![]() |
#31 |
![]() ya açıkçası ben bu kararın biraz erken olduğunu düşüünyorum...şuanki Türkiye nüfusu yeterince fazla zaten..aynı şekilde genç nüfusta öyle..
ama yinede cnm Başbakanımın dediği şey mantıklı..şimdiden önlemimizi almakta fayda var..bakabilen,çocuğuklarına iyi eğitim ve iyi bir gelecek sağlayabilen insan 5 te yapsın 6 da... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Allah Allah niyetlerini alıpta evlencem zorla imamın karşısına çıkarcam halim yokya,beni istemeyeni bende istemem :D
neysekonuyu dağıtmayayım kusura bakmayın. Başbakanımız haklı 3 çocuk yerinde,tabi maddi durumu iyi olana. |
|
![]() |
![]() |
#33 |
![]() maddi durum nedir arkadaşlar
okulda okuyan Erkeklere 20 ytl Kızlara 25 ytl yetmedi kitapları devletten bize bezini almak kalıyor onuda yapalım bi zahmet ;) |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Geçen gün Vatikan'ın açıkladığı raporda ''Müslümanların sayısının tarihte ilk defa Katolikleri geçtiği'' söyleniyordu.
Yani müslümanlar çoğalıyor.Çoğalsın da zaten ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Başbakanımız Almanya parayla doğuramıyor diyor!
Şimdi imkanımız varken fazla aşırıya kaçmıyacak şekilde yapmak lazım! Aslında üzerime pekde vazife değil! Önce çocukları doğuracak birini bulmam gerek ![]() Sonra bi değerlendirme yaparız.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Önceden bu sözü desteklemiyordum ama dogudaki nüfus artışını duydugum zaman gerçekten başbakanımız bu lafını destekler oldum.
Bizde daha güçlü bir devlet olabilmek için genç nufüsa ihtiyac duyariz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
![]() Biz 9 kardeşiz(MaşALLAH deyin).. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#40 |
![]() [size=10pt]Trabzondaki konuşmasını veriyim hemen bu konuyla ilgili;)
"Başbakan üç çocuk dedi diye bazıları rahatsız oluyor.Dedim, yine diyorum.Niye? Türkiye'nin gücünü, Türk milletinin devamını isteyen buna karşı çıkamaz.En az üç çocuk diyorum.Bu benim başbakan olarak talebim.Düşünce özgürlüğü yok mu? Var...Sorumluluğumun gereğini yapıyorum.Ben evlendiğim zaman zengin bir ailenin çocuğu olarak evlenmedim.Sakın ha doğum yapmayın diyenler bu ülkenin yararını düşünmüyor.Şu andaki nüfus artış oranı ile devam edersek 2037 yılında Türkiye'nin nüfusu yaşlı nüfus haline gelecektir.Ben hesapla, bilimsel konuşuyorum.Artması lazım bu oranın.Bak Avrupa ağlıyor.Biz yanlış yaptık diyorlar.Bizi de birileri bu oyuna kurban etmek istiyor.Almanya şu anda para veriyor yeter ki doğur diyor ama doğuramıyor." [/size] |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|