik çağda yaşamıyorsun termal kameran,insansız uçağın,helikopterin,uçağın var 250 tane teröristi kaçıramazsın böyle bir lüksün yok..! 5 saat sürmüş çatışma 5 saat'te bütün hava kuvvetini bile oraya yığıp hepsini imha edebilirdin sis mis bahane dedim ya istenmiyor..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() savaş var diyorsunuz hangi ülkenin hangi askeri ile savaşıyoruz beyler bayanlar kendinize gelin. Askere söz söyleyemezsiniz şunu bilin ki biz bu ülkede 7/24 rahat uyuyorsak askerlerimiz güneyde olsun batıda olsun kalleşlerle uğraşırken sen evinde rahat yatıyorsan buna orduna borçlusun bugün dış güçler tepene binemiyorsa bugün ve 50 seneden beri seni parçalayamıyorlarsa bunu askere borçlusun. Senin karşındaki kalleşler gerilla taktiği vur kaç taktiği yani düşün bir adam arkan dönük iken vurup kaçıyor bu devamlı sürüyor sen yüzünü döndüğünde ise iş işten geçiyor bunlar bizim karşımıza ne zaman çıkar delikanlı gibi çarpışırlarsa o zaman bunları yok ederiz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
![]() Alıntı:
Sen şimdi öğretmen ile öğrenciyi bir tutarbilir misin ? Öğretmenin görevi bellidir,eli altında bulunduğu onlarca çocuğa bir şeyler öğretmek olduğu gibi,sadece öğretmekle kalmayıp onlara okul sınırları içerisinde sahip olması gerekir.Bir öğrencisine zarar gelse,ilk hedef tahtası öğretmen olur doğal olarak.O muhattap alınır. Bu askeriye durumuda böyledir,öğretmen=orduyu yönetenlerdir,öğrenciler=askerlerdir. Orduyu yönetenler askerini düşünüp koruyup kullamak zorunda.Tabi bekara karı boşamak kolay.Güney doğuda yaptım ve asker harap.Çıkıp 'aman yaa' dicek hali yok,ama harap.Bu düzenle terör durdurulamadığı gibi,askerlerimiz heba olmakta.Seni koyalım bir karakola,bakalım ne hale düşersin.Bitince askerliğin,yurt dışından gelmişcesine asfaltı öpersin ![]() Er ile rütbelileri ayıralım. |
||
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
peki neden 1 aylık eğitim yapmış çocuğu doğuya sürüyor? Peki neden pkkyı alenen görmelerine rağmen saldırı emri vermeyen komutanlar var? Peki neden günyüzüne yeni çıkan teröristler şehit etti sandığımız ama öyle oldmadığı anlaşılan olaylar oluyor? Peki neden paşa çocukları doğuda askerlik yapmıyor? Peki neden zengin çocukları doğuya yollanmıyor? Peki neden kekik toplayan köylüyle pkk lıyı ayıramıyor? |
||
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Valla Akıncı kardeş hep pekilerle yazını devam ettirmişsin 1 aylık eğitim alan çocuğu askere ben göndermiyorum yüreğin varsa genelkurmaya dilekçe yazarsın rahatsızlığını belli edersin emin olki cevabını sana hemen yollarlar. Son yılların moda sözü pkklıyı gördü ama ateş ettirmedi ben böyle bişeyin olacağını zannetmiyorum eğer böyle birşey varsa konumları gereğince çatışmak için uygun poziyonda değillerdir bunu kısaca özeti bu.
Peki neden günyüzüne yeni çıkan teröristler şehit etti sandığımız ama öyle oldmadığı anlaşılan olaylar oluyor? Kusura bakma ama pek anlayamadım bunu yani nedemek istedin şöyle birşey çıkıyor şehit olan askerlerimiz şehit değildir diyorsun herhalde ben bunu anladım yanlış anladıysam özür dilerim. Banane paşa çocuklarından bende derimki neden başbakanın çocuğu 28 gün yaptı askerlik 5 ay yapsaydı 12 ay yapsaydı neden 28 gün yaptı buda oraya çıkar ama bunlardan banane kardeşim beni ilgilendirmez. Merak etme zengin çocuklarıda yapıyor mesela ünlülerde yapıyor vatan şaşmaz alp ulgan mı ne onlar hepsi doğuda yaptı çatışmayada girdiler bunlar fakirmi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |||
![]() Alıntı:
zaten bu yüzden gecenin bu saatinde gelip yazıyorsun... Alıntı:
çatışmak için uygun pozisyonda değil öylemi...sorarım size şimdiye kadar kaç tane sınırda ve terörle iç içe bölgelerde askerlik yapmış insanla konuştunuz? Alıntı:
http://www.haberalemi.net/134163_Seh...Oldurulmus.ccu |
||||
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Akıncı sen neyi savunduğunu biliyormusun senin gibi kafamı olur olmaz şeylere çalıştırmıyorum ne kadar fesat düşünüyorsun biliyorum çıldırtmak istiyorsun ama her vatandaş gibi seninde hakların var git onlara söyle diyorum ben ne yapayım yani ben komutanmıyım neyim kendi egonu tatmin edicek sorular soruyorsun biliyorum ki bunların cevabını sende bilmiyorsun sen kaç kişiyle konuştun arkadaş sana sorarlar sen neyi savunuyorsun sana soruyorum çok merak ediyorum nesin sen ben söyliyim mi çok biliyorum havalarında geçinen bir insansın kusura bakma valla ama normal şartlarda CAHİL kalmış bir adamsın selametle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() Oyuna gelmemekte fayda var. Bu tür işlerin hepsi bizim GKB ye olan Askere olan güvenimizi azaltmak amacıyla planlanıyor.
Eğer bizim gibi bilinçli bireyler de buna alet olmaya başlamışlarsa vay bizim halimize diyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|