![]() |
#151 |
![]() son cümlene aynen katılıyorum ama unutma ateistlerin hiçbirisi ataist olduğu için bazı haklarına el konulmuyor.Anlaştığımız noktalar elbet vardır aynı partideyiz.Ama sen de bir gün anlayacaksın.Baş mimarın sadece kutsal olduğunu.Ben inanıyorum.Sendeki bu araştırma ruhu ile elbet doğru kaynaklar da eline geçer.iyi akşamlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
![]() konunun tatlıya bağlanmasına inanın sevindim iyi akşamlar;belki ilerde sizde benim gibi düşünürsünüz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
![]() ya bu konu ilk açıldığında tartışmaya katılmıştım... şimdi baktım konu baya değişmiş... :D yapmayın arkadaşlar... NURCULAR NİRE, ÜLKÜCÜLER NİRE.... anladınız siz... :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
![]() Alıntı:
adriyatikten çin seddine kadar hatta atlantikten bilmem ne adalarına kadar genişletebiliriz burayı.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() evet bazı arkadaşlarında bu sayede tartışma uslubunu görünce çorumda, maraşta katliam yapanlar,sonra sivasta elleri kolları bağlı 37 canı yakanlar geldi aklımıza eminim ki bu tartışma esnasına bazı arkadaşlarada fırsat verilseydi en az bir maraş katliamı gibi dehşetli katliam yaparlardı tamamen linç geleneğinden geldiklerini gördük
fakat bu sitede bu linç kültürüne alet olmayan,sadece dinleyip anlamaya çalışan ve sonra karşı eleştirisini koyan arkadaşlara da binlerce teşekkür. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
![]() [i][b]Ülkücülerin gerçekten vatansever olanları zaten o MHP'den koptular ve şu anda AKP için savaşıyolar ki doğru olanda bu!
Geriye kalanlarsa sadece cahilliiğinin esiri olmuş ve kavgayla vatan kurtarabileceğini sanan genç kardeşlerimiz!!! Kalplerindeki vatan sevgisini sorgulayamayız yada ülkelerine olan sevgilerine laf yok ama yanlış yoldalar ve artık ''sadece MHP'liler milliyetçidir anlayışından vazgeçmeliler... |
|
![]() |
![]() |
#157 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
![]() Alıntı:
ama kardesim üzüldügüm nokta sivas, maras her daim kinanirken basbaglarda öldürülen canlar kimsenin aklina gelmiyor!.. |
||
![]() |
![]() |
#160 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 18 Misafir) | |
|