![]() |
#11 |
![]() havaçok güzel yavuzum..
gel hele sen gel... Ak Partili belediyelerin hepsine laf etmeyin... vatandaş bunun için ne yapmış? dilekçe vermişmi? daha sonra dilekçesini takip netmişmi? birşeyleri karalamak adına burda suçlayıcı ifadelerle konu açmakta ne oluyor? |
|
![]() |
#12 |
![]() Yahu millet çamur banyosu yapmak için dünya para harcıyor,sizin ayağınıza kadar beleşten gelmiş daha ne istiğsiniz
![]() Belediyeye gidin şikayeti bildirin.Biz ne yapalım hacı ![]() Bana caddelerin soakkların fotosunu da çekin. Kağıthane bal dök yala cinsinden ama pis yerlerini de ortaya dökmek mümkün. |
|
![]() |
#13 |
![]() Buraya bakınca bizim mahlle cennet gibi geldi bana
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Üf abla uğur dündar gibisin ya pat diye bitirdin adamları
![]() Arnavutköy nerde yav ![]() |
|
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() bu resimler yalan değil...yani suçlama değil gerçekler...karalama filan hiç tarzım değil ![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
merkeze yakın bi yerin bu halde olması utançtır... |
||
![]() |
![]() |
#17 |
![]() o zaman gidin ilçe başkanınla görüşün...
neden yapılmyor deyin... oda olmadı bbüyükşehire şikayet edin.. |
|
![]() |
#18 |
![]() Orası kozların alt tarafı belediye parkın hemen altı. Oradan altyapı geçicek o yüzden sadece mıcır serilmiş. Daha düne kadar hiç yolu olmayan, kaldırımları yapılmayan yollar için bu söylediklerine tamam derdim. Ancak şu an altyapı gibi biyük br çalışmanın Allah nasip ederse bitirilmesi hedefleniyor dolayısıyIa bu tip yollar artık mazide kalacak daha evvel arnavutköyün tümünü böyle resmederken şimdi cımbızla alır böyle afiş edebilirsin, desende haklısın ancak bu kadar görebilirsin onuda göstermek için elinden geleni yapıyosun.
Konu Neşe tarafından (03-13-2011 Saat 20:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
duyda inanma.. belediye başkanlarını her ay kontrol eden söylenen vaadler yerine geliyormu diye kontrol eden birileri var... her ay gelir toplantı yaparlar.... hiç olmadı git fen işlerine öğren... roje nedir diye bir sor... |
||
![]() |
#20 |
![]() Maksat kasıt olunca kadı kızındada kusur bulunurmuş:
ARNAVUTKÖY 1987 yılında belediye olmuş iki yıl anavatan partisi…1989 yılından 1999 yılınakdar 10 yıl refah partili belediye başkanı tarafından…. 1999-2004 yılları arası DSP li belediye başkanı tarafından. 2004 yılında bu güne kadar ve halende AKPARTİLİ belediye başkanı tarafından hizmet veriliyor.. 1989 yılında refah partili başkan kazandığında şahit olduğumuz olaylardan birtanesi: Habiplerden bu tarafa taksiciler gelmiyorlardı. Akşam 21-22 den sonra yollarda hareket halinde araç bulmanız mümkün değildi. Adeta dağ başı ve tarla olan bir yerdi ARNAVUTKÖY… Ve hala merkezin hemen yakınında tarlalar var ekilip biçiliyor. Köy ve mahallelerinin çoğu hala köy statüsünde olup tarla yolları kadostral yollar ve hatta patika yollar var ARNAVUTKÖY de…hayvancılık, tarım ve şehirleşme iç içe bir arada yaşanıyor. Coğrafya olarak istanbulun en büyük ilçesi tam tamına 506 km karedir. Bir ücundan bir ucu 50-60 km dir… dolaysıyla binlerce sokak hala stabilize ve binlercesi hiç açılmamış… çekilen ve buraya atılan resimler sadece yeri gösteren ve neresi olduğu belli olmayan bir kaçtanesini tanıdım etrafı hala tarım arazizi olan yerler. Bazılarının olduğu yerde hiç ev bile yok kaldıki şunu söyledim en merkezinden yürüyerek 10 dakika içinde boş arazilere çıkmanız mümkündür isterseniz arazi ve semt ismi vererek yazarım… Keşke buraya bu resimler atılırken daha bir iki yıl önce tarla ama bugün alt yapısı doğalgazı olan yerlerinde resmi atılsaydı daha adil olurdu diye düşünüyorum… İki üç yıl 4-5-6-7-8 yıl önceleri gazi osmanpaşaya giden vatandaşlarımızın ayakkabı ve pantolon bacaklarına bakarak arnavutköylü olduğunu biliyordu insanlar yani çamurundan… Peki bu gün öylemi? Hayır. Arnavutköyümüzün dününü ve bugününü araştırarak yorum yazarsanız kendinize de iyilik yapmış olacaksınız… Sırf bizim partimiz değil diye yapılanları görmezden gelirseniz bu haksızlık ve zalimce olur. Müslümana yakışanda ADİL olmaktır… Müslümanlar birbirini zora sokmak için soru sormazlar, ancak öğrenmek için sorarlar…LAFIN TAMAMI DELİYE SÖYLENİRMİŞ anlaşılacağına inanıyorum. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|