01-01-2008, 23:37 | #71 | |||
Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
Alıntı:
kardes bana gövde gösterisi yapmaya kalkisma..birbirimizi kandirmayalim o chp liyim diyenlerde yapmacikti ve o iki arkadas banlandi.. ben senide samimi bulmuyorum ak partili olmadigindan eminim yazdiklarin herseyi ortaya koyuyor..ayni anda üye olan arakdaslar birbirlerine satasiyorlar, akli sira akpartiliyiz diyorlar ve icimize nifak tohumlari ekmeye calisiyorlar.. iftirami degil mi zaman herseyi gösterecek ;)...cünkü biz burada kimleri gördük burada tiyatro yok ya oldugunuz gibi görünün yada göründügünüz gibi olun... |
||||
01-01-2008, 23:46 | #72 | ||
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
01-01-2008, 23:47 | #73 | |
Bakınız Ağustos 2002’de TBMM’de , AB’ye uyum yasaları adı altında 14 yasada değişiklik yapmayı öngören bir yasa değişikliği teklifi görüşülmüş. Yasanın 1.Maddesinde idamın kaldırılması var. 1 Ağustos 2002 tarihinde MHP , teklifin maddelerine geçilmesi için yapılan oylama da bile '' red '' oyu kullanarak zaten idamın kaldırılmasına ve AB uyum yasalarına en başından beri karşı çıkmış . Ama 437 Milletvekilinin katıldığı oylamada , 323 kabul , 2 çekimser , 117 red (MHP) oyu verilerek yasa teklifinin maddelerine geçilmiş . Dikkat ediniz sadece MHP ret oyu veriyor . Bu arada AKP ' li vekiller de '' kabul '' oyu veriyorlar ...
http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/t...E1=54&PAGE2=54 Alıntı:
Aslında sorulacak tek bir soru var . Anayasayı değiştirebilecek ve idam cezasını geri getirebilecek güce sahipsin . Sen neden asmıyorsun ? |
||
01-01-2008, 23:49 | #74 | |||
Alıntı:
Alıntı:
Yasalar genelde yasa tasarılarından sonra yasalaşır Alıntı:
Sonuna bakın "Devlet Bahçeli imzası" demek ki Devlet bahçeli kabul etmiş. İmza namustur hukukta ;) Yani yalan demek mümkün değil. Karar AİHM nin Türk mahkemelerinin idam kararını reddemesini konu almakta karara ters düşmemek adına geciktirici ihtiyadi tedbir uygulamasının yapılacağından bahsetmektedir."hukuka saygı" vb yumuşatıcı ifadeler de kararın konusunu değiştirmez. Sağına bakın soluna bakın aşağıdan yukarıya, yukarıdan aşağıya, her türlü okuyun bu kadar Bahçeli'nin tutarsızlığını gösterir.Bahçeli idam konusunda urgan atacak kadar gözü dönmüş haldeyken nasıl geciktirmelere prim verecektir. Mesele idamın kaldırılması ya da kaldırılmaması değil, Türkiye'deki siyasetin kirliliğidir.Bazıları milletin hafızasının balık hafızası olduğunu sanıyor. |
||||
01-01-2008, 23:53 | #75 | ||||
Alıntı:
Benim gövde gösterisi filan yaptığım yok,yalan söyleme ! Burada tiyatro oynayan varsa o da sensin ! Bazı arkadaşlar da bilmiyormuşum narası atmışlar bana,yıllarca siyaset yapmış biriyim. mavera senin gibisini görmedim,siten senin olsun kardeşim. Bildiklerimle beraber sır oluyorum,AK Partim'den de senin gibi laga luga yapanlar yüzünden vazgeçmem ! Sen burada laga lugalarına devam edebilirsin ! Herkes benim gibi olmaz,haberin ola ! Şovenist misin nesin buraya karşıma geçmiş AK Partiliyim de sen değilsin diye şov yapmaya kalkışıyorsun ! Sana son sözüm herkesi kendin gibi bilme ! Şovenist zihniyetini varsın kim şikayet ederse etsin,ben seninle tartışıp partime zarar verme niyetlisi değilim ! Ama umarım görevini layık eden biri alır ! Sen burada olursan herkesi kaçıracaından eminim ! Var sen yap hesabını,hadi diğer AK kardeşler ; ALLAHA EMANET OLUN ! Gidiyorum ! |
|||||
01-02-2008, 00:01 | #76 | |
Alıntı:
Daha dün şu yazıyı yazdın arkadaşım: Alıntı:ak_kuzen Yahu kardeşler ; Yine yanılgıya düşmeyelim,Başbakanım bunların eli sıkılmaz demedi mi ? Fanatik akpliyim ama mhp'ye de birazcık ta olsa sempatim var. Belki Bahçeli inadına yaptı. Olamaz mı sizce ? ''Ayrıca benim GÜL'ümü seçtirmeselerdi gözümden tamamen düşerlerdi,siz ne diyorsunuz kardeşler ? TÜRKEŞ değil eski başkanı kim olursa olsun tamamen sempatim giderdi. İNADINA AKP İNADINA TAYYİP, İNADINA GÜL. Ama doğrularla hareket etmeye çalışıyorum orası başkadır.Bahçeli'nin de hoşuma gitmeyen şeyleri olmadı değil ama bu değildir bence. Çünkü benim başbakanımda sıktı elini demek ki ben olsam bende sıkabilirim.Başbakan'ım yanılmaz. GÜL'de seçildi, oh olsun CHP zihniyetine,MHP bu konu da doğrusunu yaptı.'' Dün Mhp doğru yaptı diyorsun bu günde bitiksiniz diyorsun ne iş..? :-\ Dün doğrularla hareket edelim suçlamayalım Bahçeliyi dedin,bu günde kalkmış Apoyuda çıkarsa haklıdır başbakanım diyorsun.. Kendinle,sözlerin ve hareketlerinle tamamen bir çelişki içindesin.. Bu arada kusura bakılmasın deminden beri izliyorum abilerim ne güzel belgeler sunuyorlar,konuşmayacağım dedim araya girmiyeyim dedim ama dayanamadım.. :-[ |
||
01-02-2008, 00:04 | #77 | |||||
Alıntı:
|
||||||
01-02-2008, 00:04 | #78 |
Vallahi ben yazmaktan yoruldum , siz anlamamaktan yorulmadınız . Gerçi yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız anlardınız . Bir kere sizin MHP'yi idam konusunda eleştirebilmeniz için , idam cezasının kaldırılmasına karşı olmanız gerekir . Fakat belgelerle de gördük ki , karşı değilmişsiniz . Karşı olmak bir tarafa , idam cezasının kaldırılması için elinizden geleni yapmışsınız . Hal böyleyken MHP'yi idam konusunda eleştirmenize , inanın bir anlam veremiyorum . Demek yine saplantılarınız aklınızın ve mantığınızın önüne geçti . Diyecek bir şey bulamıyorum . Çünkü Allah sizi de böyle yaratmış . Bizim de bunu sorgulamak haddimize değildir .
Nice AK günlere ... Esenlikler dilerim . |
|
01-02-2008, 00:07 | #79 | |
Alıntı:
Şimdi tam Bahçeli gibi konuştunuz Ak partinin "illa da asalım" diye bir düşüncesi olduğunu size kim söyledi ? Bu tek soruya tek soruyla karşılık verilir: madem bunda hayır görülüyor, Bahçeli orda, meclis burda, 70 milletvekili orda.. Az milletvekili var diye üzülmesin yani, böyle bir çıkış yaparsa sonra ki dönem 400 milletvekili kapatır, yine asar Mhp sunsun yasa teklifini kabul etmezse AK parti suçludur, elini tutan mı var, en az 70 oy var ki "asalımmm!" diyecek ;) Ama o yetmiş oy bakalım bir sonra ki dönem kaça inecek ;) Böyle gereksiz işlerle uğraşmıyor partimiz... MHP sen neden asmıyorsun ?.. |
||
01-02-2008, 00:09 | #80 | |
Alıntı:
yoksa biz idam cezasina karsi olsaydik o zaman evet oyu kullanmazdik ama eger mhp bu kadar ciddi olsaydi o yasayi apo dan muaf tutabilirdi.. biz meydanlarda bize urgan atanlara cevap veriyoruz, o yüzden senin yazdiklarin hep bosta kaliyor kardes cünkü sen belge diye buraya sundugun internet sayfalariyla ancak kendi düsünce yapisina sahip ülkü ocagina takilan gencligi kandirabilirsin ;).. |
||
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 20 Misafir) | |
|
|