05-03-2008, 17:24 | #21 |
'Turkcell tüketiciyi yanıltıyor'
1997 den beri telsim
memnunum faydasını çok gördüm telefon bile hediye ettiler :-* |
|
05-03-2008, 22:46 | #22 | |
Alıntı:
|
||
05-03-2008, 23:09 | #23 | ||
Alıntı:
Not: GNClilerden mavi jeans ve benzeri markalardan alışveriş yapanlara yarı indirim uyguluyor.. sinemaya gitmekte beleş..Tabi bunları kulüp şifrenle yapıyorsun..Ayrıca çalarken dinlete üyeyim,kulüp şifremle turkcell sitesine giriyorum dilediğim şarkımı net üzerinden yükleyebilyorum..Sadece ilk abone olduğunda 12 kontör gidiyor o kadar..sonraki 6 ay bedava..6 ay doluncada tekrar 6 kontöre devam ediyorsun..Sadece bunlar mı..? Bu yaz misal Turkcell Netron işbirliği ile başvuru yapan ilk 50.000 Gnctrkcll üyesi ücretsiz bilgisayar eğitimi kazandı..Bende katıldımda büyük şehirlerde olduğu için gidemedim.. istanl ankara gibi şehirlerde olanlar gidebilirdi.. Eğitimler arasında Temel Bilgisayar Bilimleri, Windows ve Office programları kullanımı, İnternet ve Outlook eğitimi var. Bunların yanında Web tasarımı ve Web programcılığıda var.. Buna katılmak içinde sadece gncli olman gerekiyordu..Benzer kampanyalar her yıl gerçekleşiyor.. Misal seni rahatsız edenler var 25 kontöre numaranı değiştirebiliyorsun yeni bir hat almana gerek kalmıyor.. yani daha aklıma gelmiyor yoksa sayardım..bir sürü avantajından yararlandım.. sayarsamda reklam olur..Hiç bir çıkarım yok valla ama seviyorum kendisini.. ne şekerler ya hele o bebekceller.. :D :D ay sırf reklam oldu bu ha..Bana hediye falan vermeleri lazım.. |
|||
05-03-2008, 23:17 | #24 |
Bence milleti sömürüyorlar
5-10 sene evveline kadar pek kimsede cePtelefon yoktu.Fakat bukadar birbirimizi rahatsız ediyormuyduk çağrı ve mesajlarla?hayır..Eskiden lüks olan artık ihtiyaç haline gelmiş.Halbuki buna hiç gerek de yok.. Kontoru olmayan bi telefon kullanıyorum kısa süre içinde tüm rehberdekilere haber verip kullanmamayı düsünüyorum |
|
05-04-2008, 18:46 | #25 |
vodafone da kampanya başlattı yarın alıyorum :D haftada 15 kontore istediğin kadar mesaj at :D
anti-turkcelliyim ben kardeşim :D |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|