Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Kürdistan Kelimesinden Rahatsız Oluyormusunuz ? | |||
Rahatsız oluyorum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43.48% |
Rahatsız olmuyorum |
13 | 28.26% |
Kürt denildiğinde bile tüylerim diken diken oluyor |
2 | 4.35% |
Her biji kürdistan |
4 | 8.70% |
Türkiyenin daha önemli sorunları var |
2 | 4.35% |
Ora nere la |
5 | 10.87% |
Katılımcı sayısı: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Kürdistan diye çırpınıp ülkeyi bölmeye çalışan kanatlı fosillerden rahatsız oluyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
tabiki yanlış bir taraf yok... zaten varda demedim... sen rahatsızlık olur dedin ben cumhuriyetin kuruluşundan sonra 7 yıl süreyle dahi bu isim kaldı dedim... demekki rahatsız olunmuyor... böyle birsürü örnek verebilirim... kürtçe bir ilçe adı köy adı insanı rahatsız ederken florya diye bi semt var istanbulda üstelik kemalist güruhun en başta tercih ettiği semtlerden biri... soru kürdistan kelimesinden rahatsız oluyormusunuz diye sorulmuş bende rahatsız olmadığımı dile getiriyorum... onlar diye tabir ettiğiniz kişiler umrumda değil asırlardır adı kürdistan olan bir coğrafyanın adı beni neden rahatsız etsin... iddia edildiği gibi bu sadece pkklıların jargonuna ait bir kelimede değil... onlar istismar ediyor olabilir bu onların ayıbı... |
||
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Şu kürt denildiğin de tüyleri diken diken olan arkadaş.... Dünya ya gelirken ırkını kendin mi belirledin?
Çok şükür Müslümanım... Ve Kürdüm, umarım tüylerin hep diken diken gezersin...! ALLAH bizi bu ırka layık görmüş elhamdülillah... Ayrıca ankete böyle bir şık eklediği için Furkan kardeşime teessüflerimi bildirmek isterim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
eğer bugün bu sorun olarak konuşuyorsak bu tüyleri diken diken olanların sayesindedir. ve bu olayı pkkya bağlamak akıl kıtlığıdır. pkk geçmişi ne kürdistan geçmişi ne ve yasaklama geçmişi nedir.. pkk yı doğuran da bu zihniyettir. bu yasaklar ve yasakçılardır. istediğiniz kadar rahatsız olun rahatsız olmanız gerçeği değiştirmez. varlığın inkarı varlığı yok etmez. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Kürt denildiğinde bile tüylerim diken diken oluyor..!
Bu şık baya hoşuma gitti. Tıkladık hadi hayırlı olsun furkanım.. |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#58 |
![]() gavsın şekeri sofinin yüzü kardeşlik...
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
![]() Şurda bal gibi konu var kardeşlik çağırmıyorsun alacağın olsun..
|
|
![]() |
![]() |
#60 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|