![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
peki bunlari biliyor musunuz yada isinize gelmedi mi 28 subat sürecinde cemaate ait bir cok okula, dersaneye baskinlar düzenlenmistir hocaefendi hakkinda düzmece 10 larca dava acilmistir fatih ünv sine 1 yil süreyle ögrenci alimi yasaklanmistir cemaatin tv leri ve gazeteleri akreditasyon disi birakilmistir bunlara ne diyecegiz! |
||
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Benim bildiğim haramdan ilaç olmaz, yoksa böbreklerinde taş olan her müslüman şimdiye alkolik olmuştu. Yapılan yanlışlara birde din dayanağı var demeyin lütfen.. |
||
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
ama siz malesef bunu bilerek atlıyorsunuz gibime geliyor. bence analizinizi savunamıyorsunuz. |
||
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Hiç kimse eleştirilemez değildir fakat çirkin iftiralarada her zaman verilecek cevap vardır..
Hocaefendi 28 şubat'ta mağdur edilmedi demek gerçekten büyük vefasızlıktır vaizlikten alıkondu , sürgün edildi ve hakkında arama emri çıkartıldı.. Şu anda ülkemizde başörtüsü sorunu varsa bunun 1 numaralı sorumlusuda Erbakan'dır , ve ayrıca Erbakan 22 Temmuz seçimleri öncesi bir mitingde hatırlarsanız istanbul'da akp ve saadet mitingleri aynı saate denk gelmişti akp'lilere çok ağır hakaretler etmiştir bunları bu millet unutmadı unutmazda Erbakan'ın tayyip erdoğan'ı karalamak için her gün bir yalaka basının kanalına çıkıp atıp tuttuğunuda hatırlatırım.. Hocaefendinin açıklamalarını bende yetersiz buldum fakat WSJ 'nin yapmış olduğu röportaj " Mavi Marmara " olayından yaklaşık 3 hafta önce yapılmış ve resim çekmek için hocaefendinin yanına gitmişler doğal olarak bu konu hakkındada birşeyler söylemesini istemişler oda kendine göre bir açıklama yapmıştır kimine göre mantıklıdır kimine göre yetersizdir kimine göre saçmadır bu bakış meselesi hocaefendide kendi fikrini ortaya koymuştur.. Buradanda kardeşlerime abilerime sesleniyorum izlediğiniz her videoya okuduğunuz her yazıyada inanmayın selametle.. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Sayın galevera ben hocaefendinin 28 şubatı desteklediğini söylemedim. 28 şubatın yaşanmasına katkı sağladı açıklamalarıyla sadece ben değil konuştuklarımın hemen hemen hepsi bu düşüncede
Okullar yurtlar basılıyorduda neden erbakanın arkasında durmadı ? |
|
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#28 |
![]() Bu konuda size bir kitap onerebilirim. En uzun Şubat 28subat kimin ne sıkıntılar çektiğini belgeleriyle beraber okuyabilirsiniz
|
|
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
yada tartismalari iyi takip ette komik duruma düsme!.. bizim bahsini ettigimiz konu basörtüsünü cikaran dinden cikmaz sözüdür yoksa siz baska yerde misiniz! |
||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Sayın rizzeli Erbakana oy vermeyen İslam ümmetinden sayılmıyormu demişsiniz
28 şubatta İslam toplumunun %90 nı refah partisini destekliyordu . 2. olarak bu son gemi olayından sonra cemaate karşı somut bir tepki verilmiştir İslami kuruluşlardan 3. olarak başörtüsü mitingleri siyasi şova dönüşüyor demişsiniz başbakanımızın ispanyada dediği gibi velevki siyasi simge olsun bu haksızlığın hukuksuzluğun üstünü örtermi sizce ? Sizcede başörtüsü fürüatmı ? Son olarak cemaatte ihh ya karşı yardım götürmüyorlardı gibi söylemler arttı. En sonki kimse yokmu derneğinin mülakatında onların derdi yardım değildi gibi bir cümle kurulmuş yardım değilse dertleri neydi Bu nasıl bir yaklaşım ? Tek tek sorduğun sorulara kabaca bir cevap vermiştim bunlarda ayrıntılı bir biçimde oldu ![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|