![]() |
#51 | |||
![]() Alıntı:
önemli olan gecmise takilmak degil..gecmisten ders cikarmak, gecmisten daha ileriye gitmek...ama görüyoruz ki ülkücü kesim dahada katilasiyor, dahada ayrimci oluyor, dahada dislayici oluyor.. insallah biz haksiz elestiryoruzdur, insallah biz haksizizdir kardes.. |
||||
![]() |
![]() |
#52 | |||
![]() Alıntı:
ankara bahçelievlerde 7 öğrencinin telle boğulup kafalarına kurşun sıkılarak katl edilmesini yapan kimlerdi 1 mayıs 1977 de taksim meydanını tarıyanlar kimlerdi maraşta çorumda alevi kıyamı yapanlar kimlerdi mhp nin bizzat itiraf ettiği komando kamplarını kuranlar kimlerdi ve bunlara emir veren kimdi? bu soru sorulunca verilen cevap daha da komik bu olaylar mhp nin kontrolu dışında gelişti ![]() o yüzden burada birilerini faşistlikle suçluyorsak keyfimizden değil |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
![]() bundan bir kaç yıl once tugrul turkesi bakude gormusler otelin birinde bana bi arkadasım anlatmıstı tugrul turkese sormuslar hani islam davanız vardı hani milliyetcilik kavramınız vardı die
cevabı cok dusundurucu olmus "simdiki ulkuculer alemci olmus nizamcılarda yazıcıyla beraber demiş bosver ulkuyu nizamı " işte bu soz simdiki ulkuculuk ve nizamcılıgı anlatıyor bunu soyleyende alpaslan turkesin oglu ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() ehu ehu ehu ehu
![]() öyle öyle nerede bar -pavyon kumar hane işleten var ülkücü çıkıyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() 17 agustos da ulkucu mutehitler ceplerine milyonlarca dolar koydular...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() tamam arakdaslar bizde abartmayalim..herseyi ülkücülerden biliyoruz ha
![]() eronon bir elestiride bulunmak istiyorum..80 olaylarina deginmissin ama orada karsilikli bir catisma vardi ve tek tarafi suclu görmek ne kadar dogru ;).. evet sol kesim, ülkücü kesim kadar siddete basvurmadi ama onlarinda yapmis oldugu eylemler mevcut.. |
|
![]() |
![]() |
#57 |
![]() mavera gorunen koy pek klavuz istemez .. arkadaşlarımızdan bazıları burda mhplileri veya ulkuculeri ovmeye kalkışırsa bende itiraz ederim kusura bakmayın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
sonuçta ikisininde birbirinden farkı yok . ülkücüler ramazanda oruç tutmayanlara saldırırken,körfez savaşında da hacettepe ünv desinin yıldız anfi kafesinde cola içtiği için dışarı çıkarılan öğrenciler biliyorum iki tarafta tek tip insan yaratma peşinde ;) o yüzden dolayı en güzel yol liberalizim derim ben ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
![]() bende ülkücüyüm diye gecinenlerden hic hazzetmem ama en azindan saygi hakedenlerine saygimizi gösteririz..;) |
||
![]() |
![]() |
#60 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|
|