08-19-2010, 13:16 | #111 |
HPG de meydanlarda: 'HAYIR' deyin yoksa...
HPG de meydanlarda: 'HAYIR' deyin yoksa... CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de “hayır” oylarını terör örgütünün tehditleri artıracak! Terör örgütü, referandumun yaklaşmasıyla muhalefet partilerine yarayacak olan “hayır” propagandasına hız verdi. Tunceli'de yol kesip halkı “referandumu ya boykot edeceksiniz ya da hayır oyu kullanacaksınız” diye tehdit eden terör örgütü bu kez de Dersim'de benzer içerikli bir bildiri dağıttı. Terör örgütünün bir kolu olan HPG'nin dağıttığı bildiri “Yurtsever Dersim Halkına” ifadesiyle başlıyor. Bildiride “Yurtsever Dersim halkını özgür anayasa yalanlarına karşı uyanık olmaya, BDP'nin boykot tavrına destek vermeye veya HAYIR oyu kullanarak hükümetin oyununu bozmaya çağırıyoruz. Bunu yapmayan parti yada değişik kesimler hedeflerimizin başında yer alacaklarını bilmelidirler” tehdidinde bulunuldu. AKP'NİN OYUNUNU BOZALIM HPG bildirisinde, ayrıca şu ifadeler yer alıyor: “Bu temelde halkımızın sokaklara dökülmesini, onursuzluğa, kimliksizliğe, asimilasyona, imha ve inkar politikalarına karşı AKP'nin oyununu bozmasını istiyoruz. Bildiride “Gün onur günüdür”, “Yaşasın başkan apo”, “Yaşasın kürt halkının direnişi”, “Kahrolsun faşist işbirlikçi TC Devleti” gibi sloganlara da yer verildi. VAKİT |
|
07-30-2011, 12:49 | #112 |
Bu da torpilin belgesi
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in oğlu Kerem Mustafa Koşaner'in ASELSAN, gelini Berrin Koşaner'in ise HAVELSAN'da çalıştığını dünkü haberimizde aktarmıştık.
Dünkü “Çocukları da PAŞA gibi” haberimiz gündeme bomba gibi düştü. Dün sayısız internet haber sitesinin “Akit bombayı patlattı” yorumuyla alıntıladığı haberimiz, milletin çocukları memleketin dört bir yanında ve özellikle Güneydoğu'da askerlik yaparken birçok paşanın ve emekli askerin çocuğunun savunma sanayinde köşeleri kaptığını ortaya koyuyordu. Haberimizle, ballı paşa çocuklarını isim isim deşifre etmiştik. Bugün de bu paşa çocuklarının ASELSAN, HAVELSAN, TAI TUSAŞ gibi savunma sanayi şirketlerine torpille yerleştirildiklerini ortaya koyan örnek bir belge yayınlıyoruz. Bu belge hem de TSK'nın en tepesindeki isimle yani Genelkurmay Başkanı Org. Koşaner'le ilgili... BU DA TORPİL BELGESİ Koşaner'in gelini Berrin Koşaner'in HAVELSAN'da nasıl işe başlatıldığının belgesine ulaştık. Ulaştığımız belgeye göre, Berrin Koşaner HAVELSAN'a geçerlilik süresini yitirmiş bir KPSS notu ile girmiş ve işe girmesini bizzat HAVELSAN Genel Müdürü takip etmiş. YAPTIĞI İŞLEMİN USULSÜZ OLDUĞUNU DA İTİRAF EDİYOR 2010 tarihli belgede HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Faruk A. Yarman, Berrin Koşaner'in kurumda işe başlatılması için şöyle talimat veriyor: “Şirketimize iş başvurusunda bulunan Sn. Berin KOŞANER Personel Seçme Esasları Prosedürü kapsamında önkoşul olarak KPDS sınavına 2005 yılında girmiş ve yeterli puanı almıştır. (KPDS 80) Her ne kadar bu sınavların 3 yıl geçerliliği bulunsa da, ilgili adayın işe yerleştirilebilmesi için işe alım prosedürünün devam etmesi ve Personel Değerlendirme Kurulu'ndan da geçer not alması durumunda istihdam edilmesi hususunda gereğini rica ederim...” YENER DÖNMEZ / YENİ AKİT Kaynak |
|
07-30-2011, 14:00 | #113 |
yener dönmez kralsın...
Akit farkı... |
|
07-30-2011, 14:03 | #114 |
bu haberi neden görevdeyken çıkarmadınız ?
|
|
07-30-2011, 17:43 | #115 |
Ne olacak peki?
Koca paşa'nın çocukları markette kasiyerlik mi yapacaklardı. Biri aselsana diğeri de havelsana girecekler tabi. İnşallah bundan sonra da yeni kurulacak olan ve eleman sıkıntısı çekilen hevesiniz kursağınız da kaldı lan şirketin de devam edeceklerdir. Ayrıca not olarak TÜRK SİLAHLI KUVVETLER'İ bizim her zaman göz bebeğimizdir. Kişisel suçlardan dolayı köklü bir kurumun adını sık sık dile getirip şanlı ordumuzu küçük düşürücü yorumlardan uzak kalmalıyız. |
|
09-07-2012, 03:09 | #116 |
Habervaktim.com büyük bir habercilik başarısına imza atarak, teröristbaşı Öcalan’ın Cengiz Çandar gibi isimlerle olan ilişkisinin resmi belgesine ulaştı. PKK'yı ve destekçilerini çok iyi bilen bir isim olan Şemdin Sakık'ın mektubunu yayınlayan Akit'i, Cengiz Çandar, Hasan Cemal, Ahmet Altan, Yasemin Çongar gibi gazetecileri hedef göstermekle suçlayan candaşlar korosu bakalım bu belge karşısında ne diyecek… ÇANDAR CEVAP VEREBİLECEK Mİ? Yazılarında sürekli teröristbaşı Öcalan özgürlüğüne kavuşmadan Kürt sorununun çözülmeyeceğini savunup, PKK'lı teröristlere genel af isteyen ve bu söylemine karşı “ne yaptığının farkında mısın” diyen Akit'i, Habervaktim'i linç etmeye kalkışan Cengiz Çandar, bu belgeye ne cevap verecek? İŞTE O BELGE İmralı canisi Öcalan'ın 14.10.2009 tarihinde “avukatları” ile yaptığı görüşmenin resmi tutanaklarına ulaştık. (Bu “avukat” Cengiz Çiçek. Çiçek 2011'de “terör örgütüne kuryelik” suçundan tutuklandı.) Resmi tutanağa göre, Cengiz Çiçek, beraberinde ilk defa görüşmeye gelen 3 avukat daha getirmiş. Bu isimler şöyle: Bedri Kuran, Süleyman Kaya, Serhat Ölmez. Görüşme Öcalan ile bu 4 avukat arasında geçiyor. HEMEN KENDİNİZİ TANITIN İlk defa görüşmeye gelen avukatlar önce Öcalan'a kendilerini tanıtıyor, doğum yerlerini söylüyor. Tanıtma Öcalan'ın "Hemen tanıtın kendinizi" emri ile başlıyor. İlk sözü Serhat Ölmez alıyor ve "Diyarbakırlıyım, Mersin'deyim Mersin İl Başkanıyım" diyor. Görüşmeyi ilginç kılan, avukatların bebek katiline, bazı isimlerden “çok özel selamlar” getiriyor oluşu. AYNEN TUTANAKLARDAN AKTARIYORUZ: Cengiz ÇİÇEK: Biz Cengiz Çandar ile görüştük ÖCALAN: He. Cengiz ÇİÇEK: Cengiz Çandar'ın size çok özel selamları vardı. ÖCALAN: Evet. Cengiz ÇİÇEK: Kendisi (Cengiz Çandar'ı kastediyor) yani Kürt sorununun çözümünün artık bir yola girdiğini hiçbir gücün yani… ÖCALAN: He. Önleyemeyeceğini Cengiz ÇİÇEK: Bu hani bu gidişatı önleyemeyeceğini söyledi. ÖCALAN: Tamam. Cengiz ÇİÇEK: Onun dışında yani gerek sizin yani PKK'ya çağrı yapmanız durumunda gerek PKK'nın kendi iradesiyle sınır dışına çekilmesi durumunda bile bu sorunun gerçek anlamda çözülemeyeceğini. Çünkü PKK'nın karakteri gereği artık bir bölge örgütü olduğunu. İşte bu Suriyelileri, İranlıları ne yapacaklar? ÖCALAN: Tabi tabi Cengiz ÇİÇEK: Bu konuda hani bölgesel bir mutabakat gerektiğini söyledi. Yani soruna da bu temelde yaklaştığını söyledi. ÖCALAN: FKÖ gibidir. FKÖ'yü de geçti PKK tabi yani o anladım. Bu hususu anladım başka ne dedi? Cengiz ÇİÇEK: Onun dışında Hasan Cemal'la hani bölge gezisini değerlendirdi. ÖCALAN: Bölge genelini Cengiz ÇİÇEK: Bölgeyi gezmişlerdi ÖCALAN: He. Cengiz ÇİÇEK: Oradaki izlenimlerini şu dedi yani biz Milliyet'te görüşmüştük kendisi ile yani buradaki plazalarda yaşayanlar ve bu ülkenin siyasetini belirleyenler maalesef bölgenin nabzını iyi göremiyor. ÖCALAN: Bilmiyor evet. Cengiz ÇİÇEK: Aslında bu da aslında sorunun temel şeylerinden biri. ÖCALAN: Yani Cengiz ÇİÇEK: Algılama sorunu var yani. ÖCALAN: Elit siyasi elit sorunun farkında değil. … Habervaktim.com ÖZEL |
|
11-10-2012, 13:59 | #117 |
Sarıyer’deki ETÖ karargahını akit deşifre etti Akit muhabirleri Sarıyer’deki Jitem Sorgu Merkezi’ni görüntülemişti. Geçtiğimiz martta Akit'te yayınlanan ‘Jitem'in sorgu merkezini bulduk' başlıklı haberde dikkat çekilen Kilyos Jandarma Komutanlığı bahçesinde bulunan JİTEM sorgu merkezinin Ergenekon'da ifade veren gizli tanık Huzur'un tarif ettiği Ergenekon üssüyle aynı yer olduğu ortaya çıktı. Ergenekon davasının önceki gün tamamlanan 257. duruşmasında konuşan gizli tanık ‘Huzur'un tarif ettiği Sarıyer'deki Ergenekon sorgu merkezini Akit 9 ay önce 5 Mart 2012'de tespit edip kamuoyuyla paylaştı. Mahkemenin sorgu merkezine ilişkin haberi ve fotoğrafları talep edeceği bildirildi. ERGENEKON'UN BİNASI SARIYER'DE Ergenekon davasının önceki gün tamamlanan 257. duruşmasında konuşup eski DHKP-C'li olduğunu söyleyen gizli tanık Huzur, “Terör faaliyetinde olduğum sırada İstanbul Sarıyer'de bir binanın Ergenekon binası olduğunu düşündüm. Yan yana gelmesi mümkün olmayan politikacı, general, yazar kişilerin gelip gittiği istihbaratı nedeniyle böyle düşündüm. Bu istihbaratı binada aşçı olarak çalışan örgüt elemanından aldım. Örgüte yazdığım raporda binaya eylem koyacağımı bildirdim. Örgütten, burayı unutmam söylendi. Ben bu raporu yazdıktan kısa süre sonra polis, İstanbul sorumlusundan en alt elemanına kadar örgüte büyük operasyon yaptı. Ben bu operasyonun Ergenekon binasıyla ilgili rapor verdiğim örgüt üyeleri tarafından yapıldığını düşünüyorum. Operasyon talimatını verenlerin aynı zamanda Ergenekon tarafından yönlendirildiğini düşünüyorum” dedi. Gizli tanık Huzur'un tam olarak tarif edemeyip “yerini tam olarak bilmiyorum” dediği Ergenekon merkezini Akit fotoğraflarıyla birlikte kamuoyunun dikkatine sunmuştu. Geçtiğimiz mart ayında ‘JİTEM'in sorgu merkezini bulduk' başlığıyla yayınladığımız haberde adı geçen sorgu merkezinin gizli tanık Huzur'un tarif ettiği yer olduğu vurgulandı. AKİT'TE YAYINLANAN FOTOĞRAFLAR TALEP EDİLECEK 05 Mart 2012'de muhabirlerimizle birlikte JİTEM'in sorgu merkezini tespit eden Harun Akdere'nin söyledikleriyle, önceki gün Ergenekon davasında ifade veren DHKP/C terör örgütü eski mensubu gizli tanık Huzur'un söyledikleri birebir örtüşüyor. 1999 yılında JİTEM tarafından kaçırılıp Sarıyer Kilyos'ta bir sorgu merkezine götürülen Harun Akdere burada 3 gün sorgulandığını, sorgusuna Ergenekon sanığı Veli Küçük ve Musevi aksanıyla konuşan bir sivilin katıldığını belirtiyor. Sorgu merkezinin Sarıyer sırtlarında bulunan Kilyos Jandarma Komutanlığında olduğunu söyleyen Akdere, Akit muhabirleriyle birlikte sorgu merkezinin bulunduğu alanda keşif yaptı. Görgü tanıklarına göre Ergenekon operasyonlarının başladığı 2007 yılında alelacele yıkılan sorgu merkezine ait binanın kalıntıları arasında sorgu odasını bulan Akdere ‘işte tam olarak bu odada sorguya alındım. Veli Küçük geldiğinde diğer sorgucuların hepsi ‘komutanım hoş geldiniz' diyordu' şeklinde konuşuyor. Mahkemenin sorgu merkezine ilişkin haberi ve fotoğrafları talep edeceği bildirildi. Yeni Akit |
|
01-22-2014, 01:25 | #118 | |
Ah baykal ah..
sen bile bu vatan haini Kılıçdaroğlu'ndan daha iyiydin. Baykal en azından vatansever bir insandı K.K. ise kendi ülkesinin milli istihabarat teşkilatını yabancı ülkelere şikayet eden , cia in mossad ın kgb nin operasyonlarına bir şey demeyen ama mit in operasyon yapmasına karşı çıkan bir hain. Gülen örgütü de israil den aldığı talimat ile baykal ı kaset komplosu ile devirip, kk yı chp nin başına geçirdi. gülenistler de bu seçimde chp yi destekleyeceklermiş, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş! annesi ermeni , kendisi dersimli bir kürt alevisi olan k.k. ile gülen örgütü lideri f.g. nin aşkı hayırlı olsun. Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|