![]() |
#81 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#82 | |||
![]() Alıntı:
Daha önce de yazmıştım bana kimse dezenformasyon yaptırmıyor. Neden ısrarla iftira atıyorsun ? ![]() Selefi ne demek ? Senin de selefin vardır , şiilerin de... Peygamber efendimize , ashabına ve Tabiine selefi salihin denir. İmam Ahmed , İmam Şafii gibi ehli sünnet imamları selef olarak görüp onlara uymaya çalışıyorum. Alıntı:
Birilerini tekfir etmek istiyorsan sapıklardan değil , Kur'an ve sünnetten delil getirmen lazım. Alıntı:
Şia'da ''takiyye'' nedir ? bunu araştırmanı sana tavsiye ederim... İran'da Hz. Ebu Bekir'e ve Hz. Ömer'e söven birçok İran'lı şii ''Ayetullah'' yaşamaktadır. Eğer Hamaney o dediğin fetvasında samimiyse neden sahabelere söven ve İran'da yaşayan birçok şii ''alimi'' cezlandırmıyor ? Şu linke tıklamanı da tavsiye ederim. http://www.islam-tr.net/serbest-kurs...rcek-yuzu.html Konu werret tarafından (01-09-2012 Saat 04:49 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
#83 |
![]() Mesele Nusayriler ve Beşar Esad değildir... Onların üzerinden Bölgenin Ateşe atılmasıdır...! Bu itibarla Nusayriler ve Beşar esad'a karşıyız diye Abd politikasına düşüp İran, Irak ve Türkiye'yi ateşe atan oyunlara gelmemek adına yapılmıştır...!
Meselelere duygusal yaklaşmamak lazım...! Beşar esad ve nusayrilerin zalimliğine söz olamaz ! Lakin stratejisini bu hassasiyet üzerine kuran Abd-İsrail'in oyununa gelmemektir ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |||
![]() [IMG]
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() heh...
temize ciktiniz ne guzel... halkini katletmedigi doneme ait resimlerle simdiki resmi karsilastiriyorsunuz demek ![]() milli goruscu kurnazligimi desek ne desek ![]() basbakan yahudilerle iliski kuruyordu zamaninda ee bizde esasla kurariz... mukayese ettiginize gore iki olayi benzer goruyorsunuz... bu bir itiraftan baska birsey degil... zalim lidere hakkimi soylemis ne demis sen mesruyetini yitirmis bir zalimsinmi demis... yok kiblemiz bir demis... zulmu konusmadan hakki konusmus oylemi ![]() af evet... su dakikadan sonra esad af ediyorum herkesi silahlar susacak dese ne degisecek ? katlettigi mazkumlarin hesabi ne olacak... cogunuzun gozunu parti holiganizmi burumus yanlisa yanlis bile diyemez olmussunuz... ben basbakanin hukumetin yanlislarini hep elestirdim hatta belki en cok ben elestirdim... Allaha sukur partilere degil hakikate biat ettik... sunu savunan hickimse bana bundan sonra zalim mazlum muhabbeti yapmasin zira edebiyattan oteye gitmez... |
|
![]() |
![]() |
#86 |
![]() ![]() Suriye ve Saadet Partisi ziyareti Saadet Partisi en üst düzey katılımla Suriye'ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretin nedenleri ve neticeleri üzerinde herhangi bir tartışma yaşanmadan seviyesi düşük bir tepki gündemi oluşturulmaya çalışılıyor. Ömer Oktar yazdı... Saadet Partisi en üst düzey katılımla Suriye'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.Bu ziyaretin nedenleri ve neticeleri üzerinde herhangi bir tartışma yaşanmadan seviyesi düşük bir tepki gündemi oluşturulmaya çalışılıyor. Suriye Esad rejiminin yıllar süren katliam ve baskılarıyla insanlık değerlerinin altüst edildiği,azınlığın çoğunluğu ezerek yönettiği bir ülke. Irak, Ürdün, Suudi Arabistan, Mısır, Cezayir, Fas, Tunus, Libya ve diğer Afrika ülkeleri. Yakın bir zaman a kadar aynı şiddette olmasa da ama tehlikenin bittiğini düşünemeyeceğimiz Türkiye. Ortak özellik aynı coğrafya(yakın) aynı inanç ve kültür mirasının paylaşımcıları, stratejik ve ekonomik olarak hammadde kaynaklarının merkezleri. Çatışmaların ara vermeden bu coğrafyada gezindiği uzunca bir zamandır göz önündeki bir gerçek. Bu güne değin etrafımızdaki çatışmalardan etkilenen bir ülke olarak herhangi bir etkin pozisyon edinmeden mağduriyetimizi ve insanlıkla ilgili kaygılarımızı sivil insiyatifler bir de değişmez bir refleksle MİLLİ GÖRÜŞ siyasi yapılanmalarıyla Türkiye gündemine getirdiğimiz gerçeğini göz önün de bulundurarak; Milli Görüş yapılanmalarının bölgede etkin siyasi ve mücadeleci unsurlarla etkileşim için de olmalarını mantıklı bir izaha, çözüme yönelik önerilerinin ve çözüme direkt katkı sağlayabilecek potansiyelinin olabilirliği endişe verici olmasın! Herhangi bir ard niyet olmaksızın gerçekleştirilen bu gezinin çözüme katkı sağlayarak, devam eden katliamların önüne geçmek kapıların kapatılıp Türkiye nin siyasi olarak etkinsizleştirilmesini engelleyip insiyatifin AB, ABD, RUSYA ve tabiidir ki İsrail insafına terk edilmesine müsaade edilmemesi gerekliliğinin de bir hatırlatmasıdır. Sorunun çözümün de Türkiye muhakkak etkin olmalı insiyatifi elden bırakmamalıdır. Suriye de devam eden bu çatışmaların ana nedeni de Suriye ye direkt bir müdahaleye taraf olacak olan İran, Irak ve Lübnan'ın Türkiye, Suudi Arabistan ve Mısır karşısı bir askeri-siyasi bir pakt oluşturmak, düşman tanımı içerisine sokmak. Siyasi ve ekonomik olarak birbirlerinden uzaklaştırmak gelecekte olabileceği ön görülen büyük bir savaş için silah yığınağı yaptırıp ekonomik kazanımlarını köreltmek. Siyonist varlığın devamlılığını İsrail'i bir tarafın müttefiki yapmak. Milli Görüş ve Saadet Partisi yıllarca bölgede yaşanan olumsuzlukların sebep ve çözümünü gündemde olmamasına rağmen inaç ve insanlık vazifesi edinerek Türkiye Gündemin de yer almasını sağlamıştır. Her türlü sağduyulu çaba ve mücadele bu yapının öncelikli vazifesi olmuştur. Suriye de yaşanan insanlık dışı olayların tarafı gösterilmesi ŞEREFSİZLİKTİR. Bu eleştirmek değil vicdansızlık ve AHMAKLIKTIR. Milli Görüş Yeryüzünde ki Zalimlerin Hasmıdır. Bunu yaptıkları ile göstermiş ve bundan sonra ki süreçte de göstermeye devam edecektir. Suriye ve Saadet Partisi ziyareti » AJANS 5 | Yeni Bir Dünyanın Habercisi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() ![]() ![]() ![]() 'Sen af yolunu tut, iyiliği emret, cahillerden yüz çevir. (A'RAF suresi 199. ayet) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() noldu bi köşe yazısı 3 resim 1 ayet koyunca olay bitiyor mu ?
al bende koyayım... http://www.milatgazetesi.com/2012/01...venler-uzuldu/ Sayın Kamalak, şebbihabaşı Beşşar Esed’in reformlar konusunda ciddi olduğunu görmüş. Türkiye’den görünen Suriye fotoğrafı ile Şam’da gördükleri arasında büyük fark olduğunu ve bu konuda hükümeti bilgilendirmek istediklerini söylemiş. Şaka gibi… Saadet Partisi’nin Beşşar Esed’e destek ziyareti gerçekten anlaması zor hazin bir olay… 28 Şubat mağdurlarının 28 Şubatçıların kurmak istedikleri gibi bir rejimle aynı safta durması nasıl açıklanabilir? Dilerim bu ziyaretin ne getirip ne götürdüğünün sağlıklı bir değerlendirmesini yaparlar. ![]() ![]() ![]() O dilediklerini rahmetinin kapsamı altına Alır. Zalimlere gelince O, onlar için acıklı bir azap hazırlamıştır. İnsan 31 Ancak iman edenler, salih amellerde bulunanlar ve Allah'ı çokça zikredenler ile zulme uğratıldıktan sonra zafer kazananlar (veya öçlerini alanlar) başka. Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılaba uğrayıp devrileceklerini pek yakında bileceklerdir. şuara 227 Sizler hala afta nbahsediyorsunuz... hangi af ? bu adamlar ellerine silah alıp esada karşı savaşamı başlamıştı ? haklarını istemekten başka ne yaptılar ? binlerce insan katledildi ortada savaş yok zulüm var... Allahın belası esat... nasıl bir tezat içindesiniz ki bir yandan üstüne bastıra bastıra af yolunu tut ayetini gösterirken diğer yanda barış döneminde iki ülke arasındaki sorunları gidermeye yönelik atılan adımların resimlerini karşı atak olarak koyuyorsunuz... başbakanı suriye konusunda eleştirmek şu dönemde saflık olur... ben bizzat gördüm... beyazıttaki suriyeye destek mitingine gelen suriyeliler sloganlarının arasına başbakan erdoğana yönelik teşekkür sloganlarıda vardı... esada katliamların başladığı ilk günden beri en sert tepkiyi verdi adam... gerçekten gözünüz parti hırsıyla bürünmüş... |
|
![]() |
![]() |
#89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() evet...
Allaha şükür hükümet sokaktaki halkın yanında... o katledilen çocukların yanında... daha bugün sayın davutoğlu suriyeli muhaliflerle toplantıdaydı... gidin meydanlara ses verin neler diyor insanlar... benim yanımda slogan atıyordu suriyeliler beyazıtta... hepsini duydum... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|