![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
TURGUT Özalın zaamnında kullandıgı bir deyimdi bu. ayrıca orda demiryolunu en iyi komunistler yapar gibi birşey yazmadım sen yanlıs anladın galiba. istersen yazıyı sonuna kadar oku ondan sonra mesaj yaz emi. nokta sen hiç bir mesajıma cevap vermesende olur yani buna mecbur degilsin. güle güle |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Bende yazdın demedimki zaten ben şöyle bir mantık yürüttüm Dünyadaki sayılı komunist ülkelerde peki niye gelişmemiş demiryolları diye düşündüm eh onlardamı emperyalistlerin oyununa gelmişler ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
ayrıca f16 ile mig29 hemen hemen aynı zamanlarda çıkmıştı. ama mig 29 un bazı ustunlukleri var detaylıca googlede araştırabilirsin. mesela mig29 aynı miktarda depo benzinle f16 ya göre 2-3 kat daha uzun mesafe gidebilen bir uçak yani komunizm bilime engel olur diye birşey kullanmak ne derece dogru sence? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
ayrıca Antonovlarda baya mimlidir kazalarda... Yoruma bak bide... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Tabiki emperyalist ülkelere göre gelişmemiş diyorum Fransa Amerika İngilterden dahamı fazla gelişmiş olduğunu iddia ediyorsun S.S.C.B nin şöyle şaşalı bir tren ürettiğini duymadım .
Sonra Rusyanın Miglerinden bahsetmişsin O Mig leri üretmek için vergi alıyor Vergi nerden alınır ? Halktan yani özle sektörden alınır . Oysa Komunizmde 1980 öncesi özel sektör diye birşey yoktu. Komunizmin ilkelerinde göre özel sektör diye birşeyde yoktu Ne zaman komunizm özel sektör olmayınca olmayacağını anladı özellikle 1980 sonrası Çinde özel sektörün önü açan yasalar çıkardılar . Yani Çin bile katı Komunizm ilkelerini çiğnemek zorunda kaldı . Konu EZEL tarafından (04-12-2010 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
ok mi peki o uçakları hangi para ile satın alıyor halkın vergileri ilemi ![]() ![]() bak şimdi komunizmde zaten vergi olmaz çunku vergi sermayeden iş adamlarından karından % alınan bişey. Zaten herşey halkın malı olduguna göre karda halk için harcanır. Konu novek tarafından (04-12-2010 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (04-12-2010 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |