AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2010, 11:27   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
depare Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsterse Ateist işi olsun Michel Mersedec üretiyor diye Hüseyin neden üretmesin
Bu söz gerçekten Turgut Özala aitse hata etmiş burda Abdülhamid Hanı örnek almak en güzeli olacak...

"İlim Çin de dahi olsa gidip onu alın" (Hz.Muhammed (s.a.v) )

Yok anlamadım aradaki bağlantıyı kuramadım.Demir yolu ile komunizmin ne alakası var.Hani yok illa kendilerine mal edecekler ama hiç yoktan iki üç beyinden yoksun kişilerin anlayacağı düzeyde bir bağlantı sıkın.Böyle dengesizce sıkışlara bizim karnımız tok.

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-12-2010, 13:55   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Muhammet İÇTEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yok anlamadım aradaki bağlantıyı kuramadım.Demir yolu ile komunizmin ne alakası var.Hani yok illa kendilerine mal edecekler ama hiç yoktan iki üç beyinden yoksun kişilerin anlayacağı düzeyde bir bağlantı sıkın.Böyle dengesizce sıkışlara bizim karnımız tok.
Abi bu arkadaş inan ne yaptığını kendiside bilmiyor, nabza göre şerbet verenlerden.
Alt 04-12-2010, 16:02   #3
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi bu arkadaş inan ne yaptığını kendiside bilmiyor, nabza göre şerbet verenlerden.
helal gıda isimli başık altında bazılarınız sen kulaktan dolma bilgiler bilip yorum yapıyorsun diyordunuz.
bende size diyorumki komunistlik hakkında amerikanın yaptırdıgı filmleri izleyip kulaktan dolma bilgiler edinmişsiniz.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 16:10   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Novek,
Noktalarınefendisi'nin imzasında bir link var kominizmin belgeseli.
Kominizmin darvinin sapık düşüncesinden nasıld geliştiğini anlatıyor...
İnsanlara eşitlik, barış söylemleriyle toplam 40 + 27 milyon insanın nasıl öldüğünü anlatıyor,
http://www.harunyahya.net/V2/Lang/tr...ail/Number/677

1. ve 2. kısmı dikkatle izleyiniz.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2010, 16:15   #5
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Novek,
Noktalarınefendisi'nin imzasında bir link var kominizmin belgeseli.
Kominizmin darvinin sapık düşüncesinden nasıld geliştiğini anlatıyor...
İnsanlara eşitlik, barış söylemleriyle toplam 40 + 27 milyon insanın nasıl öldüğünü anlatıyor,
http://www.harunyahya.net/V2/Lang/tr...ail/Number/677

1. ve 2. kısmı dikkatle izleyiniz.
bende işte onu diyorum bir kaç şişirme yalan video ile komunizmi çozmuşler.
o videolarda benim anladıgım bir kaç yalan var.
oraya 2 nci dunya savaşı goruntulerini koymuslar neymiş milyonlarca insan ölmüşmüş
bak ben bulgaristanda yaşadım ve ailem diyorki biz bulgaristanda iken sosyalizm zamanında hırsızlık kapkaç nedir bilmezdik.
haftada 5 gün gunde 6-7 saat en fazla çalışırdık
egitim saglık bedava insan olması yeter sgk lı olması degil.

siz hala yok allahsızlık yok dinsizlik
bugun turkiyedeki çokmu dindarda muslumanda işçilerini 12-13 saat it gibi çalıştırıyorlar ozellikle konfeksiyonlar.
fazla mesai adı altında işçiyi hem fazla çalıştırırlar hemde kanunen fazla mesailer saat ucreti en az %50 daha fazla olarak olmasına ragmen uygulamıyor.
adam 5 vakit namaz kılıyor ama %10 daha az vergi odemek için 4 takla atıyor ben muhasebeciydim ordan biliyorum.
bir insan musluman olmadan once insan olsun insan.

Konu novek tarafından (04-12-2010 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir..
Alt 04-12-2010, 16:29   #6
Kullanıcı Adı
Seyyah
2. dünya savaşı diyorsun,
2. dünya savaşında neden sabanlar tarım aletleri toplansın?
Neden tahıllar, tohumlar toplansın?
Toplu idamlar neden olsun?
Milletin gözü önünde özellikle neden idamlar yapılsın?
Afganistana neden girsin sovyetler?
Kafkaslardaki köylüler neden köylerinden kovulsun?
Sovyetler afganistana girince oradaki kominist yanlıları neden isyana geçsin?
Neden kominizm afişlerinde darvin kitabınında resmi olsun?
Sovyet yazarlar neden bu zulmu kaleme alsın?
Bilim adamları neden deneylerini darvin teorisine uyarlamak için zorla yemin ettirilsin?
Lenin neden kıtlığı başarı olarak görsün?
Almanya neden kominizm'in rejim olduğu sırada saldırıya geçsin?
Madem o kadar iyi ve güclü olunuyor neden bunu bir fırsat olarak o zamanı seçsin?
Marks - engels neden darvinin yazdığı kitapdan dolayı sevinçlerini birbirlerine mektup aracılığı ile bildirsin...

Kominizm madem senin bakış açından görüldüğü gibi birşey neden tutunmıyor, kimse kaale almıyor?
Bırak bu saçma işleri kardeşim komik duruma düşme...

Alt 04-12-2010, 16:33   #7
Kullanıcı Adı
novek
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2. dünya savaşı diyorsun,
2. dünya savaşında neden sabanlar tarım aletleri toplansın?
Neden tahıllar, tohumlar toplansın?
Toplu idamlar neden olsun?
Milletin gözü önünde özellikle neden idamlar yapılsın?
Afganistana neden girsin sovyetler?
Sovyetler afganistana girince oradaki kominist yanlıları neden isyana geçsin?
Neden kominizm afişlerinde darvin kitabınında resmi olsun?
Sovyet yazarlar neden bu zulmu kaleme alsın?
Bilim adamları neden deneylerini darvin teorisine uyarlamak için zorla yemin ettirilsin?
Lenin neden kıtlığı başarı olarak görsün?
Almanya neden kominizm'in rejim olduğu sırada saldırıya geçsin?
Madem o kadar iyi ve güclü olunuyor neden bunu bir fırsat olarak o zamanı seçsin?
Marks - engels neden darvinin yazdığı kitapdan dolayı sevinçlerini birbirlerine mektup aracılığı ile bildirsin...

Kominizm madem senin bakış açından görüldüğü gibi birşey neden tutunmıyor, kimse kaale almıyor?
Bırak bu saçma işleri kardeşim komik duruma düşme...

dogru soyledin sovyetler girdi komunizim girmedi afganistana
eger komunizim demekte ısrar ediyorsan ozaman kübada girmiş demektir.
ama küba bugune kadar biryere girdimi kübada komunist!!
yani şu verdiginiz ornekleri illa komunizm ile ilişkilendiriceksiniz.
yani o ulke bunları yapmısmı bilmem zaten iddalar çok deli saçması gibi duruyor sizin aklını alıyormu bu kadar mantıksız bişeyi yapacakları.
ama yapmıs olsa bile. demekki o ulke kapitalist olsada komunist olsada yapacaktı bunları yani bunu komunistlikle ilşkilendirmeyelim.

ha eger bir ulkenin yaptıklarını o rejimi kötü gostermek için kullanacaksak bende size amerikanın 10 larca ulkede yaptıgı katliamları gosteririm ozaman kapitalizm daha kötü bir rejim demektir
bilmem anlatabildimmi hala anlamadıysanız ne demek istedigimi .

bakın size yaşlı bir komunist ne kadar akıllı laflar ediyor bir dinci bukadar akıllı laflar edebilirmi (geyik laflar degiL)
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu novek tarafından (04-12-2010 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir..
Alt 04-12-2010, 16:37   #8
Kullanıcı Adı
Seyyah
Deli saçmalarından örnekler bunlarda sana göre...

İŞTE ASIL GERÇEKLER RUSYADA KOMÜNİSTLERİN DEDİKLERİNE BAKALIM: 'Komünizme ve Komünistlere Karşı Türk Basını' isimli kitabın, 1966 yılı baskısı, sayfa 42'den alınmıştır. 1955 yılında Moskova'da toplanan yahudiler'in, 'Beynelminel Sanatçılar ve Yazarlar Kongresi'nde almış oldukları 18 maddelik karardan bazı maddeleri şöyledir:

Madde:2 - Memleket ve halkınızı mümkün olduğu kadar sınıflara ve zümrelere böleceksiniz.
Madde:3 - İş verenle işçi arasında devamlı anlaşmazlık konuları yaratacaksınız.
Madde:5 - Gizli ve açık din düşmanlığı yapacaksınız. Mezhep ve tarikat münakaşalarını tahrik edeceksiniz.

Resim, Ötüken kitaplığından alınmıştır.

Madde:6 - Her milli dava ve davranış karşısında tamamiyle hissiz, tasasız kalacak ve önleyici yazılar neşredeceksiniz. Her milli varlığı yıkmak için gayret sarfedeceksiniz.
Madde:8 - Halkın çok sevdiği ve millete kabul ettirilmiş olan kahramanları yıkmak zor olacağından onları kendinize bayrak yapacak, onların fikirlerini kendi açınızdan yorumlayacaksınız.
Madde:9 - Romanda, şiirde, yazıda, karikatürde sistemli ve maksatlı olarak işçinin ve köylünün sefaletini mübalağalı bir şekilde açıklayacaksınız.
Madde:10 - Tercümelerinizde batının komünist ve komünist sempatizanı olan yazarlarının eserlerini tercih edeceksiniz.
Madde:12 - Nizamlara, kanunlara karşı gelenleri destekleyeceksiniz. Kargaşalık çıkarmak için, muhalefet duygularını isyan derecesine çıkaracaksınız.
Madde:15 - Sendikaları, gençlik derneklerini, sanat birliklerini ve halk topluluklarını ele geçirmeye çalışacaksınız.
Madde:16 - Bilhassa öğretmen, profesör, partilerin başkanları ve yöneticileri vesaire gibi, büyük kitleleri elinde tutanlara yaklaşarak saflarınıza çekeceksiniz.
Madde:17 - Devamlı huzursuzluk kaynakları aramak ve huzursuzluğu devam ettirmek, önde gelen çalışma prensibi olacaktır.
Atatürk tarafından kapattırılan 'Mason Locaları'nın Kızıl Diktatör İsmet İnönü zamanında açıldığı (1947) hiç bir zaman unutulmamalı, aydınlarımız (!) bu konu üzerinde önemle durmalıdır.

ÖTÜKEN, 24 Haziran 2001

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)