![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
konuya değil sana cevap vermem benhur... ne dediğini bilen bir adam değilsin... hadi oradan... |
||
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() terbiyesizlik yapmayın...
susuyoruz adabımızı bozmyın. zorla ağzımı açmayalım... |
|
![]() |
#25 |
![]() arkadaslar konunun gidisatini iyi görmüyorum
![]() lütfen birbirimize saygiyi eksik etmeyelim ne olursa olsun, kim olursa olsun körü körüne savunma durumuna gecmeyelim, ön yargilarimizla hareket etmeyelim, olayi kisisel boyuta cekmeyelim.. sahsim adina bu tür tartismalara girmeme karari almamakla beraber degerli dostlarimin birbirini kirmasina üzülürüm.. o yüzden daha fazla empati, daha fazla tölerans... |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
sen önce şu niyet okuyuculuğunu arkasında dursana duramıyorsan özür dilede cevap verecek yüzün olsun... Bana ne arçelikten ben arçelik kullanmıyorum ki... Ayrıca coca cola örneğine hiç benzemiyor... He microsoft gelirimden israil orduna bağışlıyorum dediyse anlat bilelim... benim facebookta neler yaptığımı bilen bilir...sen farklı bilsen olur fark etmez... |
||
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
ondandır... |
||
![]() |
#28 |
![]() Benhur gibileri mesela cevap vermeye değmez adamda dava bilinç islami hassasiyet denen bir şey yokki müslüman direnişçileri terörist olarak görüyor. Bunun gibilere sadece dua ediyoruz.
|
|
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Vakit gazetesi severek okuduğum bir gazete ve bahsi geçen yazarın yazılarını da çok kez okumuşumdur gene okurum beyenirsem ama filanlarla dostsun bizimle değilsin gibi ifadeler yanlış.Gülen 40 yıldır aynı çizgide kimsenin bu manada bir dostluğuna zarureti yok. |
||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|