AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-08-2012, 15:06   #31
Kullanıcı Adı
İntifada
daha önce insan katletmiyordu,şimdi katlediyor...
bunu çokta iyi biliyorsunuz...

ikincisi söylediğiniz bir realite içermiyor sadece bir tahmin,halbuki esadın katliamları gün gibi ortada...
o yüzden bir önceki mesajınızda söylediğiniz gibi esad zalimdir ve zalimin tarafında yer almak 'en basit' tabiriyle ayıptır...
he öncülükten bahsediyorsanız yeni gelecek olanlar türkiye öncülüğünde hareket eder o vakit...

'kapasitesi yoktur' görmeden bilemezsiniz...
Alt 01-08-2012, 18:03   #32
Kullanıcı Adı
CeVHeR
YAhu sınırsız ve sorgusuz biatın hüküm sürdüğü bir görüşe laf anlatmaya çalışmak abesle iştigaldir. Bu görüşün başındaki İsrail kardeşimizdir dese onada bir kılıf uydurarak inanacaklarına kendisileride inkar etmezler...
Alt 01-08-2012, 21:08   #33
Kullanıcı Adı
werret

Adem Özköse:
''Suriye’deki olayların arkasında yıllardır zulüm gören ve artık özgür olmak isteyen bir halkın iradesi var. Bu özgürlük çığlığını anlayamayanlar komplo teorileriyle uğraşmaya devam edecekler. İnsanı, sokağı, bu coğrafyada yaşanan acıları, halkların özgürlük taleplerini görün, anlayın artık. Ayrıca Suriye’de yaşananlar Sayın Kamalağın dediği gibi kardeşler arasında yaşanan bir kavga değildir. Zalimlerle mazlumlar arasında yaşanan bir kavgadır. İşkencehanelerde gençleri katledilen, kadınlarına tecavüz edilen bir halkın onurlu isyanıdır.''

Adem Özköse: ''Saadetçiler bana kızacaklar biliyorum. Fakat kızsanız da ben doğru bildiğimi söyleyeceğim. Saadet Partisi şu an büyük bir skandala imza atıyor. Mustafa Kamalak’ın başkanlığını yaptığı Saadet heyeti günlerdir Suriye’de ne kadar Baascı yetkili veya Baas destekçisi alim, siyasetçi varsa bunları ziyaret ediyorlar. Kamalak yaptığı açıklamalarla da resmen Baas yönetimine destek veriyor. Ben inanıyorum ki Erbakan Hoca yaşasaydı kesinlikle böyle bir şeye izin vermezdi ve mazlum Suriye halkının yanında olurdu. Birileri Milli Görüş hareketini bu adamların elinden kurtarsın. Bu adamlar resmen Erbakan Hocanın kemiklerini sızlatıyorlar...''

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=352453358114550&set=pu.169352809757 940&type=1#!/photo.php?fbid=352453358114550&set=pu.169352809757 940&type=1&permPage=1

Konu werret tarafından (01-08-2012 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 01-08-2012, 21:11   #34
Kullanıcı Adı
MÜLTECİ
Hediye edilen tabloda ne yazıyor...??
MÜLTECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2012, 21:13   #35
Kullanıcı Adı
MÜLTECİ
Alt 01-08-2012, 21:18   #36
Kullanıcı Adı
MÜLTECİ
SORU ÇALIŞMADIĞINIZ YERDEN Mİ....?
Alt 01-08-2012, 21:26   #37
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Peygamberimiz bir, kitabımız bir, dinimiz bir...
Aynı Peygambere Aynı kitaba aynı dine inanan birçok zalim biliyorum. Kucaklamalımıyız onları ?
Alt 01-08-2012, 21:28   #38
Kullanıcı Adı
İntifada
yanlış okumuyorsam huzil afve vemur bil urfi yazıyor...
meali ise
Affı, kolaylaştırmayı prensip edin imiş...

Bizde kendilerine zulmekte olanlarla ilgili pek çok ayet gösterebiliriz...
mesela şuare 227 tam esada verilmesi gereken ayettir...

ha eğer esedi zalim gör(e)miyor,kamalakın açıklamalarını ve ziyaretini doğru buluyorsanız bundan böyle filistinle ilgilide konuşmayın diyebilirim...
Alt 01-08-2012, 21:29   #39
Kullanıcı Adı
CeVHeR
La ben yanlışmı tercüme ettim
Alt 01-08-2012, 21:37   #40
Kullanıcı Adı
werret
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peygamberimiz bir, kitabımız bir, dinimiz bir...
Aynı Peygambere Aynı kitaba aynı dine inanan birçok zalim biliyorum. Kucaklamalımıyız onları ?

Beşşar Esad kafirin tekidir. Beşşar Esad müslüman değildir. O nusayridir.

Kamalak da onla aynı dinden olduğunu söylediyse bu durum Kamalak'ın sorunudur.

''mustafa kamalak ın hediyesi olan tabloda "af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir" yazıyor.çok garip; esed kimi affedecek ? cahiller kimler oluyor? keşke bu tablo verilmeseydi de biraz daha şehit verilseydi daha az üzülürdük''

Konu werret tarafından (01-08-2012 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)