![]() |
#111 |
![]() Milli Görüş cemaatine mensup herhangi bir insanın Hocaefendiye karşı kustuğu kinin öfkenin yüzde birini acaba hocaefendi içinde besliyormudur ?
|
|
![]() |
![]() |
#112 |
![]() Milligörüşçü arkadaşların BENHUR nickli kişiyi ciddiye alıp da ciddi ciddi yazı yazmamalarını talep ediyorum. Konuşsun dursun, o forumlarda provakatörlük yapmak için bulunan birisidir, ciddiye almayın.
|
|
![]() |
![]() |
#113 | |
![]() Alıntı:
Kim provakatör ortada.. Ak Gençliği Gülen hocaya karşı kışkırtmak sizin haddiniz değil Cevap ver bana.. Milli görüşçü bayan kardeşler üniversite okuyor mu okumuyor mu............. Yok okumuyorlar ise amenna Ama okuyorlar ise gülen'in başörtüsü konusunda söylediği sözleri tenkit etmek ancak ikiyüzlülüktür.. İkiyüzlülük de münafıklık alametidir.. VesseLam... Konu manifesto tarafından (06-15-2010 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#114 | |
![]() Alıntı:
![]() Sen hem provakatörsün hem körsün! O sorunun cevabını (başka bir arkadaşın yazısına binaer haaaa seni muhatap aldığımdan değil ![]() ![]() Bu kişinin nasıl birisi olduğu bu yazısından çok net görülüyor. Aklı sıra bir şey yakalamış, soruyor da soruyor ![]() Hadi sen devam et görevine ![]() |
||
![]() |
![]() |
#115 | |
![]() Alıntı:
Konunun kilitlenmesini istiyorum, ortak bir nokta bulamayacağımız ortadadır.. Bazılarıyla ortak nokta bulsam zaten kendi fikrimden şüpheye düşerim.. vesselâm. |
||
![]() |
![]() |
#116 | |
![]() Alıntı:
O bunu istiyor zaten. boşverin yazsın dursun ![]() Siz yazacaksanız edebiyle yazan, gayet seviyeli arkadaşlarımız var onları muhatap alın. |
||
![]() |
![]() |
#117 | |
![]() Alıntı:
Bakın "provakatör" ifadesi benim yazımdan öncedir.. Terbiye sınırları içinde kalacaksınız ki karşılığı da terbiye sınırları içinde olsun Kimsenin haddi değil Beni veya bir başka üyeyi "provakatörlükle" suçlamaya.. |
||
![]() |
![]() |
#118 |
![]() benhur kardeşim uslunuza dikkat ederseniz sevinirim.zira aynı uyarıları başka kardeşlerime yapmıştım..
|
|
![]() |
![]() |
#119 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#120 |
![]() görüşlerinizde haklı olduğunuzu biliryorsanız sinirlenmenize gerek yok..a
yrıca bu konunun kiltlenmesini istemiyorum..zamanı geldiğinde kimlerin neler yazdığını görmek için bir arşiv olacak diye düşünüyorum.. değerli abim redyellow sizde provokatörlükle itham etmeminizi istiyorum.zira herkes kendi yorumunu seviyeli bir şekilde anlatıyor.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir) | |
|
|