|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
bugun konfeksiyonların turkiyede işçileri ne şartlarda çalıştırdıgını herkes biliyor. benim arkabalarımdan birisi konfeksiyonda çalışıyordu hemde buyuk bir konfeksiyon oyle merdiven altı falan degil. işçilerini hem uzun saatler çalıştırır hemde hafta için neredeyse çogu aksam mesaiye bırakıyorlar aksam 10 da eve geliyorlar. buna karşılık konfeksiyon sahipleri her ay bir luks otomobil jeep alıyor. (bak gordunmu patronlar için ekonomi iyiye gidiyor.) siz hala dini işçilere karşı kulallanın karl marx afyon derken. haklıymıs ama din için demiyorum dini afyon olarak kulalnana dinciler için diyorum yoksa din afyon degildir ama dini afyon olarak kulalnırlar. birde alın teriyle çalışyıormus orda çalışan işçilerin ......... bi taraflarından eter akıyor. 3 kurus için.
![]() Konu xfce tarafından (01-26-2011 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
tavuk ile ilgili dunya devi fastfood şirketinde çalıştım tabi asgari ucretle. mesela tavukların kızardıgı yağı haftada bir degiştiriyorduk o yuzden dışarda fastfood yemenizi hiç ama hiç tavsiye etmem. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
sendikaya uye olmasına izin vermiyorlar. bu ulkede. devlette istese butun işçileri sendikalı yapabilir. ama karl marxın dedigi gibi kapitalist devler işçilerin egemen oldugu degil. kapitalistlerin egemen oldugu devletlerdir. adam kendiside patron olup meclisten işçilerin yararına yasa çıkartırmı insan bindigi dalı kesmesi gibi bişey bu. Konu xfce tarafından (01-26-2011 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |