![]() |
#31 |
![]() Tek Söz Tek Cevap
"Siyasetin tek limanı ahlaktır" Ahlaksızlar halkın tokadını yemiştir. YİYECEKLERDİR |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() bunların yaptıkları sehit cenazeleri uzerinden prim yapmaktan baska bir sey değil vatan millet sakarya sloganlarıyla milleti kandırabileceklerini zannediyorlar ama Başbakanımızın bir sozu var
"dun bitti geçti gitti bugun yeni bir gun" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Yorumlara katılmakla beraber ülkücülerin yanlış yollarda dolaştıklarını iyi bilmemiz lazım arkadaşlar.
Belki de AKP'ye en yakın parti olabilecek MHP ve onun tabanı ne yazık ki fanatikliğin kurbanı olmuştur. Biliyorsunuz yoğun bir soğuk savaş var. Bunun içinde fanatiklik kullanılıyorlar. DTP nasıl kullanılıyorsa MHP de aynı şekilde kullanılıyor. Vatanını, milletini seven zaten Kürt Türk ayırmaz, ancak ne yazık ki MHP faşistliğe kaymıştır. Alparslan TÜRKEŞ'in kemikleri mi sızlar elini dizlerine mi vurur durur bilem. :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() alpaslan turkesmi baş faşist o değil mi zaten...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
ben herseye ragmen türkesi su andaki mhp nin baskani olan bahceliye degismem.. ben acik konusayim mhp kökenli bir aileden geliyorum ve ailemde bir cok kisi 80 olaylarinda sorun yasadi ama onlarin politikasini hic bir zaman tasvip etmemekle beraber, izledikleri politikayi cok ama cok zararli görüyorum.. bir nevi bölücülük yapiyorlar, kardesi kardese kirdiriyorlar, pkk nin ekmegine yag sürüyorlar.. |
||
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() bence faşistin onde gideni ....kimse bana anlatmasın soyle iyi boyle iyi acın biraz yakın tarihimizi okuyun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() türkeşe ,bir gün güneydoğu anadolu bölgesinde yaşayan kürtler için ne düşünüyorsunuz diye sorulunca "türklerin güney de yaşıyan koluna verilen isimdir" demiştir....her halde bu cevaptan sonra türkeş faşist değildi diyemeyiz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |