AK Gençliğin Buluşma Noktası
Teknoloji Teknolojiyle ilgili tüm yenilikler burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 05-03-2008, 17:24   #21
Kullanıcı Adı
sesli34
Standart 'Turkcell tüketiciyi yanıltıyor'
1997 den beri telsim

memnunum

faydasını çok gördüm telefon bile hediye ettiler :-*
sesli34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 22:46   #22
Kullanıcı Adı
Feyza
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı

Bilmem Turkcelle sormak lazım.. Ben hemen her kampanyasına katılıyorum..Çekilişleri var katılıyorsun kontörün gidiyor ama çekilişte kazanamasan dahi giden kontörünün fazlası ve bedava dakika geliyor..4 senedir kullanıyorum..Kaç defa bedava dakika geldi..Artık annemler bile benim cebimden arıyor bir yerleri..Mesajlarda bedava 3 taneden sonra..Ayrıca diğer hatlar bir kontör gidiyor..Misal bu ay 100 kontör yükledim hem kampusten hemde nardan dakika geldi bedava..Hem 100 kontör hemde bedava dakikaları hesepla konuş konuş bitmez..
Konuşmayın hattımın arkasından.. > ben çok seviyorum..Bir kere olsun beni yarı yolda bırakmadı.. Diğer operatörler kıskanıyorlar.. :P
Bende yükledim sadece nar hediye kontörü geldi. Artı 5 mesajdan sonrası bedava o da bir işe yaramıyor. Artı beni batıran zaten diğer hatları aramak, diğer hatları arayınca dk. 5 kontör atıyor. Şu yorumundan sonra Turkceli aradım kampuslümüyüm siye evet dediler kampuslüsünüz. Bu işte bir iş var :o
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2008, 23:09   #23
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı

Bilmem Turkcelle sormak lazım.. Ben hemen her kampanyasına katılıyorum..Çekilişleri var katılıyorsun kontörün gidiyor ama çekilişte kazanamasan dahi giden kontörünün fazlası ve bedava dakika geliyor..4 senedir kullanıyorum..Kaç defa bedava dakika geldi..Artık annemler bile benim cebimden arıyor bir yerleri..Mesajlarda bedava 3 taneden sonra..Ayrıca diğer hatlar bir kontör gidiyor..Misal bu ay 100 kontör yükledim hem kampusten hemde nardan dakika geldi bedava..Hem 100 kontör hemde bedava dakikaları hesepla konuş konuş bitmez..
Konuşmayın hattımın arkasından.. > ben çok seviyorum..Bir kere olsun beni yarı yolda bırakmadı.. Diğer operatörler kıskanıyorlar.. :P
Bende yükledim sadece nar hediye kontörü geldi. Artı 5 mesajdan sonrası bedava o da bir işe yaramıyor. Artı beni batıran zaten diğer hatları aramak, diğer hatları arayınca dk. 5 kontör atıyor. Şu yorumundan sonra Turkceli aradım kampuslümüyüm siye evet dediler kampuslüsünüz. Bu işte bir iş var :o
www.turkcell.com adresine gir bak oradada kampuscellin kontör yükledikten sonra gelecek hediye dakikaları anlatılıyor..Ayrıca 5 değil 3 mesajdan sonra bedava..Ve diğer operatörlere mesaj ücreti sadece 1 kontör.. (: Bencede sizin işte bir iş var..Yoksa turkcell babamın falan değil bana kıyak geçsin.. Bence araştırın iyice bir..
Not: GNClilerden mavi jeans ve benzeri markalardan alışveriş yapanlara yarı indirim uyguluyor.. sinemaya gitmekte beleş..Tabi bunları kulüp şifrenle yapıyorsun..Ayrıca çalarken dinlete üyeyim,kulüp şifremle turkcell sitesine giriyorum dilediğim şarkımı net üzerinden yükleyebilyorum..Sadece ilk abone olduğunda 12 kontör gidiyor o kadar..sonraki 6 ay bedava..6 ay doluncada tekrar 6 kontöre devam ediyorsun..Sadece bunlar mı..? Bu yaz misal Turkcell Netron işbirliği ile başvuru yapan ilk 50.000 Gnctrkcll üyesi ücretsiz bilgisayar eğitimi kazandı..Bende katıldımda büyük şehirlerde olduğu için gidemedim.. istanl ankara gibi şehirlerde olanlar gidebilirdi.. Eğitimler arasında Temel Bilgisayar Bilimleri, Windows ve Office programları kullanımı, İnternet ve Outlook eğitimi var. Bunların yanında Web tasarımı ve Web programcılığıda var.. Buna katılmak içinde sadece gncli olman gerekiyordu..Benzer kampanyalar her yıl gerçekleşiyor.. Misal seni rahatsız edenler var 25 kontöre numaranı değiştirebiliyorsun yeni bir hat almana gerek kalmıyor.. yani daha aklıma gelmiyor yoksa sayardım..bir sürü avantajından yararlandım.. sayarsamda reklam olur..Hiç bir çıkarım yok valla ama seviyorum kendisini.. ne şekerler ya hele o bebekceller.. :D :D ay sırf reklam oldu bu ha..Bana hediye falan vermeleri lazım..
Alt 05-03-2008, 23:17   #24
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Bence milleti sömürüyorlar
5-10 sene evveline kadar pek kimsede cePtelefon yoktu.Fakat bukadar birbirimizi rahatsız ediyormuyduk çağrı ve mesajlarla?hayır..Eskiden lüks olan artık ihtiyaç haline gelmiş.Halbuki buna hiç gerek de yok.. Kontoru olmayan bi telefon kullanıyorum kısa süre içinde tüm rehberdekilere haber verip kullanmamayı düsünüyorum
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2008, 18:46   #25
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
vodafone da kampanya başlattı yarın alıyorum :D haftada 15 kontore istediğin kadar mesaj at :D

anti-turkcelliyim ben kardeşim :D
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)