![]() |
#1 |
![]() Evet, Forumumuzda sorun yok.
Sorun nerede ? Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumunda bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında
![]() Konu SSS tarafından (03-26-2010 Saat 21:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzenleme |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sorun, Kürt Açılımı ve Çingene Açılımı gibi büyük ve ileri hamleler yapan bir partinin forumun bazı üyelerinin kafalarının karşı fikirlere ve bilgilere açılım yapamamasında
dur bakalım efendi. o kadar peşin hükümlü olma. bu söylediğin şeyler kabul edilir şeyler değil. üstü kapalı mesaj mı vermek istiyorsun ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mesajım net ve açık ! Burası forum. Karşıt fikirler de olacak. Herkes eteğindeki bilgi ve görüşleri dökecek. Okuyanlar izleyenler değerlendirecek. Eğer burası forumsa '' Körler sağılar, birbirini ağırlar '' ortamı demek değildir. Konu SSS tarafından (03-26-2010 Saat 09:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Düzenleme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() burası forumsa birilerinin değerlerini sevdiği şeyleri hedef tahtasına otutturur gibi konuşmak da ne kadar doğru olur sizin takdirinize bırakıyorum sayın SSS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() senin gibileri lgilendiren bir mesele değil aslanım
Konu siyah gül 07 tarafından (03-26-2010 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Biz buna psikolojide yansitma (projeksiyon) diyoruz; kendinizde olanlari aslinda disaridan geliyormus gibi algilama olarak tanimlanan bir savunma mekanizmasi
![]() Konu siyah gül 07 tarafından (03-26-2010 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bana bak terbiyesiz adam. önce saygılı olmasını öğren. o dem vurduğun atatürkün bugün hayatta olsa seni bi temiz döverdi terbiyesiz. git o küçük beyninle seviyesiz forumlarında ahkam kes burası kin ve öfke yeri değil
Konu siyah gül 07 tarafından (03-26-2010 Saat 10:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
(: beşinci hafta daha derse gitmedim (: nottan değil devamsızlıktan kalırım diye gidiyorum.. göze batmamak şartı ile devam zorunlulugu yok . (: arada gidip hocanın yüzümü anımsamasında fayda saglıyayım (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|