AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 11-28-2007, 17:10   #51
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
anatolia Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bu sizi mutlu ediyorsa bişey diyemem ama ben kendi yoluma bakarım
ülkücüler yanlış poltika izliyor bu bi gerçek tribüne oynuyorlar ama bütün bi ülkücü kitlesini bunun içine almakta anlamsızıdr diye düşünüyorum
bizler mutlu olmak icin mi elestiri yapiyoruz yoksa daha güzeli bulmak icin mi?..ben siyasetciyim ve siyaset bilimciyim mhp de siyasi bir parti olduguna göre benim alanima giriyor..
burasida siyasi bir forum burada bu konulara deginmeyecegizde nerede deginecegiz? hemde onlar bizi hergün haksiz yere elestiriyor, karalama yapiyor biz yapinca cok mu oluyor acaba!..
bütünümü icine aliyoruz yoksa genelinimi orasi belli..onlarda bizi sasirtacak bir hareket yapsalarda bizde vaybe yanlis elestirmisiz gercekten ülke sevdalisiymilar desek nasil olur ;)
tabiki mutlu olmak için yapmıyorsunuz ama yaptığınız eleştiriler sizi mutlu edicek bi sonuca ulaşıyorsa anlamında söyledim
hakzılığa pek tahammülüm yokta o yüzden böyle bi tavır içine girdim tabiki elştircez ama +bende şu anda yanlış poltika izlediklerini söylerkende eleştirmiş oluyorum ama türkeş şuydu buydu demekte hoş değil
ben gecmise takilmam..sayin türkes iyisiyle, kötüsüyle bir siyasi liderdi..benim elestirilerim daha cok simdiyle ve simdiki ülkücülerle alakali..
önemli olan gecmise takilmak degil..gecmisten ders cikarmak, gecmisten daha ileriye gitmek...ama görüyoruz ki ülkücü kesim dahada katilasiyor, dahada ayrimci oluyor, dahada dislayici oluyor..
insallah biz haksiz elestiryoruzdur, insallah biz haksizizdir kardes..
Alt 11-28-2007, 17:11   #52
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bu sizi mutlu ediyorsa bişey diyemem ama ben kendi yoluma bakarım
ülkücüler yanlış poltika izliyor bu bi gerçek tribüne oynuyorlar ama bütün bi ülkücü kitlesini bunun içine almakta anlamsızıdr diye düşünüyorum
bizler mutlu olmak icin mi elestiri yapiyoruz yoksa daha güzeli bulmak icin mi?..ben siyasetciyim ve siyaset bilimciyim mhp de siyasi bir parti olduguna göre benim alanima giriyor..
burasida siyasi bir forum burada bu konulara deginmeyecegizde nerede deginecegiz? hemde onlar bizi hergün haksiz yere elestiriyor, karalama yapiyor biz yapinca cok mu oluyor acaba!..
bütünümü icine aliyoruz yoksa genelinimi orasi belli..onlarda bizi sasirtacak bir hareket yapsalarda bizde vaybe yanlis elestirmisiz gercekten ülke sevdalisiymilar desek nasil olur ;)
tabiki mutlu olmak için yapmıyorsunuz ama yaptığınız eleştiriler sizi mutlu edicek bi sonuca ulaşıyorsa anlamında söyledim
hakzılığa pek tahammülüm yokta o yüzden böyle bi tavır içine girdim tabiki elştircez ama +bende şu anda yanlış poltika izlediklerini söylerkende eleştirmiş oluyorum ama türkeş şuydu buydu demekte hoş değil
16 mart katliamını yapanlar kimlerdi
ankara bahçelievlerde 7 öğrencinin telle boğulup kafalarına kurşun sıkılarak katl edilmesini yapan kimlerdi
1 mayıs 1977 de taksim meydanını tarıyanlar kimlerdi
maraşta çorumda alevi kıyamı yapanlar kimlerdi
mhp nin bizzat itiraf ettiği komando kamplarını kuranlar kimlerdi

ve bunlara emir veren kimdi? bu soru sorulunca verilen cevap daha da komik bu olaylar mhp nin kontrolu dışında gelişti bu cevabı verenler bizi çocukmu sanıyor

o yüzden burada birilerini faşistlikle suçluyorsak keyfimizden değil

erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2007, 17:16   #53
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart ÜLKÜCÜLER!
bundan bir kaç yıl once tugrul turkesi bakude gormusler otelin birinde bana bi arkadasım anlatmıstı tugrul turkese sormuslar hani islam davanız vardı hani milliyetcilik kavramınız vardı die
cevabı cok dusundurucu olmus "simdiki ulkuculer alemci olmus nizamcılarda yazıcıyla beraber demiş bosver ulkuyu nizamı " işte bu soz simdiki ulkuculuk ve nizamcılıgı anlatıyor bunu soyleyende alpaslan turkesin oglu ...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-28-2007, 17:19   #54
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
ehu ehu ehu ehu

öyle öyle nerede bar -pavyon kumar hane işleten var ülkücü çıkıyor
Alt 11-28-2007, 17:21   #55
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart ÜLKÜCÜLER!
17 agustos da ulkucu mutehitler ceplerine milyonlarca dolar koydular...
Alt 11-28-2007, 17:27   #56
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
tamam arakdaslar bizde abartmayalim..herseyi ülkücülerden biliyoruz ha ..
eronon bir elestiride bulunmak istiyorum..80 olaylarina deginmissin ama orada karsilikli bir catisma vardi ve tek tarafi suclu görmek ne kadar dogru ;)..
evet sol kesim, ülkücü kesim kadar siddete basvurmadi ama onlarinda yapmis oldugu eylemler mevcut..
Alt 11-28-2007, 17:34   #57
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart ÜLKÜCÜLER!
mavera gorunen koy pek klavuz istemez .. arkadaşlarımızdan bazıları burda mhplileri veya ulkuculeri ovmeye kalkışırsa bende itiraz ederim kusura bakmayın...
Alt 11-28-2007, 17:37   #58
Kullanıcı Adı
erenon
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
eronon bir elestiride bulunmak istiyorum..80 olaylarina deginmissin ama orada karsilikli bir catisma vardi ve tek tarafi suclu görmek ne kadar dogru ;)..
evet sol kesim, ülkücü kesim kadar siddete basvurmadi ama onlarinda yapmis oldugu eylemler mevcut..
yok ben aynı şeyi sol kesim içinde söylerim,öğrencinin karnına pompa ile hava basarak fakülte binasının çatısından aşağı atan solcularda oldu burada ülkücü konusu olduğu için bu örneği verdim
sonuçta ikisininde birbirinden farkı yok .

ülkücüler ramazanda oruç tutmayanlara saldırırken,körfez savaşında da hacettepe ünv desinin yıldız anfi kafesinde cola içtiği için dışarı çıkarılan öğrenciler biliyorum iki tarafta tek tip insan yaratma peşinde ;)

o yüzden dolayı en güzel yol liberalizim derim benşiddete bulaşmayan herşey de özgürlük çok mu şey istedik yine yahu
Alt 11-28-2007, 17:40   #59
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
mavera gorunen koy pek klavuz istemez .. arkadaşlarımızdan bazıları burda mhplileri veya ulkuculeri ovmeye kalkışırsa bende itiraz ederim kusura bakmayın...
vur dediysek, öldür demedik ya ..
bende ülkücüyüm diye gecinenlerden hic hazzetmem ama en azindan saygi hakedenlerine saygimizi gösteririz..;)
Alt 11-28-2007, 17:41   #60
Kullanıcı Adı
mavera
Standart ÜLKÜCÜLER!
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yok ben aynı şeyi sol kesim içinde söylerim,öğrencinin karnına pompa ile hava basarak fakülte binasının çatısından aşağı atan solcularda oldu burada ülkücü konusu olduğu için bu örneği verdim
sonuçta ikisininde birbirinden farkı yok .

ülkücüler ramazanda oruç tutmayanlara saldırırken,körfez savaşında da hacettepe ünv desinin yıldız anfi kafesinde cola içtiği için dışarı çıkarılan öğrenciler biliyorum iki tarafta tek tip insan yaratma peşinde ;)

o yüzden dolayı en güzel yol liberalizim derim benşiddete bulaşmayan herşey de özgürlük çok mu şey istedik yine yahu
sende benim gibi ak partinin liberal kanadindasin herhalde..bende senle ayni kafadayim ama dikkat etmek gerekir liberalizm derken, toplumun gerceklerine bihaber libos! olmayalim ;)

Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir)