![]() |
#101 |
![]() bizde aynı şekilde konunun dışına çıkmadan cevap vermeye çalıştık..
ama konu ile ne alakası var şimdi o meselenin söyleyin.. önce iyi niyet gerekli.. hasımca yazılar döktürmek le olmaz.. isbatlayamayacağı bir mesele olduğunu sizde bal gibi biliyorsunuz.. yok eğer o konuda farklı düşünmüyorsanız o zaman bilemem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
![]() Alıntı:
yoksa burada hangimiz daha cok seviyoruz onumu göstermeye calisiyoruz..arkadas fikirlerini söylemis ispatlayamazsa müfteri olur ama birakinda arkadas meramini anlatsin.. hocaefendinin dokunulmazligi yok elestirilmeyecek diye bir kaide yok..arkadas kendince elestirisini yapar bizde ona bilgilerimiz dogrultusunda cevap veririz.. elimizde niyet ölcücü bir alet yok o yüzden niyetinin halis olup, olmadigini bilemeyiz ama böyle konusmasina izin vermemek, yazdiklarina cevap vermeden direkt kisiligine yorum yapmak bence cok ama cok yanlis.. burada yanlis yerlere kayacak diye hic birsey tartismayalim o zaman..;) |
||
![]() |
![]() |
#103 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
iddialarını isbatlaması gerekirmi değilmi soruyorum ? biz birini seviyorsak onun kölesimi oluyoruz yani.veya onu masum günahsız hatasız peygamber üstümü görüyoruz. ? ak partiyi erdoğanı sevenler in gözleri körmü.. eleştirme özürlüsümü onlar. sevenler yalan söyl,yor iftira atanlar doğrumu söylüyor yani.? 9.dereceden sahabe ne demek şimdi . burda ne kastediliyor ve bu nu ortaya atan zihniyeti iyi niyetli olarak alıgılayabilirmiyiz..? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
![]() Alıntı:
ama kendimi anlatamamışım heralde. veya iyi tanınamamışım.. kendimi övdürecek uzuun tartışma deneyimim yok akparti forumda. o yüzden öncelikle hemfikir olduğum kardeşlerden özür dilerim.. konuya gelirsek.. yukarda sorduğum sorular hala geçerli.. vereceğiniz cevaplara çok önem veriyorum.. istişari bir konu.. ortak düşübceye saygılı olurum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() ELEŞTİRİNİN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ BIRAKIN KİŞİSEL GÖRÜŞÜ NEYSE AÇIKLASIN BİZ KENDİSİNE İSPATSIZ SÖYLEMLERİ YAKIŞTIRIYORSA YORUMLARINI BU DOĞRULTUDA YAPSIN SÖYLEDİKLERİNİ KANITLAMAMASI ONUN İÇİN EKSİ BİR PUAN ;) AMA NE OLURSA OLSUN BİZ SAYGI ÇERÇEVEMİZİ ELDEN BIRAKMAYALIM ;) KAZANAN EMİN OLUN BİZ OLURUZ BEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN BU AÇIKLAMALARI SAVUNMUYORUM BENCEDE YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR AMA HERKES SENİN BENİM GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİL ;) O YÜZDEN ÇABUK PARLAMAYALIM LÜTFEN :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||||
![]() Alıntı:
onun icin yorumlari sükunetle karsilayalim..hocaefendiye yapilan ifttiranin yaninda arkadasin yazdiklari devede kulak kalir kardes ;).. burada bir cok sey elestiriliyor, partimiz ve basbakanimizda bizlerde elimizden geldigi kadar, bilgimiz yettigi kadar cevap veriyoruz ama onlara direkt suclama olayina girersek hakliyken, haksiz cikariz.. |
|||||
![]() |
![]() |
#108 |
![]() evet.tamam..doğru..dost dostca konuşur..kırılmayız. ama hakkımda yanlış bir düşünce oluşmuş.
veya konu beni biraz çizgi dışına çıkartmış. eyvallah. konumuzu tekrardan ele almak gerekirse.. osmanlı şeyhülislamları konusu tamamen safsata ve dahi son dönemlerde olmuş bir konu.. bunun hakkında bi cevap alamadım. ve dahi konuyu ortaya atan kişi cevap verme yerine konunun dışına çıkarak bu günlere getirdi meseleyi. olabilir muhakeme ve dahi muvazene her şahısta aynı olmayabilir.. bütün bu meselelerde tepki bombardumanına uğrayan malesef biz oluyoruz. karşıya bi tepki gösterilmiyor.. biz tepkiyi aldık ve tedbir lere başladık.. sadece bizmi hakettik bunca uyarıyı..? başka bir başlık altında,ak parti konusunda, birisi laf attı diye hepimiz bir olup şahsa yüklenmedikmi.. o zaman tepkimizde , heyecanımızda veya yapıcı-yıkıcı tutumumzda bi yanlışlık görülmedi de şimdi bu konudamı çooook ehli kamil olduk, yapıcı ve olumluk olduk. konuya göremi belirleniyor veya ölçülüyor tepki derecemiz.. bende bunu derim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() kardes konu hakkinda yorum yapilacak demissin ama yine konuyu baska yerlere cekmissin..bakiniz bizler baskanimizi ve partimizi elestiren birini dislamiyoruz ki onlarin elestirilerine cevap veriyoruz..
ama onlar bizim elestirilerimizi görmezden gelip propaganda yapiyor ve tepkimizi bu yönde gösteriyoruz yoksa elestiri yapanlara kapimiz acik ama provoke edenlere acik degil..a arakdaisn amaci provoke degil bu acik belli..o sadece kendi görüsünü yazmis, oda öyle biliyor ama direkt onun söyledigine afaki sekilde cevap verirsek hakliyken, haksiz cikariz.. ben bu arkadasla defalarca tartistik ve tartistigimiz konularda bazen tam anlamiyla zittik ama bir kere olsun tartismanin tadi kacmadi.. acikcasi arkadasin bilgi ve birikimi oldugu kanaatindeyim onun icin ben arkadasla fikir yarisina girerim, üstünlük ve söz yarisina degil ;).. ama bilgi, birikimden mahrum sadece kiskirtma amacli yazilan mesajlarda son defa yaptigimiz gibi haddini bildiririz..;) |
|
![]() |
![]() |
#110 |
![]() AHMET ABİİ MSNDE YOKSUN
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|