AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-02-2008, 00:16   #81
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
Alıntı:
ak_kuzen_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Ne diyorsun kardeş yaa ? İlla beni MHP ci mi yapacan? Ben bazı kişileri ayıklamaya uğraşırken sen beni ayıklamaya uğraşıyorsun. Bu yaptığın çok ayıp çok !

Sen de AK bir gençsin unutma,HAKK davası davamız. Kendimi sana savunmayacağım,sen nasıl istiyorsan öyle gör beni ! Yazık sana genç yazık ! Bula bula beni buldun,MHP'yi ve Bahçeli'yi sevmediğimi scorpio arkadaşa özel mesajla belirttim illa attığım mesajı mı buraya koymam gerekiyor,seni inandırmam için.

Herhalde yönetici falansın o yüzden ona güvenerek bana böyle iftira atıyorsun ! LİDERİM TAYYİP ERDOĞAN , YÖNÜM AKP.

Sana gelince işbara,

MHP ve BAHÇELİ hakkında düşüncelerim tamamen bitiksiniz gözümde ben liderimden gayrısını bilmem.

kardes hic ama hic inandirici degilsin..mesajlarin seni cok cabuk ele veriyor..birincisi akp degil ak parti ikincisi ben iftira atmiyorum mesajlarindan yola cikiyorum ücüncüsü nasil oluyorda hepiniz ayni anda üye oldunuz ve ayni konularda bitiverdiniz, birbirinize satastiniz..
biz burada nicelerini gördük kardes o yüzden artik insan sarrafi olduk diyebiliriz insallah yaniliyoruz diyelim ama yanilmadigimizi sende iyi biliyorsun, mesajlarinla bizi yanilt kardes ;)

Ya hu kardeşim o adamlar kimse onlardan bana ne ? Ben bugün de ESKİ CHP'liyim diyen birine yazdım !

Bence yanılıyorsun sen,araştır beni sana ismimi soy ismimi ve hangi teşkilatta olduğumu yazıyorum şimdi ;

MEHMET SOYKUK - KAYSERİ / MELİKGAZİ (GESİ) teşkilatındayım.

Yok ille beni istemeyeceksen, forumun senin olsun. Yineliyorum,seni inandırmaya ihtiyacım yok,herkes benim kasabam da ne olduğumu biliyor.Doğru ya sanal ekran,bilemezsiniz. O zaman sen CHP'lisin burada gelmiş AKP li rolleri kesiyorsun,vs. mi demem lazım sana ? Ben şüphelendiklerimin üzerine gittim,dün ve bugün. Yanlış birşey yapmışsam özür diledim orada da. İlle beni çıldırtacak mısınız siz? Kaç yıllık siyasetçiyim,bu kadarını görmedim. YAZIK !
bir kez daha diyorum akp degil ak parti..gerci senin icin akp olabilir ;)
kardes bana gövde gösterisi yapmaya kalkisma..birbirimizi kandirmayalim o chp liyim diyenlerde yapmacikti ve o iki arkadas banlandi..
ben senide samimi bulmuyorum ak partili olmadigindan eminim yazdiklarin herseyi ortaya koyuyor..ayni anda üye olan arakdaslar birbirlerine satasiyorlar, akli sira akpartiliyiz diyorlar ve icimize nifak tohumlari ekmeye calisiyorlar..
iftirami degil mi zaman herseyi gösterecek ;)...cünkü biz burada kimleri gördük burada tiyatro yok ya oldugunuz gibi görünün yada göründügünüz gibi olun...

Benim gövde gösterisi filan yaptığım yok,yalan söyleme ! Burada tiyatro oynayan varsa o da sensin ! Bazı arkadaşlar da bilmiyormuşum narası atmışlar bana,yıllarca siyaset yapmış biriyim. mavera senin gibisini görmedim,siten senin olsun kardeşim.

Bildiklerimle beraber sır oluyorum,AK Partim'den de senin gibi laga luga yapanlar yüzünden vazgeçmem ! Sen burada laga lugalarına devam edebilirsin ! Herkes benim gibi olmaz,haberin ola ! Şovenist misin nesin buraya karşıma geçmiş AK Partiliyim de sen değilsin diye şov yapmaya kalkışıyorsun ! Sana son sözüm herkesi kendin gibi bilme ! Şovenist zihniyetini varsın kim şikayet ederse etsin,ben seninle tartışıp partime zarar verme niyetlisi değilim ! Ama umarım görevini layık eden biri alır ! Sen burada olursan herkesi kaçıracaından eminim !

Var sen yap hesabını,hadi diğer AK kardeşler ;

ALLAHA EMANET OLUN ! Gidiyorum !
Giderken arkanda bıraktığın mektubun bile samimi olmadığını , 5 yaşında çocuğa okutsan anlar. Ben 6 ayı aşkın süredir bu forumdayım ve mavera' nın kimseyi forumdan kaçırdığını görmedim. Yanı sorun sen de. Aklın sıra duygu sömürmeye çalışıyosun ama onda bile başarılı olamıyosun. Kimseyi inandıramıyorsun. Ne yapalım sana güle güle. Yalnız foruma biraz takılsaydın birşeyler öğrenebilirdin. Senin için üzüldüm açıkçası.

Alt 01-02-2008, 00:27   #82
Kullanıcı Adı
İşbara Kağan
Alıntı:
Alıntı:
İşbara Kağan Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi ben yazmaktan yoruldum , siz anlamamaktan yorulmadınız . Gerçi yazdıklarımı okuma zahmetinde bulunsaydınız anlardınız . Bir kere sizin MHP'yi idam konusunda eleştirebilmeniz için , idam cezasının kaldırılmasına karşı olmanız gerekir . Fakat belgelerle de gördük ki , karşı değilmişsiniz . Karşı olmak bir tarafa , idam cezasının kaldırılması için elinizden geleni yapmışsınız . Hal böyleyken MHP'yi idam konusunda eleştirmenize , inanın bir anlam veremiyorum . Demek yine saplantılarınız aklınızın ve mantığınızın önüne geçti . Diyecek bir şey bulamıyorum . Çünkü Allah sizi de böyle yaratmış . Bizim de bunu sorgulamak haddimize değildir .

Nice AK günlere ...

Esenlikler dilerim .
bak iste sen hala daha olayi anlamiyorsun..biz idama karsi degiliz biz apoyu zamaninda astiramayip ak partiye ihaleyi yikmaya calisan mhp ye gereken cevabi veriyoruz..
yoksa biz idam cezasina karsi olsaydik o zaman evet oyu kullanmazdik ama eger mhp bu kadar ciddi olsaydi o yasayi apo dan muaf tutabilirdi..
biz meydanlarda bize urgan atanlara cevap veriyoruz, o yüzden senin yazdiklarin hep bosta kaliyor kardes cünkü sen belge diye buraya sundugun internet sayfalariyla ancak kendi düsünce yapisina sahip ülkü ocagina takilan gencligi kandirabilirsin ;)..
Bu konuyu gündeme getiren MHP değildir. Hatırlanırsa, seçim öncesi Erdoğan ve Gül meydan meydan dolaşıp kendilerine acındırmakla meşguldü. Küçük Emrah filmlerinin bu 2007 versiyonları gösterimdeyken, film aralarında da Milliyetçi Hareket'e Öcalan konusunda iftiralar atılmaktaydı.

Devlet Bahçeli'nin Erzurum mitinginde yaptığı açıklama ve "ip atma" meselesi bu iftiralara yanıttır. "Evet, biz asamadık. Sen ise 4.5 senedir iktidardasın. Buyur gel, sen as" demiştir Devlet Bey. "İpiniz yoksa, alın size ip" diye yardım da teklif etmiştir. Yani, bu konu özellikle Bahçeli tarafından gündeme getirilmiş değildir.

Koskoca meclis tutanağını , internet sayfası olarak adlandırmışsınız . Onun için siz söylediklerimi yine anlamamışsınızdır . Ama dedik ya Allah'ın takdiri diye .

İşbara Kağan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-02-2008, 00:37   #83
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
Bu konuyu gündeme getiren MHP değildir. Hatırlanırsa, seçim öncesi Erdoğan ve Gül meydan meydan dolaşıp kendilerine acındırmakla meşguldü. Küçük Emrah filmlerinin bu 2007 versiyonları gösterimdeyken, film aralarında da Milliyetçi Hareket'e Öcalan konusunda iftiralar atılmaktaydı.

Devlet Bahçeli'nin Erzurum mitinginde yaptığı açıklama ve "ip atma" meselesi bu iftiralara yanıttır. "Evet, biz asamadık. Sen ise 4.5 senedir iktidardasın. Buyur gel, sen as" demiştir Devlet Bey. "İpiniz yoksa, alın size ip" diye yardım da teklif etmiştir. Yani, bu konu özellikle Bahçeli tarafından gündeme getirilmiş değildir.

Muhtemelen siz söylediklerimi yine anlamamışsınızdır . Ama dedik ya Allah'ın takdiri diye .

Şu "Allah'ın takdiri"ne bakın ki AK partili bir genç olarak sizden Devlet Bahçeli'ye olan engin saygınızın 10'da birini Abdullah Gül Ve Tayyip Erdoğan'a karşı göremiyoruz.Allah'ın takdiri..

Parti liderlerimiz ne diye acındırıyordu kendini acaba ?.. Ekonomi büyüdü, enflasyon tabana vurdu, askeri bir muhtıraya karşı durduk, alt yapıda üst yapı da MHP'nin hayal edemeyeceği revizyonlar yaptık, dış ilişkilerde ülkemizin haklı davalarını her platformda savunduk... vs vs diye mi?..

Acınacak bir durumumuz olmadı ki hiç ;)

Ha işte bazıları bunları konuşamadığı için ip atar, cumhuriyet elden gidiyor der, şehit cenazelerini istisar eder, chp- mhp aslında aynı babanın oğludur der. Ama en fazla bu kadar başarılı olur ...

Alt 01-02-2008, 01:20   #84
Kullanıcı Adı
LüGaT
Bizim boş laflara ve beyaz yalanlara karnımız tok da, forumu kirletmesen

Alt 01-02-2008, 01:23   #85
Kullanıcı Adı
İşbara Kağan
Ama tebrik ediyorum sizi . Çok organize çalışıyorsunuz .
Alt 01-02-2008, 01:24   #86
Kullanıcı Adı
ak_mavish
yazık sana ya..

Alt 01-02-2008, 01:26   #87
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
Ama tebrik ediyorum sizi . Çok organize çalışıyorsunuz .
Eyvallah, partimizin izinden ;) Ama keşke Türk gibi mertçe girseydiniz foruma..Farklı düşündükleri için banlanmadı kimse şimdiye kadar..

Alt 01-02-2008, 01:29   #88
Kullanıcı Adı
İşbara Kağan
Beni banlamışlardı . Suçum da , forumda MHP'yi savunmaktı . Banlama yazısı bile şöyle geldi :

''Bu forumda MHP'yi savunmak yasaktır.''
Alt 01-02-2008, 01:31   #89
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Alıntı:
Beni banlamışlardı . Suçum da , forumda MHP'yi savunmaktı . Banlama yazısı bile şöyle geldi :

ben yaklaşık yarım saattir buradayım. senin hiç bir fikrini görmedim. sadece resim eklemeye çalışırken gördüm.
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-02-2008, 01:32   #90
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:

Ne olursa olsun bunu dile getirebilirdiniz..

Bu şekilde bir saçma olaylara gerek yok du diğer başlıkları karıştırmanız çok yanlış yakışmıyor...

Ülkücülüğün kötü tanınmasına sebeb oluyor

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)