AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-29-2007, 19:06   #151
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart ÜLKÜCÜLER!
son cümlene aynen katılıyorum ama unutma ateistlerin hiçbirisi ataist olduğu için bazı haklarına el konulmuyor.Anlaştığımız noktalar elbet vardır aynı partideyiz.Ama sen de bir gün anlayacaksın.Baş mimarın sadece kutsal olduğunu.Ben inanıyorum.Sendeki bu araştırma ruhu ile elbet doğru kaynaklar da eline geçer.iyi akşamlar
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-29-2007, 19:24   #152
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
konunun tatlıya bağlanmasına inanın sevindim iyi akşamlar;belki ilerde sizde benim gibi düşünürsünüz şaka bir yana ak partiye gönül verdiysek ve ak kadrolara güvendiysek bir çok ortak noktada birleşmişizdir ;)
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 17:50   #153
Kullanıcı Adı
sadeceali
Standart ÜLKÜCÜLER!
ya bu konu ilk açıldığında tartışmaya katılmıştım... şimdi baktım konu baya değişmiş... :D yapmayın arkadaşlar... NURCULAR NİRE, ÜLKÜCÜLER NİRE.... anladınız siz... :D
sadeceali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 17:59   #154
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
sadeceali Nickli Üyeden Alıntı
ya bu konu ilk açıldığında tartışmaya katılmıştım... şimdi baktım konu baya değişmiş... :D yapmayın arkadaşlar... NURCULAR NİRE, ÜLKÜCÜLER NİRE.... anladınız siz... :D
o hooooooooooooo bu daha bişeymiki. sen iste oraya çekelim.. konuyu sen söyle bak oraya nasıl geçiveriyormuş gözlerinle gör..

adriyatikten çin seddine kadar hatta atlantikten bilmem ne adalarına kadar genişletebiliriz burayı..
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 20:12   #155
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
evet bazı arkadaşlarında bu sayede tartışma uslubunu görünce çorumda, maraşta katliam yapanlar,sonra sivasta elleri kolları bağlı 37 canı yakanlar geldi aklımıza eminim ki bu tartışma esnasına bazı arkadaşlarada fırsat verilseydi en az bir maraş katliamı gibi dehşetli katliam yaparlardı tamamen linç geleneğinden geldiklerini gördük

fakat bu sitede bu linç kültürüne alet olmayan,sadece dinleyip anlamaya çalışan ve sonra karşı eleştirisini koyan arkadaşlara da binlerce teşekkür.
Alt 11-30-2007, 20:39   #156
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Standart ÜLKÜCÜLER!
[i][b]Ülkücülerin gerçekten vatansever olanları zaten o MHP'den koptular ve şu anda AKP için savaşıyolar ki doğru olanda bu!

Geriye kalanlarsa sadece cahilliiğinin esiri olmuş ve kavgayla vatan kurtarabileceğini sanan genç kardeşlerimiz!!!

Kalplerindeki vatan sevgisini sorgulayamayız yada ülkelerine olan sevgilerine laf yok ama yanlış yoldalar ve artık ''sadece MHP'liler milliyetçidir anlayışından vazgeçmeliler...
Alt 11-30-2007, 23:08   #157
Kullanıcı Adı
murat kurt
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
konunun tatlıya bağlanmasına inanın sevindim iyi akşamlar;belki ilerde sizde benim gibi düşünürsünüz şaka bir yana ak partiye gönül verdiysek ve ak kadrolara güvendiysek bir çok ortak noktada birleşmişizdir ;)
erenon tatlıya bağlamıştık ne oldu? niye gerildin?
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2007, 23:09   #158
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon tatlıya bağlamıştık ne oldu? niye gerildin?
yok yahu sizleri kast etmedin bir arkadaş hala böyle alay eder tarzda birşeyler yazmış mesele odur
Alt 11-30-2007, 23:11   #159
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
evet bazı arkadaşlarında bu sayede tartışma uslubunu görünce çorumda, maraşta katliam yapanlar,sonra sivasta elleri kolları bağlı 37 canı yakanlar geldi aklımıza eminim ki bu tartışma esnasına bazı arkadaşlarada fırsat verilseydi en az bir maraş katliamı gibi dehşetli katliam yaparlardı tamamen linç geleneğinden geldiklerini gördük

fakat bu sitede bu linç kültürüne alet olmayan,sadece dinleyip anlamaya çalışan ve sonra karşı eleştirisini koyan arkadaşlara da binlerce teşekkür.
katliamlarin hepsini kiniyorum..kim tarafindan ne amacla yapilirsa yapilsin..
ama kardesim üzüldügüm nokta sivas, maras her daim kinanirken basbaglarda öldürülen canlar kimsenin aklina gelmiyor!..
Alt 11-30-2007, 23:14   #160
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

katliamlarin hepsini kiniyorum..kim tarafindan ne amacla yapilirsa yapilsin..
ama kardesim üzüldügüm nokta sivas, maras her daim kinanirken basbaglarda öldürülen canlar kimsenin aklina gelmiyor!..
aynı şekilde başbağları yapanlarada lanet olsun tabi bu tartışmalı bir konu başbağlar sivasın intikamı alınmak için mi yapıldı yoksa doğrudan doğruya bir pkk saldırısımıydı hala aydınlatılamadı, ama tüm katliamlara ve katliamcı zihniyetlere lanet olsun ister sivas ister başbağlar ister çorum ister maraş yada gazi mahallesi hepsinde ülkeme yazik oldu

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir)