![]() |
#71 |
![]() Benim fikrim, El Kaide (en azından Ladin) o saldırıdan itibar elde etmeye çalışacak kadar saf olamaz..
|
|
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
Savunma Alanı Yeni Dünya Düzeni ! Saldırı Alanı İslam bizde bunun içindeyiz !!! Böl Parçala Yönet ! Müslümanlar Yeni Dünya Düzeni Sistemini mi eleştiriyorlar ! Hayır ''El Kaide''nin öldürme metodunu !!! Strateji aynı Şeriat'a düşman olanların yaptığı gibi Adaletten yahutta Hırsızlığın ne kadar kötü olduğundan değil ! Elin kesilmesinden bahsediyorlar !!! Mantık Aynı ! Somalide saldırdım El Kaide var ! Masumlar öldü ! El Kaide öldü ! Yok Yok daha yaşıyormuş şuralarada girelim ! Irak'ta Kimyasal silah bulamayanlar ! İran Teröre destek veriyor diyor ! Tabi o Terörse ! Algıları yönetenler oyunu kuruyor ! Lakin Oyunun sonunu birlikte göreceğiz !!! |
||
![]() |
![]() |
#73 |
![]() -Telafer'de teröristler var.
- Direnişçi mi, terörist mi? - Aynı şey. - Değil. - Biz öyle görüyoruz. - Ee? - Teröristleri etkisiz hale getirmemiz lazım. - Ee? - Bunun için Telafer’i bombalıyoruz. Taş üstünde taş bırakmıyoruz. - Ve herkesi öldürüyorsunuz. - Evet. - Terörist dediğiniz insanlarla sıradan insanları ayırmadan. - Nasıl ayırabiliriz ki? Tankın, topun ağzına mermiyi sürüyoruz, uçaklardan ve helikopterlerden roketi fırlatıyoruz, ölen ölüyor, kalan kalıyor. - Kimyasal silahları unutmayalım. - Evet. Onları da kullanıyoruz ve onlar da teröristlerle diğer insanları ayıramıyor. - Peki bu yaptığınız doğru mu? - Gerekli. - Ama, masum olduğunu sizin de kabul ettiğiniz insanlar ölüyor. - Ne yapabiliriz ki? Teröristleri imha etmek için başka çaremiz yok. - Nasıl yok? Hani uydularınız aracılığıyla herkesi izleyebiliyordunuz, sineklerin kalp atışlarını bile duyabiliyordunuz; terörist dediğiniz adamların yerlerini tespit edemediniz mi? - Ettik. - E, gidip tutuklasaydınız. - Çatışma çıkardı, adamlarımız ölürdü. - Ee? - Yakın teması göze alamadık. - Sizin birkaç askeriniz ölmesin diye yüzlerce, binlerce Telafer’linin ölmesini göze aldınız ama. - Biraz öyle oldu. - Bu ahlâki midir? - Gereklidir. - Irak halkını özgürlüğe kavuşturacağız demiştiniz; demek onları öldürerek Amerikan emperyalizminin hüküm sürdüğü bu vahşi dünyadan kurtarmayı kast ediyordunuz! - Bak, Telafer ahalisi teröristlere yataklık etti ve bunun bedelini ödüyor. Tıpkı Felluce ahalisi gibi. - Öyleyse Üsame bin Ladin’i anlayışla karşılıyorsunuz.. - Efendim? Ne münasebet! - O da, İkiz Kuleler’e saldırıyla ilgili olarak, ‘masum siviller diye anılan Amerikalılar, İslâm dünyasına kan kusturan ABD hükümetini desteklemenin bedelini ödüyorlar’ gibi bir laf etmişti yanlış hatırlamıyorsam. - Sen ne demek istiyorsun? - Demek istiyorum ki… - Bana bak! Ne demek istediğin hiç umurumda değil! Ben Amerika’yım, istediğimi yaparım, hiçbir prensibe uymak zorunda değilim, ama herkes benim vazettiğim prensiplere uymak zorunda. Çünkü ben herkesten güçlüyüm ve herkesi mahvedebilirim. - Madem o kadar güçlüsün, Telafer’e giderken niye yanına Bedir Tugayları’nı ve Peşmergeler’i alıyorsun? - Niye olacak? Geri zekalı Müslümanları fitne-fesada sürükleyip mezhep ve soy-sop savaşlarında telef etmek için! - Konjonktür değiştiğinde Sünni milislere Şiileri de vurdurtursun, değil mi? - Ne milisi? Koca Irak ordusuna vurdurttum ben Şiileri. - A, evet, 1991’de. Önce umut verdin, “Arkanızdayım” dedin, ayaklandırdın, sonra da Irak ordusuna ezdirdin. Kürtlere de yaptın aynı şeyi. - Yaptım. Gerekirse gene yaparım. Bugün birinizi yarın öbürünüzü tutarım, sizi mütemadiyen birbirinize kırdırırım. İyi uykular! |
|
![]() |
![]() |
#74 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 |
![]() üstad tek bir cevap istiyorum...
el kaide 11 eylül saldırılarını üstleniyormu,üstlenmiyormu ? |
|
![]() |
#76 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Üstlenmiyor biz yapmadık dedi Usame dediğini anlatamadı ! Bu yüzden oda biz yaptık dedi Mücahidleri toplamak için stratei üretti ! Bu işleri karmakarışık hale getirdi ! Hakikkatte onlar yapmadı ! Lakin İslam Ümmeti nefes aldı ve Amerika'da vurulabilire inandı ve Mücahidler büyüdü !!!
|
|
![]() |
![]() |
#78 |
![]() el kaide biz vurduk dediği sürece ben el kaideye 'bizim' diyemem...
müslümanların amerika vurulabilire inanmaları,gayrimüslimlerin müslümanlar masum insanları vurabilire inanmalarını affettirmez... |
|
![]() |
#79 | |
![]() Alıntı:
Evet, Amerika'nın da vurulabileceğine binaen mücahitler büyümüş olabilir.. Lâkin, Usame bin Ladin saldırıyı 'sonradan' üstlenmesinin, müslümanların El Kaide'ye terör örgütü gözüyle bakabileceklerini hesap edemedi mi?.. Cevabını ben vereyim.. Dediğin gibi saldırıyla alakasız olduklarını anlatamadı, son çare olarak bu yolu seçti.. Doğru muyum?.. |
||
![]() |
![]() |
#80 | |||
![]() Alıntı:
Abd için El Kaide ufak bir örgüttü ! Kendince istediği zaman bitirilebilirdi ! İşgal için zemin hazırlanır gireriz işimiz bitince hepsini yok ederiz dendi ! Ama bu strateji işlerini bozdu ! Müslüman halkların Amerika'yı Dağ görüntüsü bir anda yerle bir oldu ! El Kaide değil Müslüman Mücahidler büyüdü ! Buda Amerika'nın Afganistan'da, Irak'ta yenilmesine sebebdir ! Alıntı:
Dikkatli incelerseniz 11 Eylül Olayını Biz yaptık demedi ! 11 Eylül bir tepkidir ! Amerika çeşitli isimleri Suud halkından yayınlayınca ! Halkın bu Arkada dönen olaylardan haberi olmadığı için aynı mantıkla hareket etti ! Madem bunlar yaptı ! İyi yapmışlar lakin biz yapmadık dedi !!! Alıntı:
Süreçle bilmek lazım gelir ! 11 Eylül 2001 akabininde Usame ben yapmadım isterseniz yargılayın dedi ! O dönem İstihbaratlar İşgal için Öcü arıyorlardı ! Oda Amerikanın çökmesi için Öcü olurum dedi ! Mesele bu ! Ama Hakiki Müslümanlar buna inanmaz dedi ! |
||||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|