![]() |
#101 |
![]() Yine çok gereksiz bir tartışma.Benim bu tartışma konularında anlamadığım nokta,'konu başlığına bakıyorsunuz,Erbakan Hocaya Siyaset Yolu açıldı'konu bu,fikir ve düşüncelerini olumlu veya olumsuz olarak bu yönde belirtmek en tabiii hakları iken bu tamamıyla bir tarafa itilmiş eski defterler açılmış,aynı türküler söylenip duruluyor..Arkadaşlar bu şekil tartışma içine girip beyin hücrelerinize zarar vermeyiniz,konu içinde konu açıp tartışmanın yararı olamaz.Yani önümüzde belli bir çizgi çizilmişse o yönde istikamet buyuralım,kalkıpta ters düz çizgiler çizmenin hikmeti farikası nedir söyler misiniz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
![]() Alıntı:
Siz kim biz kim? Ne demek azınlıkta vs. Hepimiz müslümanız. Bitti.... Akp, sp vs. mühim değildir. Mühim olan insan olmak, mühim olan burda sohbet etmektir. kesinlikle kabul etmiyorum akp, sp ayrımını. Burası sanal bir ortam, bir forum, burda herkes gelmiş fikrini düşüncesini söylüyor. Ben de gelmişim fikrimi yazıyorum, akp iyi bir şey yapmışsa doğrdur diyorum, yanlış yaptığnı düşündüğüm olursa o zaman da yanlış diyorum. Bu sp içinde geçerli. Geçen sordular burada: Erbakanın kanaltürke, tuncay özkanın programına çıkması için ne düşünüyorsun diye. Orda da yazdım açık bir şekilde YANLIŞTIR dedim. Burda particilik bizim gözlerimizi kör etmemeli. Hele hele SİZDEN, BİZDEN gibi bir ayrım hiç olmamalı. Ben hiç bir lafı çekememezlik yapmam, benim karşı çıktığım hakarettir, aaşağılamadır., iftiradır ve yalandır. Bunlar olmadığı sürece sp yi de eleştirebilirler her şeyi yazabilirler, doğru bulursam bende eleştiririm. Siz farukla olan atışmalarımızı bilmiyorsunuz, bu sebeple beni suçluyorsunuz. Ama dediğim gibi ben hakaret etmem, küfür, kötü söz yazmam. herkesden de beklediğim şey sadece budur. Her türlü eleştiriye evet, hakarete, küfürü, aşağılamaya, alaya vs. hayır. bu tartışma için son yazımdır. NOT: İlgilinin son yazısından seviye, kalite vs. akıyor! Üslubu tam bir yöneticiye yakışır üslup!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
![]() Alıntı:
Ne ekerseniz onu biçersiniz değincede dokunuyor...! Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz anlatmıştı aklımda kaldığınca anlatayım: Bir gün Hz.Muhammed ve bir Sahabe oturuyorlarmış yanlarından bir adam geçmiş ve Hz.Muhammed'e hakaretler saydırmaya başlamış ama Peygamber efendimiz hiç bir şey söylememiş sonra bir Sahabe gelmiş yanlarına ve Efendimize övgüler yağdırmış Hz.Muhammed yine hiç bir şey söylemeden oturuyormuş yanındaki Sahabe dayanamamış sormuş Ya Resul biri geldi sana hakaretler etti diğeride geldi sana övgüler yağdırdı neden bir şey söylemedin diye sormuş. Peygamber Efendimiz'de ''onlar kendilerini nasıl görüyorlarsa banada onları söylüyorlar '' demiş ((((Baya bir zaman geçti eksiklerim varsa affola bu olayın tamamını bile birisi varsa yazsın lütfen.))) Yani sözün özü şu bizlere aşşağlayıcı kelimeler sarf ettikçe aslında kendini ortaya çıkartıyorsun. Ama malesef biz burada Sahabe'nin iradesine sahip olupta sana olumlu şeyler söyleyemedik. Zatende şaşırdığını sanmıyorum öyle konuşmalarından sonra pofpoflanmayı beklemiyordun umarım... |
||
![]() |
![]() |
#104 | |
![]() Alıntı:
Benim diğer msjlarımı incelerseniz gelin projelerinizi düşünceleriniz söyleyin ciddi projeler ele alınıp uygulanmaya çalışlsın vatan için birlikte çalışalım dedim zaten ama kutuplaştırıcı laflar sarf eden sizsiniz... Bu tartışma için son yazım...... |
||
![]() |
![]() |
#105 |
![]() Sayın erbakana verilen ceza haksız bir ceza idi. Kesinlikle siyasi bir karar idi.
Şimdi o karar bir parça düzeltilmiş oldu. Sayın erbakanın bu karar çıktı diye partinin başına geçeceğini vs. düşünmek abesle iştigaldir. Bu sadece iadei itibar şeklinde düşünülmelidir. VE erbakan hocadan o karar için özür dilenmelidir. 28 şubatın zorbaları tarafından birifinglerde postal karşısında ayakta bekletilen yargının verdiği kararın manevi olarak hiç bir geçerliliği yoktur benim için. Bazı kararlar vardır: Suçlu der.. ama insanların vicdanında suçsuzdur, tertemizdir. bazı kararlar vardır: suçsuz der... ama insanların vicdanında suçludur. Erbakan hocanın hakkında verilen bu mahkumiyet kararı da geçersizdir. Aynen Tayyip Erdoğan hakkında şiir okudu diye verilen kararın insanların vicdanında, gönüllerde geçersiz olduğu gibi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() Öyle ki önceden %21'din şimdi %4-5 oldun..
Neymiş?... Milli Görüş hakikaten çürükmüş. Ya bunu AK Parti olarak da göreceksiniz. Ya da salt Saadet'e bakarak ÇÜRÜK olduğunu anlayacaksınız MİLLİ GÖRÜŞDEN NE ANLADIĞNA BAĞLI KALABALIK OLMAK BAŞKA ŞEYDİR GÜZEL İŞLER YABMAK BAŞKA ŞEYDİR DEMOGOJİK OLDUĞUNDAN BU GİBİ KONULARDA TARTİŞMAK İSTEMİYORUM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
![]() Alıntı:
Kardeşim, laflarım senin kefene sığmamış. Biraz bilgi birikim sahibi ol, öyle gel. Uğur Mumcu dilimize ne güzel bir kavram getirmiş; "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz" diye.. Öyle işte. YEDİ YIL TEK BAŞINA İKTDARDA HİC GEREK YOKKEN EKONOMİK TERÖR ÖRGÜDÜ İMF ÜLKEYİ TESLİM ET BİZ GELDİK ONDU BEŞE İNDİRDİK KIRİZLE YEDİ OLDU DESEN NEYSE IMF'ye teslim mi?. Nasıl oluyor bu teslim?.. 2003 yılı sonunda 24 milyar 92 milyon dolar seviyesinde bulunan Imf'ye borç stoku, 2008 yılında 8 milyar 524 milyon dolar a indi.. Bu nasıl teslim yahu.. Teslim olan ülkenin borcu çoğalmaz mı?.. 16 milyar dolar azalmış 6 yılda... Hafsalam almıyor bu teslimi, sizinki alıyor mu? Ah Uğur Mumcu ah... -- YANDAŞ MEDYADAN İKİ GAZETE KÜPÜRÜYLE MAZERETİM VAR ŞARKISI SÖYLE .E BRAVO O yandaş medya lafını söylerken de az biraz utanmadınız mı?. Yüzünüz kızarmıyor mu?.. İlki rakam. Kayıtlara geçmiş verisel salt rakam. Rakamı yansıtmanın yandaş medyası mı olur?.. Yandaş medya kim?.. (( Buyur verdiğim linkleri tıkla; farklı üç görüş medyanın da haberi: 1-YeniŞafak _ 2-Hürriyet _ 3- SanalHaber : AFİYET OLSUN.)) İkinci verdiğim küpür... VAKİT'ten... Utanmadın mı Vakit'e şu lafı etmeye kardeş?... Hadi diyelim Vakit yandaş... Sen/ siz partilerin medyası olmasına mı karşısınız?.. Yandaşlık derken yani... Peki... Milli Gazete kimin yandaşı?.. Kimin yardakçısı? SP'nin değil mi?!? Yok mu mâruzat peki?.. Çok ayıp ediyorsunuz çok... Şu Vakit'e bu lafı her kesimden duyardık da... Bu görüşten de duyduk ya. Size sevgim bir kat daha azaldı. Çok şükür böyle münazaralarla daha da azalıyor. Vâr olun kardeşler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
![]() Alıntı:
Demogojik oldu. Ama ne yapalım arabanın peşine takıldık nereye çevrilirse yön bizde oraya sapıyoruz. MİLLİ GÖRÜŞDEN NE ANLADIĞNA BAĞLI KALABALIK OLMAK BAŞKA ŞEYDİR GÜZEL İŞLER YABMAK BAŞKA ŞEYDİR Öyledir de, bu 'kalabalık' lafının ayarını yapmadan yazmışsınız. Bu kalabalık piyangoyla yahut çekilişle vs. olmuyor. Milletin iradesiyle oluyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
![]() Alıntı:
ama şunuda kabul etmek zorundasın müslümanlara siyonizmi anlatan erbakan hocadır erbakan hoca siyonizmle hep mücadele etti sen belki farkında değilsin erbakan hocanın yanlışları tabiki vardır. ama erbakan haklı yanıda vardır bakın israil başbakanını mecliste alkışlayan sayın başbakan ve akp milletvekilleri değilmiydi. siz bir kez olsun akp nin bu tavrını eleştirdiniz mi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erbakan, siyaset, sp |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|