![]() |
#11 |
![]() Konu içinde geçen kominizm hariç,diğer söylenenlere kesinlikle katılıyorum.Ülkemizde ki trenler laf yerindeyse hala kara tren usulü çalıştığı için bu sektörde baya geri kaldık, istemesemde novek'in dışa bağımlılık ve araba tekelleri için kaynağını verdiği yazıya itibar ediyorum. Kendi yorumları ve komizmi buradada vurgu yapması gerçi şaşırtmadı ama önemli olan faydalıları alabilmek diye bakıyorum olaya...
Vesselam... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() İsterse Ateist işi olsun Michel Mersedec üretiyor diye Hüseyin neden üretmesin
![]() Bu söz gerçekten Turgut Özala aitse hata etmiş burda Abdülhamid Hanı örnek almak en güzeli olacak... "İlim Çin de dahi olsa gidip onu alın" (Hz.Muhammed (s.a.v) ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Yok anlamadım aradaki bağlantıyı kuramadım.Demir yolu ile komunizmin ne alakası var.Hani yok illa kendilerine mal edecekler ama hiç yoktan iki üç beyinden yoksun kişilerin anlayacağı düzeyde bir bağlantı sıkın.Böyle dengesizce sıkışlara bizim karnımız tok. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Ve sıkmasyon olduğunu anlamanın basit yolu nedense tükenmiş fikirleri savunanlar vefat etmiş kişilere söz isnad edip kendi kötü oyunlarına meşruiyet kazandırması.Ama dedim ya bizim karnımız tok.Bu millet bu tür şeylere doydu artık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
bende size diyorumki komunistlik hakkında amerikanın yaptırdıgı filmleri izleyip kulaktan dolma bilgiler edinmişsiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Novek,
Noktalarınefendisi'nin imzasında bir link var kominizmin belgeseli. Kominizmin darvinin sapık düşüncesinden nasıld geliştiğini anlatıyor... İnsanlara eşitlik, barış söylemleriyle toplam 40 + 27 milyon insanın nasıl öldüğünü anlatıyor, http://www.harunyahya.net/V2/Lang/tr...ail/Number/677 1. ve 2. kısmı dikkatle izleyiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
o videolarda benim anladıgım bir kaç yalan var. oraya 2 nci dunya savaşı goruntulerini koymuslar neymiş milyonlarca insan ölmüşmüş bak ben bulgaristanda yaşadım ve ailem diyorki biz bulgaristanda iken sosyalizm zamanında hırsızlık kapkaç nedir bilmezdik. haftada 5 gün gunde 6-7 saat en fazla çalışırdık egitim saglık bedava insan olması yeter sgk lı olması degil. siz hala yok allahsızlık yok dinsizlik bugun turkiyedeki çokmu dindarda muslumanda işçilerini 12-13 saat it gibi çalıştırıyorlar ozellikle konfeksiyonlar. fazla mesai adı altında işçiyi hem fazla çalıştırırlar hemde kanunen fazla mesailer saat ucreti en az %50 daha fazla olarak olmasına ragmen uygulamıyor. adam 5 vakit namaz kılıyor ama %10 daha az vergi odemek için 4 takla atıyor ben muhasebeciydim ordan biliyorum. bir insan musluman olmadan once insan olsun insan. Konu novek tarafından (04-12-2010 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() 2. dünya savaşı diyorsun,
2. dünya savaşında neden sabanlar tarım aletleri toplansın? Neden tahıllar, tohumlar toplansın? Toplu idamlar neden olsun? Milletin gözü önünde özellikle neden idamlar yapılsın? Afganistana neden girsin sovyetler? Kafkaslardaki köylüler neden köylerinden kovulsun? Sovyetler afganistana girince oradaki kominist yanlıları neden isyana geçsin? Neden kominizm afişlerinde darvin kitabınında resmi olsun? Sovyet yazarlar neden bu zulmu kaleme alsın? Bilim adamları neden deneylerini darvin teorisine uyarlamak için zorla yemin ettirilsin? Lenin neden kıtlığı başarı olarak görsün? Almanya neden kominizm'in rejim olduğu sırada saldırıya geçsin? Madem o kadar iyi ve güclü olunuyor neden bunu bir fırsat olarak o zamanı seçsin? Marks - engels neden darvinin yazdığı kitapdan dolayı sevinçlerini birbirlerine mektup aracılığı ile bildirsin... Kominizm madem senin bakış açından görüldüğü gibi birşey neden tutunmıyor, kimse kaale almıyor? Bırak bu saçma işleri kardeşim komik duruma düşme... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
![]() Alıntı:
eger komunizim demekte ısrar ediyorsan ozaman kübada girmiş demektir. ama küba bugune kadar biryere girdimi kübada komunist!! yani şu verdiginiz ornekleri illa komunizm ile ilişkilendiriceksiniz. yani o ulke bunları yapmısmı bilmem zaten iddalar çok deli saçması gibi duruyor sizin aklını alıyormu bu kadar mantıksız bişeyi yapacakları. ama yapmıs olsa bile. demekki o ulke kapitalist olsada komunist olsada yapacaktı bunları yani bunu komunistlikle ilşkilendirmeyelim. ha eger bir ulkenin yaptıklarını o rejimi kötü gostermek için kullanacaksak bende size amerikanın 10 larca ulkede yaptıgı katliamları gosteririm ozaman kapitalizm daha kötü bir rejim demektir ![]() bilmem anlatabildimmi hala anlamadıysanız ne demek istedigimi . bakın size yaşlı bir komunist ne kadar akıllı laflar ediyor bir dinci bukadar akıllı laflar edebilirmi (geyik laflar degiL)
Konu novek tarafından (04-12-2010 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|